Wigan vs Fleetwood Town: Tipovi, savjeti i kvote – 01.03.2022.

Dusan
28 veljače, 2022
529 Views
Wigan vs. Fleetwood Town

Na pravom ste mestu! Portal SPORTSKE-KLADIONICE.COM svakodnevno svojim čitaocima omogućava da čitaju najbolje prognoze utakmica za danas! Stoga, bez previše uvoda, pogledajmo kakva je danas ponuda i koji je to top pik za ponedeljak 30.08.2021. godine.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno čitaocima dajemo predloge, a najbolji predlog tog dana nazivamo Tip Dana. Ponekad, kada je ponuda velika i kada ima dovoljan broj utakmica, onda objavljujemo jedan „ludi tiket“, koji možete naći ovde: Tiket Dana, sa kojim tiketom pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu od klađenja našim čitaocima.

Wigan

Sasvim je jasno nakon 33 odigrana kola da će se borba za titulu okončati vrlo brzo, pošto je Rotherham u velikoj prednosti, a ekipe Wigana i MK Dons, uz eventualno Oxford United će se boriti za drugu poziciju koja vodi direktno u viši rang. Wigan danas dočekuje Fleetwood Town i ima perfektnu priliku da osvoji vrlo važna tri boda i da na taj način nastavi borbu za drugu poziciju.

Fleetwood Town

Sa druge strane, ekipa Fleetwood Town se nalazi u donjem delu tabele, i nikako se ne može reći da su sigurni protiv ispadanja. Imaju svega dva boda više od ekipe Morecambe koja se nalazi u zoni ispadanja. Ono što je posebno bitno istaći je činjenica da je Fleetwood Town ove sezone od 16 gostovanja pobedio svega dva puta, što je zaista ispod svakog proseka.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju određenih problema pred ovaj meč, ali ništa previše ozbiljno.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale dosta puta do sada, a ove sezone u prvom susretu Wigan je pobedio rezultatom 3-2.

Predlozi za tipovanje

Gledajući kako ove dve ekipe igraju, trenutnu formu, kao i činjenicu da je utakmica prilično bitna za obe ekipe, smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Wigan -1AH (da Wigan pobedi sa dva ili više golova razlike na utakmici), koja opklada se plaća solidnom 1.85 kvotom u sportskoj kladionici Bet365.

Trenutno sportska kladionica Bet365 ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 25 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada

 

Author Dusan