Wolfsberger AC – Hartberg: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Navikli smo naše čitaoce da naši tipovi i analize stižu svakodnevno, te nećemo razočarati ni danas, pošto smo uspeli da nađemo jednu izrazito zanimljivu utakmicu, koja se igra u okviru Austrijske prve lige gde domaći sastav Wolfsbergera dočekuje slabašni Hartberg na svojoj Lavanttal Areni. Oba ova tima se nalaze u okviru Championship grupe i nakon skandala sa LASK-om kome će biti oduzeti neki bodovi, oba ova tima imaju šansu da se kvalifikuju za Evropska takmičenja sledeće sezone.

Domaći sastav, se nalazi na drugoj poziciji championship grupe, a kako je prva pozicija gotovo sigurno rezervisana za ekipu Salzburga, ostaje ostalim timovima da se bore za drugu poziciju koja void u kvalifikacije za Ligu Šampiona. Za ekipu Wolfsbergera bi to svakako bio veliki uspeh, pošto su ove sezone igrali vrlo uspešno u Ligi Evrope. Od restarta šampionata Wolfsberger je pobedio Sturm Graz na gostovanju 2-1 i onda na svom terenu remizirao sa LASK-om 3-3. Ove sezone na domaćem terenu su odlični, pošto do sada imaju 5-3-3 rekord.

Njihovi protivnici, Hartberg je napravio ogromno iznenađenje samim plasmoanom u championship grupu i sada su im apetiti porasli, te se razmiplja i o kvalifikacijama za Ligu Evrope za koje je dovoljno završiti na petoj poziciji, koju Hartberg trenutno i zauzima. Od restarta šampionata napravili su iznenađenje i pobedili LASK na gostovanju 2-1, ali onda je došla utakmica sa Slazbugom, koji ih je razmontirao 0-6.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju nekih manjih problema sa sastavom tima, pošto je ritam ubitačan i potrebno je malo rotirati svoje ekipe.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale tokom istorije 6 puta, i rezultati su na strani domaćih, jer je Wolfsberger pobedio 4 puta, 1 put je bilo nerešeno, a gosti su pobedili samo jednom. Što se golova tiče uglavnom su igrane utakmice sa mnogo golova, ali kvota je prilično loša te preskačemo igru na golove ovaj put.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču ostavile prostora na marketu za azijski hendikep, odnosno da su postavili prilično pogrešnu liniju. Domaći sastav je dosta kvalitetniji i smatramo da ne bi trebali imati previše problema sa gostima, koji će sigurno biti demoralisani posle velikog poraza od pre tri dana. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Wolfsberger AC -1.5 AH (da Wolfsberger AC pobedi sa minimum dva gola razlike), koja opklada se plaća solidnom 1.90 kvotom u sportskoj kladionici Bet365.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news