Wolfsburg vs Mainz: Tipovi, savjeti i kvote – 22.04.2022.

Dusan
22 travnja, 2022
597 Views
Wolfsburg vs Mainz

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Četiri kola pre kraja opstanak još uvek nije sigurna stvar za ekipu Wolfsburga, tako da na večerašnjem meču  protiv Mainz-a nikako nemaju luksuz „prosipanja bodova“ kao u nekoliko prethodnih rundi.

Wolfsburg

Wolfsburg je bio projektovan za gornji deo tabele i borbu makar za Ligu Konferencija, ali su kola pošla nizbro suviše rano, i većim delom sezone su misli bile okrenute borbi za opstanak.

Vukovi su na trideset odigranih utakmica osvojili trideset četiri boda, i ovo kolo dočekuju na trinaestom mestu na tabeli sa šest bodova više od prvog tima ispod crte, a to je Stuttgart.

Wolfsburg se muči sa realizacijom čitave sezone, i jedan je od timova sa najskromnijim golgeterskim učinkom u ligi ( samo trideset četiri postignuta gola ), a na to se nadovezala loša igra u odbrani koja je kulminirala sa čak pedeset jednim primljenim golom ( peta najslabija odbrana u ligi ).

Kada je forma u pitanju, domaći tim je na poslednjih pet utakmica osvojio samo tri boda, uz gol količnik od sedam postignutih i čak četrnaest primljenih golova, a u poslednjem kolu su u gostima poraženi od Dortmund-a sa ubedljivih 6:1.

Mainz

Mainz će po svemu sudeći ostati „kratkih rukava“ ove sezone, obzirom da četiri kola pre kraja ima deficit od velikih osam bodova u odnosu na šestoplasirani Union Berlin, i od Evrope naredne setzone najverovatnije neće biti ništa.

Ekipa Mainz-a se ove sezone izdvaja po veoma lošem učinku na gostujućim terenima, gde su na petnaest odigranih utakmica osvojili samo osam bodova, uz gol količnik od petnaest postignutih i dvadeset osam primljenih pogodaka, a jedino lošiji od njih u ovom trenutku je samo Greuther Furth.

Kada je u pitanju trenutna foma, Mainz je na poslednjih pet odigranih utakmica zabeležio jednu pobedu, dva remija i dva poraza, uz osam postignutih i šest primljenih golova, a zanimljiv je podatak da su gostujući fudbaleri bez pobede već četiri utakmice u nizu.

Obzirom da praktično nemaju takmičarskih ambicija do kraja sezone, pitanje je koliko će biti motivisani da prekinu taj niz mečeva bez trijumfa.

Međusobni dueli

Mainz je u prvom ovosezonskom duelu bio bolji kod kuće rezultatom 3:0.

Povrede i izostanci

Wolfsburg: Otavio, Waldschmidt, William, van de Ven i Lacroix.

Mainz: Burgzorg, Lee Jae-Sung i Juste.

Prognoza

Ono što nije dobro za domaćina ovog meča je samo jedan postignut gol na poslednja četiri meča u Bundesligi, dok je odbrana kapitulirala čak petnaest puta.

Wolfsburg još uvek nije matematički obezbedio opstanak u ligi, tako da još uvek postoji mala doza nervoze oko toga, ali bi trebalo čudo da se desi da Stuttgart dobije sve do kraja a da Wolfsburg izgubi makar tri puta.

Mainz je do početka aprila imao kakve takve šanse da zauzme barem šesto mesto na tabeli i tako obezbedi Ligu Konferencija naredne sezone, ali je usledila serija negativnih rezultata ( samo dva remija na poslednje četiri utakmice ), i snovi su se raspršili.

Gledajući brojke, Wolfsburg i Mainz su zbirno ove sezone postigli 77 golova na ukupno 60 utakmica ( 1.28 golova prosečno ), što je daleko manje u odnosu na očekivanja i njihove mogućnosti.

Kako meč za goste nema neku naročitu važnost, ne očekujemo da će biti previše agresivni i da će po svaku cenu ići na gol, dok bi Wolfsburg-u i bod “završio” posao, što znači da mi večeras očekujemo malo mirniji tempo, a samim tim i manji broj golova.

Wolfsbrug je na poslednja četiri meča postigao samo jedan gol ( i to protiv Dortmunda kada je utakmica bila već rešena ), dok su gosti malo bolji po tom pitanju ( četiri gola na poslednja četiri meča ), što dodatno ide u prilog našem razmišljanju da će ovo biti golgeterski skromniji meč.

Tip: BTTS NO     

Kvota: 2.12

Kladionica: Unibet

Trenutno sportska kladionica Unibet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 25 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Unibet Kladionica

4.2/5
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Solidan bonus dobrodošlice
  • Raznolike promocije
  • Visoka sigurnost i bezbednost igrača
  • Platforma za uživo klađenje je nestabilna
  • Proces verifikacije naloga može biti mukotrpan
  • Veliki broj primedbi igrača koji nisu rešeni od strane kompanije
100% do 50 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan