Wolverhampton – Braga: Analiza utakmice

tipovi i analize

Takmičenje u Ligi Europe po grupama počinje danas i odmah smo uspeli da nađemo nekoliko utakmica u kojima vidimo sasvim solidan value kada su kvote u pitanju. Koliko znamo da budemo tačni prilikom određivanja value kvota na utakmicama, mogli ste da vidite iz naših pređašnjih tipova. U grupi K, odmah se sastaju dve ekipe koje bi trebale da se bore za prvo mesto u ovoj grupi, Engleski predstavnik Wolverhampton Wanderers i Portugalska Braga. Braga prilično ranjena dolazi na stadion Molineux, te se očekuje jedan prilično zanimljiv duel između sve nesvakidašnje ekipe.

Domaći sastav je prošle godine napravio jedan od najboljih rezultata u svojoj istoriji i sada sasvim zasluženo igraju Europsko takmičenje. Ekipa Portugalskog trenera Nuna Esposita Santa je posložena vrlo interesantno sa velikim brojem Portugalskih fudbalera, koji caruju na sredini terena. Ipak, od početka sezone iako su ostvarili dobre rezultate u kvalifikacijama za Ligu Europe, fudbaleri Wanderersa na pet utakmica Premier Lige nisu ostvarili ni jednu pobedu. Trenutno imaju omjer od nula pobeda, tri neodlučene i dva poraza. Posebno je bolan poslednji poraz, kada su demolirani od strane ne baš tako jake ekipe Chelsea sa 2-5. Iz tog razloga navijači pomalo strahuju o dove utakmice, je rim u goste dolazi vrlo nezgodna ekipa Brage.

1xbet bonus

Kao što rekosmo Braga je jedna nezgodna ekipa, koja je jako strpljivo selektirana, pošto predsednik kluba ima u planu da za dve godine napadne titulu i preotme je nedodirljivom dvojcu u Portugalskoj ligi – Porto, Benfica. Iako su u Evropi takođe igrali odlično na poslednja dva susreta u Portugalskom šampionatu su prilično podbacili, pošto su prvo lagano poraženi kod kuće od strane Benfice sa 0-4, da bi u prošlom kolu poraženi na gostovanju Vitoriji Setubal sa rezultatom 0-1. Ipak, ne sme se zaboraviti da je ova ekipa Brage izrazito opasna, pogotovo napadački, pošto imaju velik broj kavlitetnih napadača u svojim redovima.

Očekivani sastavi

U sastavu domaće ekipe nema problema sa povredama i suspenzijama te trener može da bira sa kojih 11 igrača će izaći na teren. Portugalska ekipa takođe dolazi u najjačem sastavu, što znači da nas očekuje jedan prilično zanimljiv duel na stadionu Molineux.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe nisu igrale međusobne duele nikada do sad, te se ne može izvući ni jedan trend iz njihovih međusobnih duela. Ipak, ako pogledamo utakmice obe ekipe u nacionalnim prvenstvima, videćemo da su obe ekipe vrlo podložne utakmicama sa dosta golova i da se na njihovim utakmicama često može videti da obe ekipe postignu pogodak. Ove informacije i trendove ćemo iskoristiti kako bi doneli konačnu odluku o našem picku.

Predlozi za tipovanje

Gledajuć kako igraju obe ove ekipe, kao i činjenicu das u Wanderersi prilično traljavi u odbrani na početku sezone, a da je Braga jedna vrlo nezgodna ekipa, koja može da postigne pogodak u svakom momentu, mi iz svih tih razloga smatramo da je nabolja oklada na ovoj utakmici odigrati BTTS (Both Teams To Score – Oba tima postižu pogodak), koja oklada se plaća odličnom 2.05 kvotom u online sportskoj kladionici 1xBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz Srbije, koji se nalazi ovde.

1xbet bonus

Relevant news