Zalaegerszegi – Honved: Analiza utakmice

Milos
23 veljače, 2021
452 Views
nogomet tipovi

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje prognozere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare extra profit.

Danas, zaista ima nekoliko zanimljivih utakmica koje su vredne igranja, a prva koja nam je odmah zapala za oko je utakmica koja se igra u okviru Mađarskog Kupa, koja država nam je u poslednje vreme postala vrlo interesantna što se efikasnosti tiče. U gradu Zalaegerszegi, na stadionu ZTE Arena, sastaju se ekipa Zalaegerszegi i gosti, ekipa Honveda.

Zalaegerszegi

Domaća ekipa se u nacionalnom prvenstvu prilično muči sa rezultatima, pošto se nalaze pri dnu tabele i do kraja sezone će se grčevito boriti za opstanak sa ekipama Honveda i Diosgyora. Kako smo to već tokom ovog vikenda naveli, oni su jedna od najzabavnijih ekipa za gledanje u celoj Evropi, pošto na njihovim utakmicama u proseku pada 3.70 golova, a od 22 utakmice ove sezone u nacionalnom prvenstvu, čak 18 puta su išli u 3+. Na domaćem terenu ove sezone imaju skor od 4 pobede, 2 nerešene i 5 poraza, uz gol razliku od 24 postignutog i 21 primljenog gola. Kakve su im ambicije u Kupu nije jasno, jer njima bi prvenstvo i opstanak morali biti glavni fokus.

Honved

Njihovi protivnici, ekipa Honveda je direktan konkurent sa kojim se domaća ekipa bori u nacionalnom šampionatu. Oni se na gostovanjima ove sezone ne boje da igraju ofanzivno, te imaju 4 pobede, 2 nerešene i 5 poraza uz 15 postignutih i 15 primljenih golova. Oni spadaju među ofanzivnije i efikasnije ekipe u Mađarskom NB1 ligi, a u proseku igraju utakmice sa 3.00 golova.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju manje više sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 40 puta do sada i rezultati su apsolutno izjednačeni pošto su obe ekipe pobedile po 16 puta, dok je nerešeno bilo 8 puta. Što se golova tiče bilo je mešovitih rezultata.

Predlozi za tipovanje

Gledajući kako ove dve ekipe igraju, trenutnu formu, kao i važnost ovog duela za obe ekipe, smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu 3 ili više pogodaka), koja opklada se plaća solidnom 1.90 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos