Zalaegerszegi – Honved: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje prognozere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare extra profit.

Danas, zaista ima nekoliko zanimljivih utakmica koje su vredne igranja, a prva koja nam je odmah zapala za oko je utakmica koja se igra u okviru Mađarskog Kupa, koja država nam je u poslednje vreme postala vrlo interesantna što se efikasnosti tiče. U gradu Zalaegerszegi, na stadionu ZTE Arena, sastaju se ekipa Zalaegerszegi i gosti, ekipa Honveda.

Zalaegerszegi

Domaća ekipa se u nacionalnom prvenstvu prilično muči sa rezultatima, pošto se nalaze pri dnu tabele i do kraja sezone će se grčevito boriti za opstanak sa ekipama Honveda i Diosgyora. Kako smo to već tokom ovog vikenda naveli, oni su jedna od najzabavnijih ekipa za gledanje u celoj Evropi, pošto na njihovim utakmicama u proseku pada 3.70 golova, a od 22 utakmice ove sezone u nacionalnom prvenstvu, čak 18 puta su išli u 3+. Na domaćem terenu ove sezone imaju skor od 4 pobede, 2 nerešene i 5 poraza, uz gol razliku od 24 postignutog i 21 primljenog gola. Kakve su im ambicije u Kupu nije jasno, jer njima bi prvenstvo i opstanak morali biti glavni fokus.

Honved

Njihovi protivnici, ekipa Honveda je direktan konkurent sa kojim se domaća ekipa bori u nacionalnom šampionatu. Oni se na gostovanjima ove sezone ne boje da igraju ofanzivno, te imaju 4 pobede, 2 nerešene i 5 poraza uz 15 postignutih i 15 primljenih golova. Oni spadaju među ofanzivnije i efikasnije ekipe u Mađarskom NB1 ligi, a u proseku igraju utakmice sa 3.00 golova.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju manje više sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 40 puta do sada i rezultati su apsolutno izjednačeni pošto su obe ekipe pobedile po 16 puta, dok je nerešeno bilo 8 puta. Što se golova tiče bilo je mešovitih rezultata.

Predlozi za tipovanje

Gledajući kako ove dve ekipe igraju, trenutnu formu, kao i važnost ovog duela za obe ekipe, smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu 3 ili više pogodaka), koja opklada se plaća solidnom 1.90 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

Relevant news