Zalaegerszegi – Ujpest: Analiza utakmice

Milos
19 veljače, 2021
517 Views
nogomet tipovi

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje prognozere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare extra profit.

Danas, kao i uvek kada počne vikend ima nekoliko zanimljivih utakmica koje su vredne igranja, a prva koja nam je odmah zapala za oko je utakmica koja se igra u okviru Mađarske NB1 Lige, koja liga je trenutno jedna od Top 10 liga što se efikasnosti tiče. U gradu Zalaegerszegi, na stadionu ZTE Arena, sastaju se ekipa Zalaegerszegi i gosti, ekipa Ujpesta.

Zalaegerszegi

Domaća ekipa će se do kraja ove sezone grčevito boriti za opstanak sa ekipama Honveda i Diosgyora, pa tako njima je svaka utakmica kao poslednja i najvažnija u sezoni. I pored toga oni su jedna od najzabavnijih ekipa za gledanje u celoj evropi, pošto na njihovim utakmicama u proseku pada 3.70 golova, a od 21 utakmice ove sezone, čak 17 puta su išli u Over. Na domaćem terenu ove sezone imaju skor od 3 pobede, 2 nerešene i 5 poraza, uz gol razliku od 21 postignutog i 21 primljenog gola.

Ujpest

Njihovi protivnici, ekipa Ujpest se takođe nalazi u donjem domu, ali oni imaju nekoliko bodova više od današnjih protivnika. Na gostovanjima igraju iznenađujuće solidno ove sezone, te imaju 3 pobede, 2 nerešene i 5 poraza, uz gol razliku od 14 postignutih i 21 primljen pogodak. Oni takođe spadaju u efikasnije ekipe u Mađarskom šampionatu, jer igraju utakmice sa 3.40 golova u proseku.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju manje više sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 50 puta do sada i rezultati su na strani Ujpesta koji je pobedio na 27 susreta, dok su domaći pobedili na 11, a 12 puta je bilo nerešeno, ali ono što je interesantno je činjenica da od poslednjih 6 susreta, čak 4 je videlo tri ili više pogodaka, a 4 od 6 je videlo da obe ekipe postignu pogodak.

Predlozi za tipovanje

Gledajući kako ove dve ekipe igraju, trenutnu formu, kao i važnost ovog duela za obe ekipe, smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu 3 ili više pogodaka), koja opklada se plaća solidnom 1.99 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos