Zalaegerszegi – Ujpest: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje prognozere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare extra profit.

Danas, kao i uvek kada počne vikend ima nekoliko zanimljivih utakmica koje su vredne igranja, a prva koja nam je odmah zapala za oko je utakmica koja se igra u okviru Mađarske NB1 Lige, koja liga je trenutno jedna od Top 10 liga što se efikasnosti tiče. U gradu Zalaegerszegi, na stadionu ZTE Arena, sastaju se ekipa Zalaegerszegi i gosti, ekipa Ujpesta.

Zalaegerszegi

Domaća ekipa će se do kraja ove sezone grčevito boriti za opstanak sa ekipama Honveda i Diosgyora, pa tako njima je svaka utakmica kao poslednja i najvažnija u sezoni. I pored toga oni su jedna od najzabavnijih ekipa za gledanje u celoj evropi, pošto na njihovim utakmicama u proseku pada 3.70 golova, a od 21 utakmice ove sezone, čak 17 puta su išli u Over. Na domaćem terenu ove sezone imaju skor od 3 pobede, 2 nerešene i 5 poraza, uz gol razliku od 21 postignutog i 21 primljenog gola.

Ujpest

Njihovi protivnici, ekipa Ujpest se takođe nalazi u donjem domu, ali oni imaju nekoliko bodova više od današnjih protivnika. Na gostovanjima igraju iznenađujuće solidno ove sezone, te imaju 3 pobede, 2 nerešene i 5 poraza, uz gol razliku od 14 postignutih i 21 primljen pogodak. Oni takođe spadaju u efikasnije ekipe u Mađarskom šampionatu, jer igraju utakmice sa 3.40 golova u proseku.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju manje više sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 50 puta do sada i rezultati su na strani Ujpesta koji je pobedio na 27 susreta, dok su domaći pobedili na 11, a 12 puta je bilo nerešeno, ali ono što je interesantno je činjenica da od poslednjih 6 susreta, čak 4 je videlo tri ili više pogodaka, a 4 od 6 je videlo da obe ekipe postignu pogodak.

Predlozi za tipovanje

Gledajući kako ove dve ekipe igraju, trenutnu formu, kao i važnost ovog duela za obe ekipe, smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu 3 ili više pogodaka), koja opklada se plaća solidnom 1.99 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

Relevant news