Žalgiris – Milano: Analiza utakmice

Sportske
4 ožujka, 2021
627 Views
košarka tipovi

Petak nam ne nudi mnogo zanimljivog sadržaja, ali srećom po zaljubljenike u košarku igra se ove nedelje duplo kolo Euro League, pa imamo uživanja na pretek. Kako smo juče bili izrazito uspešni sa košarkaškom analizom danas smo uspeli da pronađemo utakmicu koja zaslužuje da ima titulu Tip Dana, a to je meč koji se igra u okviru najboljeg košarkaškog evropskog takmičenja, gde se u Kaunasu u Žalgiri Areni sastaju domaća ekipa Žalgiris i italijanski gigant Olimpia Milano.

Žalgiris

Domaća ekipa, imajući u vidu koliko su izgubili na leto prošle sezone igra jednu odličnu sezonu u Evropi gde za sada imaju 15 pobeda i 12 poraza, a nalaze se na 9-toj poziciji, samo jedno mesto ispod play offa, te je sasvim očekivano da na domaćem terenu grizu za pobedom. Ove sezone ekipa zavisi ponajviše od fantastičnog Grigonisa, koji im je doneo nekoliko vrlo važnih pobeda. Žalgiris u proseku igra utakmice sa 154.9 poena, ali kada se izvuče prosek na domaćem terenu onda dobijamo brojku od 160.4 poena po meču.

Olimpija Milano

Njihovi protivnici, ekipa Olimpia Milano se trenutno nalazi na trećoj poziciji sa 17 pobeda i 10 poraza, ali oni do kraja takmičenja imaju prilično težak raspored i mnogo gostovanja, pa je za očekivati da bi mogli da se bore za svoje mesto u play offu. Pored činjenice da imaju težak raspored, povredio se na prošlom meču i bitan igrač Delaney, pa je pitanje kako će Messina da krpi rupe. Milano u proseku igra utakmice sa 157.9 poena, a na gostovanjima ta brojka je malo niža, odnosno 154.9 poena.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel, osim izostanaka koje smo već naveli.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 13 puta do sada, i Žalgisir je pobedio na 8 susreta, ali na domaćem terenu su pobedili na 5 od 6 susreta. Što se koševa tiče od 13 susreta čak 8 puta su išli preko danas postavljene granice.

Predlozi za tipovanje

Nećemo ovde čačkati market za konačan ishod, jer se ovde stvarno može dogoditi svašta, ali ovogodišnje performanse pokazuju da bi obe ekipe ovde mogle odigrati na koš više, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 154 pts (da obe ekipe postignu 155 ili više pogodaka), koja opklada se plaća odličnom 1.80 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Sportske