Zalgiris – Zenit: Analiza utakmice

Milos
26 studenoga, 2020
440 Views
košarka tipovi

Prošla nedelja je bila prilično teška za Evroligaške ekipe, pošto se igrao dupli program, ali ove nedelje igra se samo jedna utakmica, te se može očekivati da će sve ekipe dati svoj maksimum na terenu. Što se tiče tipova i analiza za ovo takmičenje danas tipujemo utakmicu koja se igra između dva bivša SSSR tima, jel u Žalgirio Areni, domaća ekipa Žalgirisa dočekuje jednu od najboljih odbrana ovog takmičenja, ekipu Zenita. Smatramo da na jednom marketu postoji ozbiljan value, te ćemo pokušati da iskoristimo isti.

Najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg toka Evrolige uz naravno Bayern Munich je bila ekipa Žalgirisa, međutim u poslednjih nekoliko utakmica došlo je do ozbiljnog pada forme. Trenutno se nalaze u seriji od četiri poraza (Real Madrid, Maccabi TA, CSKA Moscow i EA7 Armani) i svakako se nadaju da će danas prekinuti tu seriju. Osnovni problem Zelenih je činjenica da nemaju konstantne igrače u napadu, te je problem kada niko nije u seriji. Danas to može bitiposeban problem imajući u vidu kakvu odbranu igra Zenit.

Sa druge strane Zenit je ove sezone zaista iznenadio mnog, pošto je trener Havi Pascual zaista posložio jednu ozbiljnu odbrambenu mašineriju. Osim Barcelone, retko koja ekipa tako dobro u odbrani igra kao Zenit, što se vidi i iz njihovih rezultata. Trenutno su na 5 pobeda i 2 poraza, uz činjenicu da su im tri utakmice bile odložene zbog COVID problema.

Očekivani sastavi

Prava situacija sa igračim će se znati pred početak duela.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale svega dva puta do sada tokom istorije i Zenit je pobedio na oba susreta.

Predlozi za tipovanje

Imajući u vidu slabiju formu Žalgirisa, kao i čeličnu odbranu Zenita, smatramo da je linija od 153.5 prilično visoko postavljena na ovom susretu. Žalgiris je do sada išao čak 7 od 10 puta preko te linije, ali je zato Zenit išao samo jednom od 7 puta. Stoga, naš predlog je da se odigra Under 153.5 points (da obe ekipe ne postignu više od 154 poena na meču), koja igra se plaća za nas više nego solidnom 1.86 kvotom u kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni kako se igra na marketu Azijskog hendikepa, predlažemo vam da pročitate naš članak na tu temu i vidite zašto je AH ubedljivo najpopularniji kladioničarski market na svetu trenutno.

Author Milos