Tipovanje u Maju 2020

analiza utakmice

Svako ko je ikada pokušao da zaradi novac na kladionici zna koliko je teško biti konstantno u plusu ii z meseca u mesec praviti profit i pobeđivati kladionice. Taj posao je bio još teži tokom proteklih nekoliko meseci iz razloga što je ceo sport stao zbog COVID-19 pandemije. Ipak, eksperti koji tipuju na portal Sportske-kladionice.com nisu se predavali tokom vanrednog stanja i lagano su tipovali, tražeći svaki dan utakmice koje imaju određeni value na marketu.

Sada, kada je maj mesec završen sa ponosom možemo da kažemo da su naši eksperti uspeli da naprave profit tri uzastopna meseca, te su našim čitateljima napravili više od 70 unita čistog profita. Naime, u martu napravljeno je 9.30 unita profita (na ulog od €100 po meču, profit je bio €93), u aprilu je napravljeno 55.20 unita profita (na ulog od €100 po meču, profit je bio €552), a u maju je profit bio 11.10 unita (na ulog od €100 po meču, profit je bio €111).

Ovakvi rezultati dovoljno govore o tome da naši eksperti nisu samo majstori u tome da pišu edukativne članke, kako biti bolji kladioničar i kako odabrati najbolju sportsku kladionicu, nego sasvim dobro znaju da implementiraju svoje teorijsko znanje i da konstantno prave profit od sportskog  klađenja.

Stoga, evo naših rezultata u Maju mesecu:

  • Broj tipova: 34
  • Dobitnih: 16.5
  • Void: 5
  • Gubitnih: 11.5
  • Uloženo (flat stake sistem): €850.00 (mi igramo 25 po utakmici, a preporuka je igrati koliko vam prija)
  • Profit: + €27.70
  • ROI: + 3.26%

Bez obzira na te rezultate mi nastavljamo u istom ritmu i dalje. Ukoliko želite da pratite naše tipove, predlažemo da iste pratite preko društvenih mreža Facebook i Twitter.

Takođe, svakodnevno na našem portalu možete čitati naše analize i tipove, kao i mnogobrojne edukativne članke koji bi trebali pomoći Vama da postanete bolji kladioničari i počnete redovno da ostvarujete zaradu na kladionici.  #makemoneyfromhome

Relevant news