Zaragoza – Andorra: Analiza utakmice

MilosNS
28 travnja, 2021
637 Views
zaragoza vs andorra

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje prognozere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit.

Danas, kao i svake srede nema veliki broj interesantnih utakmica, a mi smo odabrali jednu košarkašku utakmicu koja se igra u Španskoj Endesa Ligi i gde se sastaju Zaragoza i Andorra.

Zaragoza

Domaća ekipa igra vrlo ofanzivno ove sezone, mada u poslednjih nekoliko utakmica čini se da je došlo do zamora materijala. Trenutno se nalaze na 12-toj poziciji sa rekordom od 13 pobeda i 19 poraza, a na domaćem terenu igraju prosečno sa 7 pobeda i 8 poraza, kao i 180.60 poena u proseku, što je zaista impresivno. Međutim, danas igraju protiv jedne vrlo spore i defanzivne ekipe Andorre.

Andorra

Andorra je odmornija, pošto je od poslednjih četiri utakmice čak tri odloženo, protiv Unicaje, Fuenlabrade i Murcie. Oni se nalaze trenutno na 13-toj poziciji, sa 12 pobeda i 16 poraza, ali imaju 4 utakmice manje od ostatka lige. Na gostovanjima imaju 4 pobede i 9 poraza sa prosečnim brojem koševa od 150.00. Kao što smo već napomenuli Andorra je jedna starija iskusnija ekipa koja igra dugačke napade i snažnu odbranu.

Očekivani sastavi

Nema većih problema sa sastavima timova.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale dosta puta do sada, a nema nekih trendova koji su vredni pomena.

Predlozi za tipovanje

Vrlo bitan susret za obe ekipe, stoga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Under 167 points (da bude 167 ili manje poena na meču), koja opklada se plaća solidnom 1.88 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author MilosNS

Čovek koji je napisao prvi tip na stranici Sportske kladionice i koji je još uvek tu. Veteran sportskog klađenja, koji osim tipovanja sa uspehom piše edukativne članke na našoj stranici. Kada nije za tastaturom, svoje slobodno vreme provodi u prirodi zajedno sa svojom porodicom i prijateljima. Intersantno je i to da govori čak pet jezika i da ne postoji sport čija pravila ne zna.