Zaragoza – Barcelona: Analiza utakmice

Milos
22 studenoga, 2020
449 Views
košarka tipovi

Subota nije bila blaga prema nama, te nismo uspeli da napravimo profit niti od naših dnevnih analiza, a bogami ni preko našeg Tiketa Dana, koji je u prethodnih nekoliko nedelja znao da nam bude više nego naklonjen. Danas jedna od utakmica koja zaslužuje da se odigra u singlu, dolazi iz Španske košarkaške lige, popularne ACB lige, gde ekipa Basket Zaragoza na svom terenu dočekuje aposlutnog favorita, ekipu Barcelone, koja dolazi iz duplog Euro League programa.

Basket Zaragoza se trenutno nalazi na 15-toj poziciji tabele, sa samo dve pobede iz deset utakmica (oba puta na domaćem terenu protiv Murcie 98-86 i protiv Gran Canarie 88-71). Sa druge strane imaju čak osam poraza, od kojih su neki bili prilično nesrećni za pola koša ili za jedan posed. Zapravo glavni problem kod ekipe Zaragoze je u tome da promena trenera još nije donela prave rezultate i da su izgubili nekoliko dobijenih utakmica.

Njihovi protivnici, ekipa Barcelone, se nalazi u strašnoj formi, pošto su trenutno u seriji od 17 pobeda i 4 poraza u svim takmičenjima. Ekipa trenera Jasikevičijusa deluje kao dobro podmazana mašina, pod kormilom Litvanskog stručnjaka i kapetana na terenu Nikole Mirotića, koji je zaista ove sezone pokazao kolika je klasa od igrača. Ono što je problematika za Barcelonu na ovom meču je činjenica da su igrali duplu nedelju Euro League i da bi mogli biti pomalo umorni.

Očekivani sastavi

Oba trenera nemaju većih problema sa sastavom tima, ali trener Zaragoze, Sergio Hernandez ne može da računa na Krejci (na duži period), Justiz i Sulaimon, dok Šarunas ne može da računa jedino na Victor Clavera koji i dalje ima problema.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale mnogo puta do sada, a samo od 2019-te do danas su igrali čak šest puta. Rezultati su naravno na strani Barcelone koja je pobedila na 5 od 6 susreta, ali ono što je odličan trend je veliki broj poena, jer su na poslednjih šest susreta igrali utakmice na 154, 177, 160, 146, 177 i 172 poena. Dakle preko danas postavljene granice 4 od 6 puta, što je odličan trend.

Predlozi za tipovanje

Jasno je da kada ove dve ekipe igraju da je Barcelona uvek favorit, ali takođe pada puno poena, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 158.5 Points (da obe ekipe postignu 158 ili više koševa), koja opklada se plaća prihvatljivom 1.77 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos