Zaragoza – Pinar Kasiyaka: Analiza utakmice

MilosNS
6 svibnja, 2021
357 Views
zaragoza vs pinar

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje prognozere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit.

Danas, zaista nema mnogo utakmica koje se igraju u okviru košarkaških prvenstava, ali mi smo se odlučili za 1/2 finalnu utakmicu u okviru FIBA Champions League bubblea, gde igraju Španska Zaragoza i Turska Pinar Karsiyaka.

Zaragoza

Bez svakakve sumnje ekipa Zaragoze igra uz Italijanski Sassari najluđu košarku u Evropi ove sezone. Nažalost trener Sergio Hernandez, koji je selektovao ekipu i napravio od njih run and gun mašinu, je morao iz personalnih razloga da podnese ostavku, ali u Zaragozi su našli dostojnu zamenu, trenera Luis Casemira, istog onog koji je vodio najluđu ekipu Gran Canarie ikada, kada su igrali Euro League. Stoga, nema brige za fanove brze košarke, Zaragoza u proseku igra utakmice na 176 poena i to će se nastaviti.

Pinar Karsiyaka

Turska ekipa spada u jednu od defanzivno boljih ekipa, kako u Turskom šampionatu, tako i u Evropi ove godine. U proseku primaju oko 77 poena po meču, a postižu 84.4. Ali imamo utisak da im ne prijaju run and gun ekipe. Na primer, Galatasaray, koji u drugom delu sezone igra vrlo brzo im je pre par nedelja utrpao 94 poena, a Italijanski Brindisi dva puta ove sezone preko 83 poena. Svakako imajući u vidu da je ovo 1/2 finale može doći do situacije da se igra opreznije, ali mi to sumnjamo.

Očekivani sastavi

Nema većih problema sa sastavima timova.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe nikada nisu igrale jedna protiv druge.

Predlozi za tipovanje

Vrlo bitan susret za obe ekipe, ali obe su vrlo ofanzivne ekipe, pa stoga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 166 points (da bude 166 ili više poena na meču), koja opklada se plaća solidnom 1.82 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author MilosNS

Čovek koji je napisao prvi tip na stranici Sportske kladionice i koji je još uvek tu. Veteran sportskog klađenja, koji osim tipovanja sa uspehom piše edukativne članke na našoj stranici. Kada nije za tastaturom, svoje slobodno vreme provodi u prirodi zajedno sa svojom porodicom i prijateljima. Intersantno je i to da govori čak pet jezika i da ne postoji sport čija pravila ne zna.