Zenit – Baskonia: Analiza utakmice

Milos
17 ožujka, 2021
398 Views
zenith baskonia

Ovaj četvrtak neće biti izrazito širok što se tiče ponude, ali će biti svakako zanimljiv, pošto se igra izrazito bitno kolo EuroLeague takmičenja. Kako smo poslednjih meseci bili izrazito uspešni sa košarkaškim analizama danas smo uspeli da pronađemo utakmicu koja zaslužuje da ima titulu Tip Dana, a to je meč koji se igra u okviru EuroLeague takmičenja, gde se u okviru redovnog kola sastaju domaća ekipa Zenita i ekipa Baksonije.

Zenit

Domaća ekipa, Zenita pod hitno mora da popravi formu ili će sve ono što su tokom cele sezone gradili pasti u vodu. Naime, domaća ekipa se nalazi u veoma lošoj formi, što se i videlo na prošlom susretu kada su naprosto poniženi od vrlo limitirane ekipe Olympiakosa na gostovanju. Trenutno se nalaze na 8-oj poziciji a upravo ekipa Baskonije im diše za vrat u borbi za play off. Ono što je specifično za ekipu Xavi Pascala ove sezone je odlična odbranagde oni dozvoljavaju svega 75.3 poena u proseku.

Baskonia

Njihovi protivnici, ekipa Baskonije je takođe jedna defanzivno orijentisana ekipa, koja se trenutno nalazi na 9-toj poziciji i iz prikrajka vrebaju šansu za ulazak u play off. Oni se sa druge strane nalaze u fantastičnoj formi, pošto su pobedili na 6 od poslednjih 7 susreta. Baskonija je takođe vrlo kvalitetna defanzivna ekipa, koja dozvoljava tek nešto preko 76 poena po meču.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale tri puta do sada, a bolji u međusobnim duelima je Zenit, koji vodi sa rezultatom 2-1. Ono što je posebno zanimljivo je činjenica da je svaki put bilo izrazito malo poena (130, 138 i 147).

Predlozi za tipovanje

Nećemo ovde čačkati market za konačan ishod, jer se ovde stvarno može dogoditi svašta, ali ovogodišnje performanse pokazuju da bi bi ovo mogla biti utakmica na mali broj poena, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Under 152.5 Points (da obe ekipe postignu 152 ili manje poena), koja opklada se plaća odličnom 1.89 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos