Zenit – CSKA Moscow: Analiza utakmice

Milos
19 kolovoza, 2020
512 Views
nogomet tipovi

Druga utakmica koju ćemo obraditi u našim tipovima i analizama dolazi iz Ruske prve lige, gde ćemo tipovati veliki derbi šampionata, gde na stadionu Saint-Petersburg, domaća ekipa Zenita dočekuje CSKA Moscow. Imajući u vidu kako je krenulo ovo prvenstvo i kako su obe ekipe počele da igraju smatramo da postoji veliki value na jednom kladioniočarskom marketu.

Domaća ekipa je sasvim solidno počela ovu sezonu, pošto nakon dva kola imaju maksimalan učinak od dve pobede i gol razliku 4-0. Ono što je posebno interesantno je činjenica da su obe utakmice igrali na gostovanju, a na svom terenu su posebno opasni. Treba napomenuti da nisu poraženi na poslednjih 25 susreta, a da su na 10 od poslednjih 11 domaćih mečeva postigli 2 ili više golova.

Njihovi protivnici, ekipa CSKA Moscow takođe ima dve pobede, ali bili su daleko od impresivnih partija u oba ta meča. Posebno na drugom meču protiv osrednje ekipe Tambov na jedvite jade su izvukli tri boda i poslednjih deset minuta se grčevito branili. Iako su oni na poslednjih 3 od 4 susreta protiv CSKA uspeli da izvuku nerešen rezultat, smatramo da je trenutno domaća ekipa u obljoj formi.

Očekivani sastavi

Oba tima nemaju većih problema sa sastavom tima i treneri će najverovatnije ponoviti startnih 11 od prošlog meča. Pitanje je da li će Džogaev biti sprema za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale tokom istorije 61 put i rezultati su kompletno izjednačeni. Naime, domaći su pobedili na 23 utakmice, 17 puta je bilo nerešeno, a gosti su pobedili na 21 susretu. Što se golova tiče rezultati su šareni, te nećemo dirati taj market.

Predlozi za tipovanje

Kao što smo već napomenuli, smatramo da je domaća ekipa u prednosti ovde, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Zenit -0.5 AH (da domaća ekipa pobedi na ovom meču), koja opklada se plaća odličnom 1.76 kvotom u sportskoj kladionici 1XBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

[single_affiliate_xl title=”1xbet kladionica” ]
Author Milos