Zenit – Lazio: Analiza utakmice

Milos
4 studenoga, 2020
405 Views
nogomet tipovi

Iako do sada u našim analizama i tipovima nismo imali previše uspeha kada se govori o Ligi Šampiona i Ligi Evrope, smatramo da je samo malo sreće potrebno kako bi taj neuspeh pretvorili u realni profit. Upravo tako je juče naš tip prošao za svega 26 minuta i to je pokazatelj da su naši eksperti na pravom putu što se tiče ovog takmičenja. Danas igramo jednu odličnu kvotu na utakmici koja se igra u Rusiji, gde domaćin Zenit dočekuje uvek nezgodnu ekipu Lazia na stadionu Saint Petersburg.

Domaća ekipa se trenutno nalazi na poslednjoj poziciji Grupe F, san ula bodova nakon dva meča, pošto su prvo na svom terenu poraženi 1-2 od strane Club Brugge, a potom i 0-2 od strane Borussie Dortmund na gostovanju. Ono što je čudno je činjenica da u domaćem prvenstvu igraju više nego dobro i da zajedno sa ekipom CSKA dele prvu i drugu poziciju. Stoga, smatramo da ova ekipa ima dovoljan potencijal da osvoji koji bod i u ovom takmičenju.

Njihovi protivnici, ekipa Lazia se nalazi na prvom mestu Grupe F, sa 4 boda, pošto su prvo na svom stadionu savladali Dortmund 3-1, da bi potom remizirali na gostovanju saq Club Brugge rezultatom 1-1. U domaćem prvenstvu igraju vrlo solidno iako se trenutno nalaze na tek 10-toj poziciji. Porazi od Atalante i Sampdorie su nekako bili očekivani, pošto su došli pre, odnosno posle Evropskih utakmica.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju određenih problema, pošto domaći igraju bez vrlo bitnog igrača Malcoma, dok gosti na utakmicu dolaze bez Senad Lulic, Silvio Proto, Stefan Radu, Djavan Anderson, Luis Alberto, Manuel Lazzari, Gonzalo Escalante i Denis Vavro.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe nisu igrale nikada do sada.

Predlozi za tipovanje

Imajući u vidu kvalitet obe ekipe, kao i činjenicu da je Lazio na ovom meču favorit, mi smatramo da Zenit nikako ne sme da dozvoli da bude poražen na ovom meču, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 2.5 Goals (da ukupno bude tri ili više golova na utakmici), koja opklada se plaća više nego odličnom 1.80 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

[single_affiliate_xl title=”22bet kladionica” ]
Author Milos