Zenit – Real Madrid: Analiza utakmice

Milos
4 ožujka, 2021
578 Views
košarka tipovi

Četvrtak nam ne nudi mnogo zanimljivog sadržaja, ali srećom po zaljubljenike u košarku igra se ove nedelje duplo kolo EuroLeague, pa imamo uživanja na pretek. Danas smo uspeli da pronađemo utakmicu koja zaslužuje da ima titulu Tip Dana, a to je danas meč koji se igra u okviru najboljeg košarkaškog evropskog takmičenja, gde se u St.Petersburgu sastaju Zenit i španski gigant Real Madrid.

Domaća ekipa, je trenutno jedno od najprijatnijih iznenađenja ovog takmičenja (uz Bayern Munich) i imaju 16 pobeda i 10 poraza, te se nalaze na 6-toj poziciji na tabeli. Do kraja ligaškog dela ih očekuje teška borba za play off, a jedan od direktnih konkurenata je ekipa Real Madrida. Zenit je do sada ukupno igrao utakmice u proseku na nešto više od 152 poena, a na domaćem terenu imaju skor od 7 pobeda i 4 poraza, uz prosek poena od 152.7 po meču.

Njihovi protivnici, ekipa Real Madrida igra jednu čudnu sezone, gde nisu ni blizu kvalitetnim partijama na koje smo navikli od njih i trenutno se nalaze na 7-oj poziciji sa 16 pobeda i 11 poraza. Na gostovanjima ove sezone imaju 7 pobeda (3 posle produžetka) i 7 poraza uz prosek poena od 149.3 po meču. Ekipa trenera Lasa na ovom meču mora da bude na visini zadatka, a tu se pre svega misli na kvalitet odbrane, pošto je pobeda imperativ.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 2 puta do sada, i oba puta je pobedila ekipa Real Madrida, a jednom su ove dve ekipe išle preko danas postavljene linije za total, a jednom su išli ispod.

Predlozi za tipovanje

Nećemo ovde čačkati market za konačan ishod, jer se ovde stvarno može dogoditi svašta, ali ovogodišnje performanse pokazuju da bi obe ekipe ovde mogle odigrati zatvorenije, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Under 153.5 pts (da obe ekipe postignu 153 ili manje pogodaka), koja opklada se plaća odličnom 1.91 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos