Zepter Vienna – Timberwolves : Analiza utakmice

Milos
2 siječnja, 2021
515 Views
košarka tipovi

Danas tipujemo ligu koju nismo nikada do sada tipovali u našim Analizama i Tiketima. Tipujemo utakmicu Austrijske košarkaške lige, gde se igra gradski derbi u Beču, ali prosto to neće biti derbi, već vrlo verovatno jedna jednosmerna utakmica. Obe ekipe imaju drugačije planove za ovu sezonu, domaćin je napravljen da bude konkurentan za titulu, dok gosti naprosto nisu konkurentni ove sezone ni za sredinu tabele.

Zepter Vienna je ove sezone dovela odlične igrače u vidu Shelton, Pack,Haugton i Robinson. Uz starosedeoce Shoutvin, Detrick, Hassan Zadeh i Radaković čine jedan od najboljih rostera, a imaju i trenera koji je u timu već četvrtu sezonu, iskusnog Gresta.

Sa druge strane gosti su najmlađa ekipa lige, ali danas su bez svog kapitena D’Angelo,a takođe faliće jos par mladih igrača iz rotacije uz veoma upitnog prvog strelca Szkuttla, koji ima problema sa povredom noge. Dakle i onako kratka klupa, će danas biti još kraća. Jako mlada i neiskusna ekipa koja ce imati veoma malu rotaciju uz mogućeg Szkuttla tu je i Nikolić koji je po godinama uz D’Angela najiskusniji igrač sa 32 godine, a svi ostali su veoma mladi. Oni imaju problem i sa visinom, centra im glumi krilo Nikolic, a uz njega tu je mladi davdesetogdišnji Goranovic, sa svega 202 cm.

Očekivani sastavi

Već smo napisali da domaći nemaju nikakvih problema sa sastavom tima, dok gosti kubure sa kratok klupom i povredama nekoliko bitnih igrača.

Raniji rezultati i trendovi

Ove sezone igrali su već jednom i domaćini su razmontirali Timberwolfse sa skoro 30 poena prednosti, a postigli su tada laganih 91 poen.

Predlozi za tipovanje

Domaćin je u dobroj seriji, a u prvom meču na strani su im dali 91 poen, dok generalno najslabiji skok u ligi imaju gosti, a odbrana im nije jača strana i imaće problema sa odličnim napadom domaćina koji zna da rešeta iz svih pozicija, te mislimo da će lako preći granicu od 91.5 poena, koliko nudi sportska kladionica 22bet uz solidan koeficijent 1.83.

Prosta igra mačke i miša i ne vidimo kako gosti mogu braniti na bilo kojoj poziciji, a ruke domaćina su vruće posle pobede na gostujućem terenu kod veoma jakog Kafenberga.

22bet Kladionica

5/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos