Zhodino Reserves – Energetik-BGU Minsk Reserves

nogomet tipovi

Do juče najčudnija liga koju smo ikada tipovali je bila Nikaragva U20, ali danas ćemo probati još jednu vrlo retku ligu, Belorusku ligu rezervnih fudbalera, jer smatramo da su kladionice napravile grešku u liniji na makretu za golove. Teško je ovih dana biti produktivan sa našim Tip Dana analizama i tipovima pošto je svima poznato stanje sa Corona Virusom te su svetske asocijacije i federacije sasvim opravdano odlučile da ugase sport na neko vreme, što možda i najteže pada online sportskim kladionicama, pošto nemaju šta da ponude hordama kladioničara, koji sada ne znaju šta će od sebe. Mnogi će se okrenuti kazino igrama, neki čak i virtuelnim igrama, a mi tražimo lagano, bez pritiska po koju utakmicu koje je vredna igre. Nakon jučerađnjeg laganog pogotka na Walter Ferreti danas ćemo tipovati i analizirati utakmicu koja se igra u Belorusiji u okviru šampionata rezervi između ekipa Zhodino i Energetik-BGU Minsk.

Domaći sastav je krenuo u novu sezonu polovično, pošto nakon tri utakmice imaju jednu pobedu, jednu nerešenu i jedan poraz. Ono što je posebno interesantno, je činjenica da su na tri utakmice postigli dva pogotka i primili isto toliko. Dakle, oni iako je sam početak sezone pokazuju ozbiljnu tendenciju da igraju tvde utakmice, pošto je prosek golova 1.67 za njih trenutno po meču.

Njihovi protivnici, ekipa Energetik-BGU nije dobro počela ovu sezonu, pošto imaju samo jedan remi i dva poraza, sa gol razlikom od dva postignuta i šest primljenig golova. Ali i pored toga što im je prosek golova gotovo 3 po meču, oni do sad ani jednom nisu prešli granicu od 3 gola u ovom šampionatu.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju sve igrače spremne, još je početak sezone, te nema ni suspendovanih.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 2 puta do sada, a gosti imaju mnogo više uspeha, pošto su dobili oba meča i to prilično ubedljivo. Oba meča su odigrana prošle sezone.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču ostavile prostora na marketu za golove, odnosno da su postavili prilično pogrešnu kvotu. Domaćini su ove sezone očigledno vrlo tvrda ekipa, a gosti nisu ni približno snažni kao prošle sezone. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Under 3 Goals (da obe ekipe postignu manje od tri gola na meču, ako bude tačno tri ulog se vraća), koja opklada se plaća predobrom 1.87 kvotom u online sportskoj kladionici Bet365.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news