Zhodino – Smolevichy: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Petak obično ne nudi mnogo akcije za sportske kladioničare koji preferiraju fudbal, nego smo mi obično petkom tipovali utakmice Euroleague, ali zbog situacije sa COVID-19 pandemijom mnoge stvari su se promenile u svetu sporta, pa tako petak pruža mnogo izbora kladioničarima koji preferiraju klađenje na fudbal i azijski hendikep. Tokom korona lock-down situacije, Beloruska liga je spasila mnoge, a mi nastavljamo da je pratimo, pošto smatramo da ima dostav value linija u ovom šampionatu. Danas tipujemo utakmicu koja se igra na stadionu Tarpeda, gde domaća ekipa Zhodino dočekuje ekipu Smolevichy.

Domaći sastav se trenutno nalazi na trećoj poziciji, a kako stvari stoje cela liga će se boriti za drugu poziciju, pošto BATE počinje da izgleda nepobedivo. Zhodina je do sada 4 puta igrala na domaćem terenu i imaju 3 pobede, 1 nerešenu i 0 poraza, uz gol razliku od šest postignutih i samo jednog primljenog pogodka.

Njihovi protivnici, ekipa Smolevichy je vrlo tvrda ekipa, ali ekipa koja se nalazi na samom dnu tabele, zbog velikog broja prosutih bodovoa, pogotovo na domaćem terenu. Na gostovanjim ove sezone imaju 0 pobeda, 3 nerešene i 1 poraz, uz gol razliku od dva postignuta i tri primaljena gola.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju sve igrače spremne, nema ni suspendovanih ni povređenih igrača.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale do sada 6 puta i čak 5 puta je pobeđivala domaća ekipa, dok je samo jednom bilo nerešeno. Što se golova tiče, očekuje se jedna tvrda utakmica sa malo golova, te ukoliko preferirate taj market možete probati sa under opkladom.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču ostavile prostora na marketu za konačan ishod, odnosno da su postavili prilično pogrešnu kvotu. Domaćini su ove sezone krenuli odlično i bore se za vrh tabele, a gosti igraju loše i jako malo golova pada na njihovim utakmicama. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Torpedo Zhodino ML (da domaća ekipa pobedi na meču), koja opklada se plaća odličnom 1.60 kvotom u online sportskoj kladionici Bet365.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news