Zhodino – Vitebsk: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Teško nam ide već nekoliko dana, nikako da se slože kockice sa našim tipovima i analizama, pošto smo juče bili prilično loši i promašaili obe utakmice, odnosno Tip Dana, ali i Tiket Dana nije bio dobitan. BATE Borisov je prikazao odličnu igru, ali dva kiksa u odbrani su bila dovoljna da Dinamo Minsk odnese sva tri boda sa Borisov Arene, a tiket je prodala Svedska ekipa GIF koja na svom stadionu nije uspela da pobedi oslabljene goste. Danas ponovo igramo jednu utakmicu iz Beloruske lige, koja nam je bila vrlo naklonjena u prošlosti. Na Tarpeda Stadionu sastaju se domaća ekipa Zhodino i gosti Vitebsk.

Domaća ekipa se trenutno nalazi na 7-oj poziciji šampionata, a na domaćem terenu su više nego dobri sa rekordom do sada od 4 pobede, 1 nerešene i 1 poraza, uz prilično zanimljivu gol razliku od 8 postignutih i samo 4 primljena gola. Oni su generalno jedna od boljih defanzivnih ekipa, tačnije 5-ta najbolja ekipa u dosadašnjem toku šampionata, pošto primaju samo 1 gol po utakmici u proseku.

Njihovi protivnici, Vitebsk se nalazi na 8-oj poziciji šampionata, a na gostovanjima ove sezone imaju 2 pobede, 3 nerešene i 2 poraza uz gol razliku od 7 postignutih i 9 primljenih golova. Oni takođe spadaju u jednu od boljih defanzivnih ekipa, pošto su u dostadašnjem toku šampionata primili samo jedan gol više od domaćina na ovoj utakmici.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju nekih manjih problema sa sastavom tima, ali imajući u vidu važnost ovog meča za obe ekipe glavni igrači će biti na terenu.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale tokom istorije 34 puta, i rezultati su u potpunosti na strani domaće ekipe, koja je pobedila 18 puta, 9 puta je bilo nerešeno, a gosti su pobedili 7 puta. Što se golova tiče uglavnom su igrane utakmice sa malo golova, te je na poslednjih 7 utakmica svih 7 puta igrano na dva ili manje golova.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču ostavile prostora na marketu za golovep, odnosno da su postavili prilično pogrešnu liniju. Obe ekipe imaju zašto da igraju, i obema ekipama defanziva je jača strana. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Under 2.5 Goals (da obe ekipe postignu dva ili manje pogodaka na meču), koja opklada se plaća solidnom 1.77 kvotom u sportskoj kladionici 1XBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news