Zrinjski vs. Sheriff Tiraspol: Tipovi, savjeti i kvote 06.07.2022.

Dusan
6 srpnja, 2022
504 Views
Zrinjski vs. Sheriff Tiraspol

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Ubedljivo najzanimljiviji meč prvog kola kvalifikacija za Ligu Šampiona nas očekuje u sredu od 20:00, kada će na stadionu “Pod Bijelim Brijegom” u Mostar-u Zrinjski dočekati ekipu Sheriff-a iz Tiraspol-a.

Zrinjski

Zrinjski je prošlu sezonu završio na veoma dominantan način. Osvojili su titulu sa prednošću od čak 25 bodova u odnosu na drugoplasirani tim. Na 33 odigrane utakmice su pretrpeli samo 1 poraz, tako da je potpuno jasno da su apsolutno zasluženo stigli do trofeja.

Domaći teren je bio njihovo najjače oružje prošle sezone. Na 17 odigranih mečeva su upisali 15 pobeda i 2 remija, uz neverovatnu gol razliku od 48 postignutih i samo 8 primljenih golova.

Uspeli su da zadrže sve važnije igrače iz prošle sezone, tako da su na pravom putu da naprave kontinuitet. Uz to su ovog leta doveli nekoliko proverenih domaćih igrača, tako da se svi u klubu nadaju da bi ove sezone konačno mogli napraviti ozbiljniji rezultatski iskorak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HŠK Zrinjski Mostar (@hsk.zrinjski)

Sheriff Tiraspol

Ekipa iz Tiraspol-a je bila prava senzacija prošle sezone. Ostali su upamćeni po istorijskoj pobedi u Madridu protiv Real-a, a svi ljubitelji fudbala su bili oduševljeni njihovom borbenošću. Sheriff će i ove sezone pokušati da se vrati u elitu, ali smo mišljenja da će ka ostvarenju tog cilja imati mnogo nezgodnih prepreka.

Klub je ostao bez trenera, a na njegovo mesto je došao hrvatski stručnjak Stjepan Tomas. Sebastian Thill i Adama Traore su takođe napustili klub, pa je subjektivni osećaj da je Sheriff ove sezone značajno slabiji.

Ipak, veliki broj igrača koji su prošle sezone učestvovali u istorijskom uspehu je i dalje tu, tako da ne treba potceniti ekipu iz Moldavije pre vremena. Sheriff je poznat kao veoma borbena ekipa koja se nikada ne predaje, pa smo iz tog razloga uvereni da će sve sem pobede u duelu protiv Zrinjskog smatrati velikim neuspehom.

H2H

Ovo će biti prvi međusobni duel ovih timova.

Povrede i izostanci

Nema izostanaka.

Očekivani sastavi

Zrinjski:

Soldo – Corluka, Jakovljevic, Barisic, Bekic – Malekinusic, Savic, Zlomislic, Cuze – Mandic, Bilbija.

Sheriff Tiraspol:

Abalora – Evangelou, Radeljic, Kiki, Julien – Badolo, Kyabou, Lushkja – Pernambuco, Yansane, Atiemwen.

Zrinjski vs. Sheriff Tiraspol Prognoza i Tip

Velika euforija je prisutna u Mostaru uoči utakmice u sredu. Navijačaćeg tima se nadaju da bi njihov tim konačno mogao doći do značajnijeg rezultata, i nema sumnje da će fudbalere Sheriff-a dočekati paklena atmosfera.

Iako se svi u Bosni i Hercegovini nadaju i veruju u ekipu Zrinjskog, mišljenja smo da je iskustvo u ovakvim mečevima presudno. A iskustvo je na strani ekipe Sheriff-a.

Iako je Zrinjski prošle sezone kod kuće primio samo 8 golova, moraju biti spremni na činjenicu da ih ovog puta očekuje utakmica protiv ekipa koja je neuporedivo kvalitetnija nego bilo koji tim u Bosni. Iz tog razloga verujemo da će domaći tim započeti meč malo opreznije, i da će kako vreme bude odmicalo biti sve otvoreniji.

Sheriff je prošle sezone veliki broj pobeda ostvario preko kontranapada, a vrlo se lako može desiti da tako bude i ovog puta. Gostujući tim će strpljivo čekati grešku protivnika, i sigurni smo da će umeti da kazni na pravi način.

Verujemo da će ovo biti jako naporna utakmica, a zbog razlike u iskustvu značajniju prednost dajemo ekipi Sheriff-a.

Naša prognoza: 0:1.

06.07.2022 20:00 CET
TIP: Sheriff Tiraspol AH0

Kvota: 1.62
Kladionica:
22bet

Trenutno sportska kladionica 22bet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan