22bet kladionica – Kako verifikovati nalog u 2024?

MilosNS
24 prosinca, 2020
883 Views

22bet sportska kladionica i online casino spadaju u red mladih, ali izrazito kvalitetnih brendova. Oni su za vrlo kratko vrijeme uspjeli da steknu veliki broj lojalnih klijenata, posebno iz Hrvatske i regiona. Ono što odvaja ovu kompaniju od velikog broja drugih na tržištu su bez svake sumnje veliki izbor opcija kada je sportsko klađenje u pitanju. Takođe i odlična platforma za mobilno klađenje, o čemu smo govorili u našoj detaljnoj recenziji 22bet kladionice.

Kako veliki broj igrača se odlučuje da otvori nalog u ovoj kladionici i online kazinu, smatrali smo da je iznimno bitno pozabaviti se jednim segmentom koji često zna biti vrlo problematičan za naše čitatelje. Reč je o samoj verifikaciji naloga u 22bet kladionici. Ona je obavezna i svaki igrač je mora proći, najkasnije prilikom traženja prve isplate.

Stoga, evo detaljnog, korak po korak uputstva kako uspješno verifikovati korisnički nalog u 22bet kladionici!


Naš izbor – Najbolje Online Kladionice

50% do 35.000 RSD Bonus Dobrodošlice
100% do 100 EUR Bonus Dobrodošlice
100% do 130 EUR bonus na prvi depozit

Registracija novog naloga 22bet kladionice

22bet kompanija ima jedan prilično jednostavan proces registracije. Isti se sastoji od ispunjavanja registracionog formulara sa personalnim podacima igrača, te odabirom opcije da li želite ili ne da primite bonus na registraciju kladionice 22bet. Nakon ispunjavanja podataka, na email adresu korisnika stiže aktivacioni link putem kog linka korisnik aktivira svoj nalog.

Nadalje, korisnik dobija mogućnost da uplati svoj prvi depozit i nakon uspešno završenog postupka uplate, na računu korisnika automatski se pojavljuje 22bet bonus dobrodošlice. Isti se ogleda u jednom klasičnom matched bonusu u visini prve uplate. Bonus je solidan, sa ne toliko solidnim uslovima iskorišćavanja. Ipak ukoliko želite da se malo potrudite, sasvim smo sigurni da ćete biti u mogućnosti da uspješno uzmete bonus novac od kladionice 22bet.


Aktivacija naloga i verifikacija

Već smo napomenuli da nakon završenog inicijalnog procesa registracije kladionica 22bet šalje svojim budućim korisnicima na email poruku u kojoj se nalazi aktivacioni link. Ovim linkom se verifikuje email adresa koja je uneta prilikom registracije validna.

Nakon toga Vama je omogućeno da polažete depozit i da se kladite na web stranici. Ipak, sve dok ne prođete takozvanu KYC (Know Your Customer) proceduru, nećete biti u mogućnosti da tražite isplatu sa vašeg naloga. Razlog za to je vrlo jednostavan. Online kladionice na ovaj način čuvaju svoje igrače. Verifikacijom vi potvrđujete svoj identitet. Nadamo se da je sada jasno zašto je verifikacija toliko bitna.


Kako verifikovati 22bet nalog 2022?

KYC procedura je danas standardizovana u online svijetu klađenja. Istu je moguće proći samo ako ste uneli validne podatke i imate dokaze da potvrdite svoje tvrdnje, koje ste naveli u registracionom formularu.

Ideja oko KYC procedure je da kladionica bude apsolutno sigurna da ste baš vi osoba za koju se izdajete, te da ne postoji mogućnost krađe identiteta. Stoga je potrebno dostaviti kompaniji dva dokumenta (nekada i više). Istima vi kao korisnik dokazujete svoj identitet, kao i mesto trenutačnog prebivališta.

Ovo se dokazuje slanjem kladionici fotografisanih ličnih dokumenata sa slikom (osobna karta, putovnica ili vozačka dozvola). Kao i jednog računa ili bankovnog izvoda, koji nije stariji od šest (6) meseci, kojim se dokazuje mesto prebivališta.

NAPOMENA: Iznimno je bitno napomenuti da je potrebno slikati i prednju i zadnju stranicu dokumenta. Također i da ne pokušavate da iste ulepšavate tako što ćete ih crop-ovati ili na drugi način menjati u Photoshop programu. U tom slučaju kladionica odmah bez objašnjenja odbija takve slike!


Zaključak

Mi kada smo radili proces verifikacije, sve je prošlo bez ikakvih problema. Mi preferiramo da u celokupan proces uključimo i korisničku podršku preko live chat opcije. Na taj način ubrzavamo celokupnu proceduru.

Kao što možete i sami videti KYC procedura u 22bet kladionici i kazinu nije nimalo stroga i bez većih problema može da se završi. Postoje kladionice, poput kladionice Bet365 gde je proces dostra strožiji i gde je potrebno više vremena da se isti završi. Mi lično preporučujemo da istu započnete što pre, jer je uvjek bolje igrati na kompletno verificiranom nalogu, zbog mogućnosti pojedinih kladionica da prave probleme ukoliko uspjete da zaradite veće sume novca, a nalog nije verificiran.

Na posletku, ako ne uspjete da završite proces verifikacije, a imate svu potrebnu dokumentaciju, onda vas pozivamo da nas kontaktirate, kako bismo Vam mi pomogli.


100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

Podelite naš sadržaj na društvenim mrežama:


FAQ

 • Poslao sam dokumenta i ništa se ne dešava. Šta da radim?

  Naša je preporuka da pišete korisničkoj podršci i da se interesujete za vaš predmet. Na taj način pokazujete da ste aktivni i takvim članovima često nalozi budu brže verificirani.

 • Da li je verifikacija apsolutno potrebna?

  Verifikacija je potrebna, a na istu treba gledati kao na nešto što štiti vas kao korisnika. Naime, bez verifikacije bi bilo moguće da Vam neko ukrade identitet i da se kladi pod vašim imenom i sa vašim novcem, što nikako ne biste voleli.

 • Da li mogu da se kladim ukoliko mi nalog nije verificiran?

  Možete se kladiti bez problema, ali nećete biti u mogućnosti da podignete svoje eventualne dobitke. Stoga, naša je pšreporuka da se uvek kladite sa verifikovanim nalozima. Celokupan proces verifikacije nije nimalo kompiciran i oduzima tek nekoliko minuta vašeg vremena.

 • Koje su kladionice sa bonusom bez depozita?

  Realno, svaka kladionica može da ponudi u nekom momentu bonus bez depozita. Potrebno je da samo pratite promocije redovno, te ukoliko vidite ovakvu ponudu slobodno je uzmite. Na našoj stranici postoji lista aktivnih bonusa koju mi redovno ažuriramo.

 • Gdje gledati nogomet uživo?

  Veliki broj top sportskih kladionica nudi svojim igračima mogućnost da gledaju uživo prenose bez ikakve naknade. Ta usluga se naziva live stream i postala je prilično popularna među igračima. Mi lično smatramo da uvek treba da se registrujete u sportskim kladionicama koje imaju ovu opciju.

Author MilosNS

Čovek koji je napisao prvi tip na stranici Sportske kladionice i koji je još uvek tu. Veteran sportskog klađenja, koji osim tipovanja sa uspehom piše edukativne članke na našoj stranici. Kada nije za tastaturom, svoje slobodno vreme provodi u prirodi zajedno sa svojom porodicom i prijateljima. Intersantno je i to da govori čak pet jezika i da ne postoji sport čija pravila ne zna.