Tipovi za danas

Najnoviji savjeti za klađenje i analiza stručnjaka za danas. Savjeti za klađenje na nogomet.

20.7.2019

22:00 Bahia – Cruzeiro: tip, Bahia to win @ 1.80 – Analiza

21.7.2019

14:00 Jiangsu Suning – Beijing Guoan: tip, Beijing Guoan to win (-0.5AH) @ 1.92 – Analiza

Vaš tiket možete da odigrate u kladionici 1xBet

Arhiv Tipovanja

17.7.2019

19:30 Ludogorets – Ferencvaros: tip, Ludogorets -0.75 AH @ 1.77 – Analiza

13:35 Wuhan Zall – Jiangsu Suning: tip, Over 2.5 Goals @ 1.72 – Analiza

15.7.2019

00:00 Chapecoense – Atletico Mineiro: tip, Over 2 goals @ 1.76 – Analiza

13.7.2019

13:35 Beijing Rehne – Wuhan Zall: tip, Wuhan Zall AH0 (draw no bet) @ 1.80 – Analiza

11.7.2019

18:00 Flora Tallin – Radnički Niš: tip, Flora Tallin +0.5AH @ 1.72 – Analiza

10.7.2019

20:45 Linfield – Rosenborg: tip, Rosenborg -1 Azijski Hendikep (-1AH) @ 1.83 – Analiza

Arhiv svih tipova

Tipovi

Na ovoj stranici možete pronaći naše prijedloge i tipovanja, vezano za aktuelne sportske događaje.

Aktuelni Prijedlozi za Tipovanje

Ovdje možete pratiti sve aktuelne tipove koje postavljamo na našoj stranici. Naši eksperti za sportsko klađenje svakodnevno analiziraju veliki broj sportskih događaja i biraju ponajbolje tipove za vas, potpuno besplatno.

Uz svaku analizu fudbalske ili košarkaške utakmice mi ćemo vam predložiti najbolju kladionicu i najbolju kvotu u tom momentu. Ovo činimo iz razloga kako ne biste morali da gubite dragocjeno vrijeme tražeći najbolju ponudu koja se nalazi na tržištu.

Sve kvote su proverene, jer naši eksperti osim što predlažu za vas ishode tih mečeva i sami postavljaju oklade, te u momentu objavljivanja svaka kvota je proverena kod predložene sportske kladionice.

Svaka analiza utakmice u sebi sadrži kako najnovije vesti iz obje momčadi, tako i pređašnje rezultate i statističke trendove, koji ukazuju u kom smijeru bi utakmica mogla da ide. Ponekad, naši eksperti odluče da ne prate trendove, nego na osnovu svog iskustva i znanja odluče da igraju “against the public”, odnosno igraju protiv mišljenja većine. U tim situacijama u analizi će biti detaljno objašnjeno iz kog razloga naš ekspert smatra da je dobro igrati taj ishod.

Strategije Klađenja

Ukoliko pak želite da se edukujete u sportskom klađenju, onda vam pored ovog dela našeg sajta na kom za vas pišemo prijedlog za klađenje, predlažemo da pogledate i deo našeg sajta koji je predviđen za edukaciju i u kom pišemo o različitim (manje ili više uspješnim) strategijama za klađenje.

Na tom djelu našeg sajta bićete u mogućnosti da pročitate zašto su neke strategije klađenja dobre, a zašto neke nikada ne treba probati. Naime, u današnje vrijeme ima dosta netačnih i polu-tačnih informacija, vezanih za strategije sportskog klađenja koje se mogu naći na internetu.

Naša je misija da na iskren i valjan način objasnimo koje su prednosti i mane svakog sistema klađenja koji se može naći na internetu. Ovo iz razloga jer postoji veliki broj neistinitih i zlonamernih članaka koji uvjeravaju svoje čitaoce da imaju nepogrješiv sistem koji će vam doneti velike dobitke u kratkom vrijemenskom periodu.

I prije nego pročitate naše članke, budite sigurni u jedno: Ne postoji sigurna strategija klađenja, postoje samo više i manje uspješne strategije, a da li ćete upravo vi biti profitabilni, zavisi u velikoj mjeri upravo od vas i vaših kladioničarskih navika i vašeg umjeća.

Preporučene Kladionice

Osim već napisanog na našem sajtu uz prijedloge za klađenje, za vas je potpuno vbesplatno dostupan material o svim vodećim online sportskim kladionicama. U tim recenzijama, mi na iskren i objektivan način vršimo recenziju i proveru svake od tih kladionica i ukazujemo na pozitivine, ali i na negativne stvari koje svatki sportski kladioničar mora znati prije nego se registrira u toj sportkoj kladionici.

U time recenzijama, mi uzimamo u obzir da li je neka sportska kladionica legalna i zakonski regulisana, da li poseduje licence za rad i koje, kakvu ponudu imaju, kakva im je korisnička podrška i koliko je lako izaći na kraj sa eventualnim primedbama na njihov rad. Na kraju u recenziji možete pročitati i da li imaju opciju klađenja uživo i korišćenja njihovih usluga preko mobitela, što su vrlo bitne stavke kod svake sportske kladionice u današnje vrijeme.

Naš Tim Eksperata

U našem timu eksperata imamo ljude koji su u industriji sportskog klađenja već duži niz godina i koji poseduju ogromno iskustvo. Svaka recenzija ili analiza utakmice je urađena na profesionalnom nivou, objektivno i uz ogromnu posvjećenost.

Također, uvjek smo u potrazi za mladim i talentiranim ljudima koji mogu da unaprijede naš tim.

Sportovi i Lige koje Pokrivamo

Naši eksperti za sportive pokušavaju da pokriju što veći broj sportova i marketa, kako bi za vas pronašli najbolje utakmice na koje se možete okladiti. Trenutačno od sportova imamo eksperte u nogometu, košarci i tenisu, a u planu je scoutiranje eksperta za E-sports, Moto GP i Formulu 1, jer smatramo da su to marketi koji pružaju velike mogućnosti kada je pronalaženja value betova u pitanju.

Ukoliko imate bilo kakvu sugestiju ili prijedlog, a vezano za lige koje bi želeli da pokrivamo i pišemo analize, kao i vezano za sportske kladionice čije bi recenzije voleli da čitate ili sisteme klađenja o kojima biste voleli da se edukujete, molimo vas da nam pišete, kako bi mogli da razmotrimo vaše sugestije i da vam izađemo u susret. Lijep pozdrav.

Provjerite naše analize utakmica

Sve analize utakmica