Tipovi za danas

Najnoviji savjeti za klađenje, analize i dnevni tipovi tima naših stručnjaka za danas. Savjeti za klađenje na nogomet, košarku i druge popularne sportove. Tipovi koje objavljujemo na našoj stranici su detaljno analizirani sa nekoliko strana, a svi oni imaju po našem mišljenju određenu vrijednost (value) u vidu ponuđene linije ili kvote, te smatramo das u dovoljno vrijedni našeg i vašeg uloženog novca.

19.9.2019

21:00 Wolverhampton – Braga: tip, Both Teams To Score @ 2.05 – Analiza

Vaš tiket možete da odigrate u sportskoj kladionici Bet365.

Arhiv Tipovanja

18.9.2019

21:00 Dinamo Zagreb – Atalanta: tip, Both Teams To Score @ 1.70 – Analizaloss

17.9.2019

21:00 Napoli – Liverpool: tip, Liverpool -0.25 AH @ 1.95 – Analizaloss

15.9.2019

14:30 Anderleht – Antverpen: tip, Both Teams To Score @ 1.7 – Analizawin
21:00 Nacional Potosi – Bolivar: tip, Over 2.5 goals @ 1.512 – Analizawin

14.9.2019

16:00 Manchester United – Leicester: tip, Manchester United -0.50AH @ 2.11 – Analizawin
20:30 Cercle Brugge – Club Brugge: tip, Club Brugge -1.50AH @ 1.81 – Analizawin

13.9.2019

13:35 Jiangsu Suning – Guangzhou Evergrande: tip, Jiangsu Suning +0.50AH @ 2.06 – Analizawin

9.9.2019

20:45 Poljska – Austrija: tip, Poljska -0.25AH @ 1.88 – Analizaloss

8.9.2019

20:45 Švedska – Norveška: tip, Both Teams To Score @ 1.90 – Analizawin

7.9.2019

20:45 Srbija – Portugal: tip, Portugal AH0 @ 1.65 – Analizawin
14:30 USA – Grčka: tip, USA -9 @ 1.90 – Analizawin

6.9.2019

20:45 Nemačka – Holandija: tip, Over 2.5 @ 1.65 – Analizawin
10:30 Srbija – Puerto Rico: tip, Over 164 @ 1.90 – Analizaloss

5.9.2019

20:45 Finska – Grčka: tip, Finska -0.25AH @ 1.90 – Analizawin

3.9.2019

9:30 Angola – Filipini: tip, Over 159.5 @ 1.95 – Analizawin

1.9.2019

20:45 Atalanta – Torino: tip, Atalanta -0.75AH @ 1.8 – Analizaloss
22:00 Sporting Braga – Benfica: tip, Both Teams To Score @ 1.725 – Analizaloss

Arhiv svih tipova

NAPOMENA: Mi naše tipove igramo koristeći flat stake sistem, dakle svaki pick sa jednakim ulogom. Po našem skromnom mišljenju i prema našem iskustvu taj sistem najviše odgovara našim preferencijama i našem kladioničarskom temperamentu. Bitno je imati na umu da mi na svaki pick koji objavimo na sajtu stavljamo naš novac, jer zaista verujemo u iste, te da nikada nećemo tvrditi da je neka utakmica namještena (fixed) ili 100% sigurna, jer ne postoje 100% sigurne oklade. Tipovanje  takovog tipa utakmica je čista prijevara, kojom prevaranti pokušavaju da nasamare lakovjerne igrače.

Tipovi

Na ovoj stranici možete pronaći naše prijedloge i tipovanja, vezano za aktuelne sportske događaje.

Aktuelni Prijedlozi za Tipovanje

analiza utakmice

Tipovanje

Ovdje možete pratiti sve aktuelne tipove koje postavljamo na našoj stranici. Naši eksperti za sportsko klađenje svakodnevno analiziraju veliki broj sportskih događaja i biraju ponajbolje tipove za vas, potpuno besplatno.

Uz svaku analizu fudbalske ili košarkaške utakmice mi ćemo vam predložiti najbolju kladionicu i najbolju kvotu u tom momentu. Ovo činimo iz razloga kako ne biste morali da gubite dragocjeno vrijeme tražeći najbolju ponudu koja se nalazi na tržištu.

Sve kvote su proverene, jer naši eksperti osim što predlažu za vas ishode tih mečeva i sami postavljaju oklade, te u momentu objavljivanja svaka kvota je proverena i aktuelna kod predložene sportske kladionice.

Svaka analiza utakmice u sebi sadrži kako najnovije vesti iz obje momčadi, tako i pređašnje rezultate i statističke trendove, koji ukazuju u kom smijeru bi utakmica mogla da ide. Ponekad, naši eksperti odluče da ne prate trendove, nego na osnovu svog iskustva i znanja odluče da igraju “against the public”, odnosno igraju protiv mišljenja većine. U tim situacijama u analizi će biti detaljno objašnjeno iz kog razloga naš ekspert smatra da je dobro igrati taj ishod.

Strategije Klađenja

tipovanje

Strategije klađenja

Ukoliko pak želite da se edukujete u sportskom klađenju, onda vam pored ovog dela našeg sajta na kom za vas pišemo tipove za klađenje, predlažemo da pogledate i deo našeg sajta koji je predviđen za edukaciju u kom pišemo o različitim (manje ili više uspješnim) strategijama za klađenje.

Na tom djelu našeg sajta bićete u mogućnosti da pročitate zašto su neke strategije klađenja dobre, a zašto neke nikada ne treba probati. Naime, u današnje vrijeme ima dosta netačnih i polu-tačnih informacija, vezanih za strategije sportskog klađenja koje se mogu naći na internetu.

Naša je misija da na iskren i valjan način objasnimo koje su prednosti i mane svakog sistema klađenja koji se može naći na internetu. Ovo iz razloga, jer postoji veliki broj neistinitih i zlonamernih članaka koji uvjeravaju svoje čitaoce da imaju nepogrješiv sistem koji će vam doneti velike dobitke u kratkom vrijemenskom periodu.

I prije nego pročitate naše članke, budite sigurni u jedno: Ne postoji sigurna strategija klađenja, postoje samo više i manje uspješne strategije, a da li ćete upravo vi biti profitabilni, zavisi u velikoj mjeri upravo od vas i vaših kladioničarskih navika i vašeg umjeća.Da bi bili uspješni u sportskom klađenju morate prije svega biti disciplinirani, dosledni svojim kladioničarskim strategijama i imati pomalo i sreće.

Preporučene Kladionice

Osim već napisanog na našem sajtu uz tipove za klađenje, za vas je potpuno besplatno dostupan material o svim vodećim online sportskim kladionicama. U tim recenzijama, mi na iskren i objektivan način vršimo recenziju i proveru svake od tih kladionica i ukazujemo na pozitivine, ali i na negativne stvari koje svatki sportski kladioničar mora znati prije nego se registrira u toj sportkoj kladionici.

U time recenzijama, mi uzimamo u obzir da li je neka sportska kladionica legalna i zakonski regulisana, da li poseduje licence za rad i koje, kakvu ponudu imaju, da li postoje opcije za klđenje uživo, da li imaju kvalitetne depozitne metode, te kakva im je korisnička podrška i koliko je lako izaći na kraj sa eventualnim primedbama na njihov rad. Na kraju u recenziji možete pročitati i da li imaju opciju klađenja uživo i korišćenja njihovih usluga preko mobitela, što su vrlo bitne stavke kod svake sportske kladionice u današnje vrijeme.

3.

Besplatni Tiket do 1.000 RSD

Naš Tim Eksperata

U našem timu eksperata imamo ljude koji su u industriji sportskog klađenja već duži niz godina i koji poseduju ogromno iskustvo. Svaka recenzija ili analiza utakmice je urađena na profesionalnom nivou, objektivno i uz ogromnu posvjećenost.

Trenutačno u našem timu eksperata se nalaze tri osobe:

*Milos – najiskusniji član našeg tima, koji je preko 20 godina u svijetu sportskog klađenja. Njegova specijalnost je klađenje na košarku, te prati sve važnije europske lige, kao i europska klupska nadmetanja. Uglavnom njegovi tipovi su vezani za klaidoničarski market poena na košarkaškim utakmicama, a isti je usavršio i jednu vrlo profitabilnu strategiju uživo klađenja na košarkaškim utakmicama. Ukoliko želite da znate kako ta strategije funkcionira, predlažemo vam da detaljan opis iste pročitate ovde.

*Matevz – ekspert za nogometne utakmice liga petice i europskih natjecanja. Ogromno znanje koje trenutačno posjeduje uspjeo je izgraditi predanim istraživanjem i gledanjem nebrojeno mnogo utakmica svakodnevno. Slobodno možemo reći da je on hodajuća enciklopedija europskog nogometa, jer ne postoji momčad ili igrač o kome on ne zna maker neku zanimljivost.

*Jasmina – jedini predstavnik nežnijeg spola u našem timu, ali pravi stručnjak za tipovanje golova i specifične kladioničarske igre BTTS (both teams to score). Jasmina je uglavnom zaslužna za vrtoglavi rast naše kladioničarske banke u poslednjih nekoliko mjeseci, pošto njeni dnevni tipovi donose nevjerovatan profit.

Također, uvjek smo u potrazi za mladim i talentiranim ljudima koji mogu da unaprijede naš tim, te ukoliko smatrate da ste dovoljno dobri da možete da postižete kvalitetne rezultate u kontinuitetu, uvjek smo voljni da testiramo vaše znanje i umjeće.

Sportovi i Lige koje Pokrivamo

tipovi

Najveće nogometne lige

Naši eksperti za sportove pokušavaju da pokriju što veći broj sportova i marketa, kako bi za vas pronašli najbolje utakmice na koje se možete okladiti. Trenutačno od sportova imamo eksperte u nogometu, košarci i tenisu, a u planu je scoutiranje eksperta za E-sports, Moto GP i Formulu 1, jer smatramo da su to marketi koji pružaju velike mogućnosti kada je pronalaženja value betova u pitanju.

Ukoliko imate bilo kakvu sugestiju ili prijedlog, a vezano za lige koje bi želeli da pokrivamo i pišemo analize, kao i vezano za sportske kladionice čije bi recenzije voleli da čitate ili sisteme klađenja o kojima biste voleli da se edukujete, molimo vas da nam pišete, kako bi mogli da razmotrimo vaše sugestije i da vam izađemo u susret. Lijep pozdrav.

Provjerite naše analize utakmica

Prognoze