Besplatni Tipovi za danas

Besplatni Tipovi i Analize svaki dan na portalu Sportske-Kladionice.com. Pomoću naših tipova bićete u mogućnosti da ostvarite zaradu na kladionici bez većih problema. Uverite se koliko je lako zaraditi novac preko interneta! Čitajući naše tipove videćete zašto nas kladionice u Srbiji i regionu mrze. Bitno je samo da imate otvoren nalog u online kladionici po vašem izboru i da pratite naše savete. Za koju se kladionicu odlučiti? Mi vam nudimo detaljne recenzije domaćih (Maxbet, Mozzart, Balkan Bet), ali i stranih kladionica (20bet, 22bet, Ivibet, Sportaza).

Na ovoj stranici možete pronaći svakodnevno savjete za klađenje. Takođe, analize i dnevne tipove tima naših stručnjaka postavljamo za vas svakodnevno. Tu su i savjeti za klađenje na fudbal, košarku, tenis i druge popularne sportove. Besplatni tipovi koje objavljujemo na našoj stranici su detaljno analizirani. Svi oni imaju po našem mišljenju određenu vrednost (value) u vidu ponuđene linije ili kvote, te smatramo da su dovoljno vredni našeg i vašeg uloženog novca.

Sve analize, tipovi i prognoze koje postavimo su detaljno proverene od strane naših eksperata na taj način što se analiziraju statistički parametri, proveravaju poslednje informacije vezano za timove, kao i aktuelne trendove. Naravno, uz analizu predlažemo i online kladionice u kojima možete da odigrate iste. Te kladionice nude fantastične bonus ponude za nove igrače. Pogledajte našu listu i pronađite najbolji bez depozita bonus, ili bonus za kripto uplate.

Imajući u vidu iskustvo i znanje koje naši eksperti poseduju, nije im teško pokloniti poverenje kada je tipovanje u pitanju. U nastavku ovo teksta možete pročitati koji su to top tipovi za danas. A isto tako i na koji način mi biramo utakmice koje vam prezentiramo.


Top 5 Tipovi za Danas:

Svi Tipovi:


Tipovi na stranici sportske-kladionice.com

Ono što je vredno napomenuti je činjenica da većina naših analiza i tipova u sebi sadrži i edukativan sadržaj. Uvjek je moguće naučiti ponešto o najboljim strategijama sportskog klađenja, kao i o savetima kako biti profitabilan sportski kladioničar. Postoji veliki broj sistema i strategija na koje se može kladiti i ostvarivati profit. Na našem portalu mi se trudimo da približimo našima čitaocima svaki segment sportskog klađenja. Od izbora najbolje sportske kladionice, preko najboljih depozitnih metoda, pa sve do tutorijala o naprednim strategijama sportskog klađenja.

Osim toga, mi se trudimo da se ponašamo vrlo odgovorno. Uvjek savetujemo našim korisnicima da troše na sportsko klađenje samo onoliko koliko su u mogućnosti da odvoje i pravimo edukativne članke iz oblasti odgovornog klađenja, kako bi ukazali da rastuću potrebu među igračima sportskih kladionica koji imaju problem sa bolešću zavisnosti. Besplatni tipovi su tu da pomognu, ali nikako ne preporučujemo da se kladite ukoliko ne možete da kontrolišete svoje nagone.

Ukoliko želite da nas pratite na drugim mestima možete pratiti naše tipove putem nezavisnog servisa koji verifikuje iste. Također i putem društvenih mreža Facebook i Twitter.


Detaljna analiza naših tipova slijedi dole:

Najprofitabilniji kladioničarski market na kojem ostvarujemo najveći postotak pogodaka (tačno 70%) je market BTTS (Obje momčadi postižu pogodak). Odmah iza tog marketa vrlo smo uspješni i na marketu Azijskog hendikepa, na kom naši tipovi su uspješni sa 56% uspješnosti.

Što se tiče liga i takmičenja koja nam donose najviše profita, tu prednjače nogometna Liga Europe, kao i Premier Liga. U ovim ligama imamo procenat uspješnosti od 71%. Na trećem mjestu je košarkaška EuroLeague u kojoj besplatnim tipovi pogađaju sa 59% uspješnosti.

Od sportskih kladionica koje koristimo, preko 99% naših tipova dolazi iz tri svijetski poznate kladionice (Bet365, 22bet i 20bet). Ovo je nesporni pokazatelj da koristimo respektabilne kladionice koje imaju realne kvote i visoke limite, te naši čitaoci imaju mogućnost uzimanja oklada po tečajima koje im mi predložimo.

Kao što možete vidjeti, mi nismo prodavci magle. Mi zapravo ništa ni ne prodajemo, mi apsolutno besplatno nudimo našim čitateljim mogućnost da zarade na kladionici, na taj način što im pružamo kvalitetne analize i tipove na dnevnom nivou.

NAPOMENA: Mi naše tipove igramo koristeći flat stake sistem, dakle svaki pick sa jednakim ulogom. Po našem skromnom mišljenju i prema našem iskustvu taj sistem najviše odgovara našim preferencijama i našem kladioničarskom temperamentu. Bitno je imati na umu da mi na svaki pick koji objavimo na sajtu stavljamo naš novac, jer zaista verujemo u iste. Također nikada nećemo tvrditi da je neka utakmica namještena (fixed) ili 100% sigurna, jer ne postoje 100% sigurne oklade. Tipovanje  takovog tipa utakmica je čista prijevara, kojom prevaranti pokušavaju da nasamare lakovjerne igrače.

Na ovoj stranici možete pronaći naše prijedloge i tipovanja, vezano za aktuelne sportske događaje.


Aktuelni tipovi i predlozi za klađenje

analiza utakmice
Tipovanje

Ovdje možete pratiti sve aktuelne tipove koje postavljamo na našoj stranici. Naši eksperti za sportsko klađenje svakodnevno analiziraju veliki broj sportskih događaja i biraju ponajbolje tipove za vas, potpuno besplatno.

Uz svaku analizu fudbalske ili košarkaške utakmice mi ćemo vam predložiti najbolju kladionicu i najbolju kvotu u tom momentu. Ovo činimo iz razloga kako ne biste morali da gubite dragocjeno vrijeme tražeći najbolju ponudu koja se nalazi na tržištu.

Sve kvote su proverene, jer naši eksperti osim što predlažu za vas ishode tih mečeva i sami postavljaju oklade, te u momentu objavljivanja svaka kvota je proverena i aktuelna kod predložene sportske kladionice.

Svaka analiza utakmice u sebi sadrži kako najnovije vesti iz obje momčadi, tako i pređašnje rezultate i statističke trendove, koji ukazuju u kom smijeru bi utakmica mogla da ide. Ponekad, naši eksperti odluče da ne prate trendove, nego na osnovu svog iskustva i znanja odluče da igraju “against the public”, odnosno igraju protiv mišljenja većine. U tim situacijama u analizi će biti detaljno objašnjeno iz kog razloga naš ekspert smatra da je dobro igrati taj ishod.


Strategije klađenja

tipovanje
Strategije klađenja

Ukoliko pak želite da se edukujete u sportskom klađenju, onda vam pored ovog dela našeg sajta na kom za vas pišemo tipove za klađenje, predlažemo da pogledate i deo našeg sajta koji je predviđen za edukaciju u kom pišemo o različitim (manje ili više uspješnim) strategijama za klađenje.

Na tom djelu našeg sajta bićete u mogućnosti da pročitate zašto su neke strategije klađenja dobre, a zašto neke nisu. U današnje vrijeme ima dosta netačnih i polu-tačnih informacija, vezanih za strategije sportskog klađenja koje se mogu naći na internetu.

Naša je misija da na iskren i valjan način objasnimo koje su prednosti i mane svakog sistema klađenja koji se može naći na internetu. Ovo iz razloga, jer postoji veliki broj neistinitih i zlonamernih članaka koji uvjeravaju svoje čitaoce da imaju nepogrešiv sistem koji će vam doneti velike dobitke u kratkom vrijemenskom periodu. Baš zato smatramo da su besplatni tipovi jedan od načina da pokažemo da je profitabilno klađenje moguće.

I prije nego pročitate naše članke, budite sigurni u jedno: Ne postoji sigurna strategija klađenja, postoje samo više i manje uspješne strategije. Da li ćete upravo vi biti profitabilni, zavisi u velikoj mjeri upravo od vas i vaših kladioničarskih navika. Da bi bili uspješni u sportskom klađenju morate prije svega biti disciplinirani, dosledni svojim kladioničarskim strategijama i imati sreće.


Preporučene kladionice

Osim već napisanog na našem sajtu uz tipove za klađenje, za vas je potpuno besplatno dostupan material o svim vodećim online sportskim kladionicama. U tim recenzijama, mi na iskren i objektivan način vršimo recenziju i proveru svake od tih kladionica. Ukazujemo na pozitivine, ali i na negativne stvari koje svatki sportski kladioničar mora znati prije nego se registrira u toj sportskoj kladionici. Svi naši besplatni tipovi sadrže predlog kvalitetne sportske kladionice.

Pišući recenzije, mi uzimamo u obzir da li je neka sportska kladionica legalna i zakonski regulisana. Da li poseduje licence za rad i koje, kakvu ponudu imaju, da li postoje opcije za klađenje uživo, da li imaju kvalitetne depozitne metode, te kakva im je korisnička podrška i koliko je lako izaći na kraj sa eventualnim primedbama na njihov rad. Na kraju u recenziji možete pročitati i da li imaju opciju klađenja uživo i korišćenja njihovih usluga preko mobitela. Ovo su vrlo bitne stavke kod svake sportske kladionice u današnje vrijeme.

5 EUR Free Bet + 400 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
100% do 100 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
200% do 100 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada


Naš Tim Eksperata – Tipovi

U našem timu eksperata imamo ljude koji su u industriji sportskog klađenja već duži niz godina i koji poseduju ogromno iskustvo. Svaka recenzija ili analiza utakmice je urađena na profesionalnom nivou, objektivno i uz ogromnu posvjećenost.

Trenutačno u našem timu eksperata se nalaze sledeće osobe:

PitBull – najiskusniji član našeg tima, koji je preko 20 godina u svijetu sportskog klađenja. Njegova specijalnost je klađenje na košarku, te prati sve važnije europske lige, kao i europska klupska nadmetanja. Uglavnom njegovi tipovi su vezani za kladioničarski market poena na košarkaškim utakmicama, a isti je usavršio i jednu vrlo profitabilnu strategiju uživo klađenja vezanu za ovaj sport. Njegovi besplatni tipovi se mogu čitati svakodnevno na stranici Sportske kladionice.

Alex – ekspert za nogometne utakmice liga petice i europskih natjecanja. Ogromno znanje koje trenutačno posjeduje uspjeo je izgraditi predanim istraživanjem i gledanjem nebrojeno mnogo utakmica svakodnevno. Slobodno možemo reći da je on hodajuća enciklopedija europskog nogometa. Naprosto ne postoji momčad ili igrač o kome on ne zna makar neku zanimljivost.

Antonio – čovek koji prati veliki broj egzotičnih nogometnih liga i koji svakodnevno piše analize na našoj stranici. Kod njega nema posebne taktike za igranje, pošto on voli da se kladi na proverene informacije koje pronalazi zahvaljujući svojim poznanstvima.

Ivona – jedini predstavnik nežnijeg spola u našem timu, ali pravi stručnjak za tipovanje golova i specifične kladioničarske igre BTTS (both teams to score). Ivona je uglavnom zaslužna za vrtoglavi rast naše kladioničarske banke u poslednjih nekoliko mjeseci. Naprosto njeni dnevni tipovi donose nevjerovatan profit.

Srba – Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kućni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.

Također, uvjek smo u potrazi za mladim i talentiranim ljudima koji mogu da unaprijede naš tim. Ukoliko smatrate da ste dovoljno dobri da možete da postižete kvalitetne rezultate u kontinuitetu, uvjek smo voljni da testiramo vaše znanje i umjeće.


Sportovi i Lige koje Pokrivamo

tipovi
Najveće nogometne lige

Naši eksperti za sportove pokušavaju da pokriju što veći broj sportova i marketa, kako bi za vas pronašli najbolje utakmice na koje se možete okladiti. Trenutačno od sportova imamo eksperte u nogometu, košarci i tenisu. Također dostupno je klađenje na E-sports, Moto GP i Formulu 1. Smatramo da su to marketi koji pružaju velike mogućnosti kada je pronalaženja value betova u pitanju.

Ukoliko imate bilo kakvu sugestiju ili prijedlog, a vezano za lige koje bi želeli da pokrivamo i pišemo analize, kao i vezano za sportske kladionice čije bi recenzije voleli da čitate ili sisteme klađenja o kojima biste voleli da se edukujete, molimo vas da nam pišete, kako bi mogli da razmotrimo vaše sugestije i da vam izađemo u susret. Lijep pozdrav.


Podelite naš sadržaj na društvenim mrežama:


FAQ

 • Šta predstavlja izraz Tip dana?

  Tip dana predstavlja najbolji tip koji mi smatramo da je moguće odigrati određenog dana. Igranje velikog broja utakmica nije dobro i multipli tipovi nisu način se ostvari konstantan profit na kladionici, te postavljanjem najboljeg tipa dana mi savjetujemo naše korisnike i pokušavamo im pomoći da ostvare zaradu na kladionici.

 • Šta predstavlja prognoza utakmice (tip)?

  Prognoze i analize utakmice služe kao kratki članci u kojima tipster (osoba koja piše taj članak i koja daje svoju prognozu) u kratkoj formi obaveštava čitaoca o svim najbitinijim informacijama vezano za određeno sportsko dešavanje. Na kraju svake analize i/ili prognoze se nalazi i predlog na šta se treba opkladiti, po kojoj kvoti i u kojoj sportskoj kladionici.

 • Da li su plaćeni sajtovi za tipovanje bolji od onih besplatnih?

  Ne! Mada ne postoji pravi odgovor na ovo pitanje, iz prostog razloga što postoji veliki broj kvalitetnih servisa za tipovanje koji se plaćaju. Odgovor na ovo pitanje je zapravo, da ukoliko neki servis ili portal konstantno nudi svojim čitaocima i korisnicima profitabilne tipove, nije bitno da li je besplatan ili se plaća. Bitno je naći servis koji je u mogućnosti da na duže vremensko razdoblje konstatno postavlja profitabilne tipove.

 • Koji je najbolji servis za tipove?

  Mi na to nemamo odgovor, ali u okviru našeg besplatnog servisa naši korisnici imaju mogućnost da gotovo svakodnevno čitaju profesionalne analize i tipove koje postavljaju naši eksperti. Naš rad je transparentan i prati se od strane dve nezavisne kompanije koje čuvaju podatke o našim tipovima.

 • Kako gledati nogomet uživo?

  Najbolji način za gledanje nogometa uživo je da otvorite nalog u nekoj od respektabilnih sportskih kladionica sa naše liste. Sve te kladionice svojim članovima nude opciju gladanja besplatnih live stream prenosa kompletno besplatno.