Matched bonusi u sportskim kladionicama

Bez ikakve sumnje najčešći vid bonusa koji igrači mogu da dobiju od sportskih kladionica predstavlja bonus dobrodošlice, koji svaki igrač dobija nakon registracije i položenog prvog depozita. Gotovo da nema kvalitetne sportske kladionice koja ne nudi ovakav vid nagrade, pa se kvalitet i veličina ovih bonusa vrlo često uzimaju kao jedan od glavnih razloga za odluku gde će se igrač registrovati. Matched bonusi su tip bonusa dobrodošlice o kom ćemo pisati u ovom našem članku.

Bet365 Kladionica

4.6/5
100% do 25€ Bonus dobrodošlice
Kladite se sada

Mozzart Kladionica

4.6/5
100% do 400€
Kladite se sada
100%do 100€ Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
100% do 100€ Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
100% do 25€ Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
100% do 100€ Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Uložite £10 da dobijete £30 u Besplatnim Opkladama
Kladite se sada

Ukoliko ste početnik u svijetu sportskog klađenja, onda  se sasvim sigurno pitate šta predstavlja matched bonus, te na koji način funkcionira. Ovaj tip bonusa najlakše je razumjeti ako ga gledate kao na izjednačeni iznos novca koji ste uplatili, kojim vas kladionica nagrađuje za vašu vjernost brendu. Iako je ovaj tip bonusa najčešći koji se može dobiti u sportskim kladionicama, nije i jedini, pošto postoje i bez depozitni, reload, ili cashback bonusi i svi oni dolaze sa posebnim setom pravila i uslova.

Sportske kladionice gde se mogu naći matched bonusi

Kao što smo već napomenuli, gotovo svaka online sportska kladionica u svojoj ponudi ima određeni set bonusa i promocija kojima nagrađuje kako nove, tako i redovite korisnike. Matched bonusi su bez ikakve sumnje najbrojniji bonusi koji se mogu naći u ponudi. Ovo iz razloga, što su privlačni za igrače, a imaju uslove iskorišćavanja koji kladionicama daju dovoljno šanse da ne izgubi velike količine novca, kao što je to slučaj sa recimo bez depozitnim bonusima.

Stoga, ukoliko se pitate gde možete naći mesto gde se dele Matched bonusi, odgovor je gotovo svugde, sve najbolje sportske kladionice i online casina nude ovaj tip bonusa svojim korisnicima. Ipak, bitno je znati kako odabrati pravi bonus, jer je razlika između kvalitetnog i nekvalitetnog bonusa vrlo tanka, te se često dešava neiskusnim igračima da prihvate bonus dobrodošlice koji nije previše kvalitetan. Na našoj stranici postoji lista najkvalitetnijih bonusa dobrodošlice, koji igračima daju realne šanse da ispune uslove iskorišćavanja i da konvertuju bonus novac u novac koji se može podići sa računa.

Matched Bonusi – Šta su uslovi iskorišćavanja?

Uslovi iskorišćavanja su pravila koja svaki igrač mora da ispuni kako bi bio u mogućnosti da konvertuje bonus novac, u pravi novac. Naime, uslovi iskorišćavanja predstavljaju odbranu kladionice od velikih gubitaka, na taj način što propisuje određena pravila koja svaki igrač mora da ispuni, prilikom korišćenja bonusa dobrodošlice.

Uslovi iskorišćavanja se ogledaju u tome da igrač mora da obrne iznos bonusa određeni broj puta, sa unapred određenim minmalnim kvotama. Na primer, sportska kladionica 22bet daje svakom novom korisniku bonus u maksimalnom iznosu do 122€, ali je potrebno bonus novac obrnuti pet puta (x5) na kombiniranim tiketima koji imaju kvotu preko 1.40. Osim ovih klasičnih uslova, bitno je napomenuti da postoje i vremenska ograničenja što se tiče iskorišćavanja ovih uslova. Svaki igrač ima određeni vremenski period, koji se kreće od sedam do trideset dana da iskoristi iste.

Na šta treba obratiti pažnju prilikom uzimanja matched bonusa?

Već smo objasnili da matched bonusi mogu doći u različitim formama, a najveća razlika je u procentu bonusa u odnosu na prvi depozit. U najvećem broj slučajeva igrač dobija 100% matched bonus, mada postoje i opcije sa manjima procentima (50%), ali i matched bonusi sa većim procentom (150%, 200% ili više). Ruku na srce bonusi sa preko 100% su prilično retki, odnosno mnogo su češći u online kazinima, nego u sportskim kladionicama.

Kako izračunati iznos novca koji ćete dobiti od bonusa nije nimalo komplikovano. Ukoliko dobijate 100% matched bonus, to znači da na prvi depozit od 200€, vi od sportske kladionice dobijate 200€ bonus novca, te je vaš iznos novca sa kojim startujete 400€.

Ipak, ono na šta treba posebno da se obrati pažnja je kvalitet uslova iskorišćavanja. Pre nego se registrujete pogledajte koji je minimalan iznos novca koji aktivira dobijanje bonusa, koji su uslovi obrtanja, kao i koliko vremena imate da završite sve uslove iskorišćavanja.

Poslednja, ali možda i najbitnija stvar na koju treba da obratite pažnju je činjenica da li je bonus koji se nudi dostupan igračima iz vaše države. U današnje vreme, postoji veliki broj različitih pravnih propisa, pošto u svetu sportskog klađenja ne postoji jedinstvena zakonska regulativa. Stoga je iznimno bitno pre svega proveriti da li je igračima iz vaše države dozvoljeno da uzmu određeni bonus od sportske kladionice. Ukoliko niste sigurni, ili vam pravila ne zvuče jasno, naš je savet da kontaktirate korisničku podršku.

Pregledajte našu listu najbolji matched bonusi 2022!

Na našoj stranici postoji odlična i iskrena lista najboljih sportskih kladionica i online kazina, koje nude vrlo kvalitetne i dostupne bonuse dobrodošlice svim korisnicima iz regiona.

Pregledajte našu listu i odlučite se za svoju omiljenu kladionicu, ali pre svega još jednom vas molimo da detaljno pročitate uslove i pravila iskorišćavanja, jer samo na taj način možete znati šta se od vas očekuje.

FAQ

  • Koliko puta može da se dobije Matched bonus?

    Matched bonusi ne dolaze samo u formi bonusa dobrodošlice, iako je to najčešći vid bonusa. Ponekad se može dogoditi da određena sportska kladionica daje ovaj vid bonusa i na druge depozite osim prvog. Ipak, kada se govori o ovom tipu bonusa, on se može dobiti samo jednom, prilikom registracije i prvog depozita. 

  • Šta su uslovi iskorišćavanja bonusa?

    Uslovi iskorišćavanja bonusa su uslovi koje propisuje online sportska kladionica i koji moraju biti ispunjeni kako bi se novac koji se nalazi na bonus računu mogao prebaciti na keš račun sa koga je moguća isplata.

  • Koje su najbolje sportske kladionice za bonuse i promocije?

    Najbolje kladionice su svakako one koje osim dobrih bonusa nude svojim korisnicima i druge kvalitetne opcije igranja. Tu pre svega mislimo da veliki izbor sportova i kladioničarskih marketa, kao i na veliki broj kvalitetnih depozitnih metoda. Naravno, kvalitetna korisnička podrška i respektabilna licenca se podrazumevaju.