Sportske kladionice koje daju bonus bez depozita

Najbolji bonusi samo na sajtu Sportske kladionice! Proverite koji to sajtovi svojim korisnicima daju najbolje bonuse i gde se može dobiti bonus bez depozita.

1000 RSD Bez uslova
  • Privlačan i moderan dizajn
  • Interesantni i privlačni bonusi i promocije
  • Solidna platforma za klađenje uživo

Bonusi bez depozita

Ukoliko ste čitali naš članak o bonusima i promocijama, onda ste sasvim sigurno videli da u industriji sportskog klađenja i online kazina postoji veliki broj različitih nagrada i poklona kojima sportske kladionice nagrađuju svoje verne mušterije, kao i takozvani bonusi dobrodošlice, kojima sportske kladionice pokušavaju da privuku što veći broj korisnika da se registruju kod njih.

Upravo ti bonusi dobrodošlice najčešće dolaze u vidu matched bonusa odnosno bonusa koji se dobija nakon prvog depozita koji igrač uplati u sportskoj kladionici. Ti matched bonusi se kreću od 50% pa do ponekad i 300%, ali svaki od njih ima maksimalni iznos koji se može dobiti. Uglavnom se ti iznosi kreću u reonu od €50, pa do €300. Naravno, uz takav bonus uvek idu i posebni uslovi i pravila iskorišćavanja istog, te igrači moraju da ispune set posebnih uslova kako bi mogli eventualne dobitke sa bonus naloga da prebace na keš nalog sa koga je moguća isplata.

Iako ovi bonusi dobrodošlice znaju da budu vrlo interesantni i isplativi, ipak oni nisu najbolji tip bonusa koji se može dobiti od sportske kladionice ili online kazina na prvu registraciju.

Naime, postoji poseban tip bonusa dobrodošlice, koji se zove non deposit bonus i koji sportske kladionice i online kazina daju prilično retko svojim korisnicima, iz prostog razloga što se za taj tip bonusa ne vezuju nikakvi uslovi. Sve što je potrebno da igrači urade kod bez depozitnog bonusa je da se registruju po prvi put i stekli su uslove za dobijanje istog.

meridianbet

Naravno, ovakav tip bonusa, em što je prilično redak, takođe nije previše isplativ, jer su visine ovakvih  bonusa uglavnom simbolične. Upravo sada, jedan regionalni brend ima aktivnu promociju sa ovakvim bonusom, te ukoliko se odlučite po prvi put registrovati u sportskoj kladionici Merdidianbet, očekuje vas interesantan bez depozitni bonus, bez ikakve potrebe da izvršite uplatu. Naravno, ako se odlučite za vršenje prvog depozita, onda dobijate još jedan poklon, te se slobodno može reći da je ovo višeslojni bonus dobrodošlice koji je i te kako interesantan.

Kao što smo već naveli, da biste dobili ovaj vid bonusa, potrebno je samo se registrovati u određenoj sportskoj kladionici, ali moramo napomenuti da svaki operater ima posebna pravila kada je  dobijanje istog  bonusa u pitanju. Neke kladionice automatski daju igračima bonus novac, dok je u nekim kladionicama potrebno kontaktirati korisničku podršku ili ispuniti bonus kod kako bi dobili svoju nagradu. Iz tog razloga, izuzetno je važno uvek čitati uslove i pravila korišćenja bonusa, kao i generalne uslove i pravila svake sportske kladionice.

FAQ

Šta je zloupotreba bonusa?
Sportske kladionice i online kazina vrlo strogo se odnose prema igračima koji pokušavaju da zloupotrebe bonuse, te nikako nemojte pokušavati da otvarate duple račune i da na druge načine pokušavate da prevarite sportske kladionice. Takvi nalozi budu vrlo brzo primećeni i suspendovani.

Šta su uslovi iskorišćavanja bonusa?
Uslovi iskorišćavanja bonusa su uslovi koje propisuje online sportska kladionica i koji moraju biti ispunjeni kako bi se novac koji se nalazi na bonus računu mogao prebaciti na keš račun sa koga je moguća isplata.

Koje su najbolje sportske kladionice za bonuse i promocije?
Ne postoji univerzalan odgovor na ovo pitanje, ali uglavnom su najbolje one sportske kladionice koje imaju najniže uslove iskorišćavanja bonusa i koji nemaju vremenski period za koji se uslovi moraju iskoristiti.