Ova Pravila i Uslovi korišćenja (“Pravila i Uslovi”) se odnose na međusobna prava i obaveze koje su povezane sa korišćenjem ove web stranice (www.sportske-kladionice.com) od strane Vas kao korisnika. Sajt zadržava pravo da menja ove Uslove i Pravila po svom nahođenju, bez prethodnog obaveštavanja korisnika. Ipak, svaka promena ovih Uslova i Pravila će biti objavljena na našoj web stranici, a korisnici će o istom biti obavešteni putem email poruke.

Definicije Termina

Pojmovi koji se koriste u ovim Uslovima i Pravilima imaju sledeće značenje:

Opšti Uslovi

Ova web stranica je napravljane radi pružanja edukativnog i informativnog sadržaja za korisnike koji imaju interesovanja u oblasti sportskog klađenja i kazino igara i ni pod kojim uslovima ne nudi, niti pruža usluge online kockanja. Sve informacije na web sajtu su informativnog karaktera i ni u kom slučaju se ne smeju smatrati pravnim savetom.

Mi se uvek trudimo da informacije i sadržaj koji objavljujemo na web stranici budu tačne i precizne, ali kako je industrija sportskog klađenja konstantno promenljiva, mi ne možemo garantovati za tačnost informacija objavljenih na našoj web stranici. Ne preuzimamo nikakvu odgovornost za bilo kakvu štetu ili eventualne gubitke koji nastanu upotrebom informacija koje ste našli na stranici www.sportske-kladionice.com.

Web stranica može sadrati linkove ka eksternim web stranicama koje su u vlasništvu trećih lica. Mi ne možemo da utičemo na sardžaj tih web stranica trećih lica i ne preuzimamo nikakvu odgovornost za objavljeni sadržaj na tim stranicama. Naš predlog je da detaljno pročitate PRavila i Uslove korišćenja tih eksternih stranica trećih lica, pre nego startujete s abilo kojim aktivnostima vezanim za sportsko klađenje na istim.

Pristupanjem i korišćenjem web stranice www.sportske-kladionice.com, Korisnik daje svoju saglasnost da se slaže sa ovim Uslovima i Pravilima o zaštiti privatnosti i potvrđuje da ih je razumeo i da će se pridržavati istih.

Pristupanjem i korišćenjem web stranice, Korisnici koji su fizička lica potvrđuju da imaju 18 godine, odnosno da su punoletni i da imaju punu poslovnu sposobnost. Pristup web sajtu www.sportske-kladionice.com je ograničen i zabranjen maloletnim licima (licima ispod 18 godina), ili licima koja nemaju dovoljno godina za sportsko klađenje prema zakonodavstvima svojih država. Web sajt ne pruzima nikakvu odgovornost vezano za eventualne pokušaje maloletnih lica da pristupe sajtu. Takođe, web sajt niti želi, niti pokušava da prikuplja podatke od maloletnih lica.

U slučaju da Vi kao Korisnik utvrdite da je bilo koja informacija na web sajtu netačna, ili smatrate da je www.sportske-kladionice.com na bilo koji način povredio pravnu regulativu zemlje Korisnika, molimo Vas da nas obavestite na email: info@sportske-kladionice.com

Ukoliko neki deo Uslova i Pravila nije u skladu sa zakonodavstvom zemlje korisnika, ostali delovi Uslova i PRavila ostaju na snazi.

Svi logotipi, zaštitni znakovi, sadržaji i tekstovi sajta Sportske Kladionice objavljeni na web stranici predstavljaju iskuljučivo vlasništvo sajta i nije dozvoljena njihova upotreba bez naše dozvole. Takođe, logotipi i zaštitni znakovi sportskih kladionica i provajdera podležu pravima intelektualne svojine koja pripadaju odgovarajućim operaterima tih sportskih kladionica, kladioničarskim platforama i servisima za transfer novca.

Mi objavljujemo ove logotipe i zaštićene znakove na našem web sajtu samo u svrhuupućivanja Vas kako korisnika na usluge koje pružaju vlasnici ovih sajtova (treća lica) – to se naziva nominalno fer korišćenje. Kopiranje sadržaja na druge web stranice dopušteno je isključivo preko aktivnih do-follow back linkove ili uz naše prethodno odborenje.

Pravila Korišćenja Web Stranice

Korisnik prilikom ulaska na web sajt i korišćenja istog potvrđuje da je saglasan sa ovim Uslovima i Pravilima, kao i da neće objavljivati nijedan materijal ili sadržaj (komentar, link ili sliku) koji su lažni, netačni, nasilni, uvredljivi, uznemirujući, seksualno neprikladni, diskriminatorni, zaštićen autorskim pravima bez jasnog pristanka vlasnika istih ili da neće objavljivati bilo koji sadržaj ili podatke koji na bilo koji način krše bilo koja prava trećih lica ili primanjeive zakone.

Bilo kakvo ponašanje koje krši Pravila i Uslove korišćenja, te naš tim administratora zadržava pravo da ukloni bilo koji komentar u bilo kojem trenutku, bez ikakve najave. Komentari objavljeni na našem sajtu izražavaju mišljenje i stavove pojedinih korisnika naše stranice i ni na koji način ne odražavaju naše stavove ili mišljenja. Napominjemo da naš tim Administratora nije u mogućnosti da aktivno 24/7 čita poruke objavljene na web sajtu i ne odgovaramo na sadržaj bilo kakvih komentara objavljenih od strane korisnika.

Zadržavamo pravo da otkrijemo korisnikov identitet ili bilo koji drugi podatak prikupljen od strane naše web stranice, ukoliko to od nas zatraže nadležni organi u slučaju sudskog ili bilo kog drugog postupka, a kao rezultat aktivnosti datog korisnika na našoj stranici.

Završne odredbe

Ovi uslovi se mogu promeniti bilo kada bez prethodne najave. Ukoliko promenimo Uslove i Pravila o istima ćemo vas obavestiti putem e-maila, ili na neki drugi način.

Poslednje ažuriranje 27.01.2020. godine