Online Kladionice

3.

Besplatni Tiket do 1.000 RSD

Lista Svih Online Kladionica

Najbolje Online Kladionice

Ukoliko tražite online kladionice u kojih vrijedi registrirati se, onda ste na pravom mjestu.

Naš tim eksperata je detaljno pregledao veliki broj online kladionica i za vas napravio listu najboljih online kladionica u kojima se isplati registrirati i deponirati novac. Nije bitno da li početnik u svijetu klađenja ili ste iskusan kladioničar, ova list će vam svakako pomoći, jer mi pregledavamo i ocijenimo svaku online sportsku kladionicu iz više aspekata i dajemo iskrene recenzije svake online kladionice.

Kazalo vsebine:

 1. Kako pronaći savršenu sportsku kladionicu?
 2. Bonusi i Promocije
 3. Kvalitet i Opseg Kladioničarskih Marketa
 4. Mobilno Klađenje
 5. Uživo Klađenje i Živi Prijenosi Utakmica
 6. Sigurnost Igrača i Zakonska Regulativa
 7. Opcije Uplate i Isplate
 8. Zaključak

Već smo pomogli mnogima da nađu pravu online kladionicu koja im odgovara, te smo sigurni da ćemo ovim našim recenzijama pomoći upravo vama pronaći online kladionicu koja je baš po vašem ukusu. Nebitno da li prefeirate klađenje prije početka meča ili uživo klađenje, imate li omiljeni način depozita ili ste naprosto lovac na bonuse.

Najbolje online kladionice za klađenje u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Crnoj Gori i Sloveniji. Pronađite savršenu online kladionicu po vašoj mjeri već danas.

Kako pronaći savršenu sportsku kladionicu?

Iako se čini da to nije težak posao, odabir sportske kladionice vrlo odgovoran i bitan dio sportskog klađenja. Postoji dosta kladionica koje naprosto nisu fer prema svojim igračima, ili ne nude dovoljno opcija kada je sportsko klađenje u pitanju. Upravo iz tog razloga u ovom članku ćemo govoriti o najbitnijim stvarima o kojima treba voditi računa kada se registrirate u nekoj sportskoj kladionici.


Bonusi i Promocije

Svakako između mnogih stvari o kojim treba voditi računa priliko odabira sportske kladionice, bonusi i promocije su svakako jedan od najvažnijih segmenata koje treba uzeti u obzir. Naime, industrija sportskog klađenja je vrlo konkurentna, te se svaka sportska kladionica na sve moguće načine bori pridobiti nove klijente i zadržati postojeće klijente.

Jedan od najlakših načina da se postigne tako nešto su svakako Bonusi Dobrodošlice za nove članove i redovite Promocije za regularne članove. Postoji veliki broj bonusa i promocija, te ćemo se mi baviti samo onim najvažnijim, koji vam mogu pomoći da uvećate svoju kladioničarsku banku.

1xbet bonus

Depozitni Bonusi

Depozitni Bonusi su nešto što gotovo svatka online kladionica ima u svojoj ponudi ovih dana. Najkraće rečeno depozitni bonus je bonus koji svaki novi igrač dobije nakon što po prvi put odluči da izvrši depozit u nekoj sportskoj kladionici. Ovi depozitni bonusi obično su u vidu tzv. Matched Bonusa, odnosno kladionica vam da određeni postotak od vaše uplate kao dodatni bonus. Na primjer, sportska kladionica 1Xbet trenutačno daje svakom novom korisniku bonus u visini 100% do 100 Eura na prvi depozit (ukoliko uplatite 100 Eura, dobivate 100 Eura Bonus novca).

Ono što je iznimno bitno kod ovih depozitnih bonusa je da se pročitaju pravila korištenja istih. U svakoj sportskoj kladionici, postoji stranica s pravilima i uvjetima (T & Cs) korištenja ovih bonusa. Uglavnom ti uvjeti i pravila se odnose na visinu kvote koju morate odigrati i koliko puta morate “obrnete” bonus novac, kako bi vam sportska kladionica prebacila taj novac sa vašeg bonus računa, na račun pravog novca (real money account).

Besplatne Oklade

Besplatne oklade su odličan i čest vid promocije koje sportske kladionice nude svojim regularnim mušterijama i igračima. Ove besplatne oklade imaju mnogo jednostavnija pravila i obično je jedino pravilo visina kvote koja se mora odigrati. Na primjer, kladionica Bet365, vrlo često u utakmicama Lige Šampiona daje besplatne oklade igračima po principu, koliko se okladide pre početka utakmice, toliko se možete okladiti (u istom iznosu besplatno) tokom meča.

Money-back Specijali

Ovaj vid promocija je postao popularan u poslednje vrijeme i postoji nekoliko kladionica koje su postale popularne upravo zbog ovog vida interesantnih promocija. Naime, postoje promocije kada se okladite u određenim marketima, ukoliko se utakmica završi rezultatom 0-0 kladionica vam vraća uloženi novac. Najpoznatije online kladionice koje imaju ove specijale su Bet365 i Betfair.


Kvalitet i Opseg Kladioničarskih Marketa

U današnje vrijeme većina sportskih kladionica imaju u ponudi veliki broj sportova i kladioničarskih marketa, dok je samo mali broj onih koje su ostale usko specijalizirane za pojedine sportove. Odličan primjer specijaliziranih kladionica, su oni sajtovi koji nude klađenje na E-sports isključivo.

Pri odabiru prave sportske kladionice važno je odabrati onu koja vam daje najbolje uvjete za sportove i markete koje vi preferirate igrati. Iz tog razloga je potrebno da usporedite kvote i izračunate margine koje te sportske kladionice imaju.

Margine su jedna od najvažnijih stvari prilikom izbora sportske kladionice i ukoliko želite da znate više o marginama koje imaju kladionice, predlažemo vam da pročitete naš članak o tome.

Margina je iznimno važna iz razloga što možete igrajući u respektabilnoj kladionici sa niskom marginom ostvariti mnogo veći profit dugoročno i na taj način biti mnogo uspješniji u sportskom klađenju. Jedna od najboljih kladionica sa niskim marginama i velikim izborom sportova za klađenje i marketa je kladionica Marathonbet.

1xbet bonus


Mobilno Klađenje

Vrijeme kada smo mobitele koristili samo za telefoniranje i slanje SMS porruka je davno iz nas. U današnje vrijeme, mobiteli nam služe kao produžena ruka i sa njima možemo raditi stvari samo prije par godina nismo mogli na sanjati. Kako je industrija sportskog klađenja vrlo konkurentna industrija, tako i sportske kladionice prate svijetske tehnološke trendove.

Velika većina sportskih kladionica nudi svojim korisnicima mobilne aplikacije preko kojih se igrači mogu kladiti bilo gdje i bilo kada. Ipak, postoji i razlika u kvaliteti tih mobilnih aplikacija, te je potrebno napraviti pažljiv odabir prilikom odluke u kojoj sportkoj kladionici ćete se kladiti.

Ono što prvo treba da pogledate je činjenica da li mobilna aplikacija određene kladionice podržava operativni sistem vašeg mobitela. Iako većina kladionica podržava sve operativne sisteme (Android, iOS i Windows) postoji nekolicina koja ne podržava baš svje.

Takođe, potrebno je pročitati recenzije tih kladionica i vidjeti koliko su stabilne, brze i pouzdane njihove mobilne aplikacije. Ovo je bitno kako bi uvjek bili u mogućnosti da se kladite dok ste u pokretu, bez da razmišljate da li je aplikacija stabilna ili ne.


Uživo Klađenje i Živi Prijenosi Utakmica

Uživo klađenje je postalo jedan od najunosnijih marketa u poslednje vrijeme, kada govorimo o sportskom klađenju. Sve više igrača preferira da se kladi u toku utakmice, umjesto da postavlja svoje oklade prije početka meča.

Upravo iz ovog razloga veliki broj sportskih kladionica je napravilo platforme za klađenje uživo, koje omogućavaju igračima da postavljaju svoje oklade tjekom meča. Ipak, postoje bolje i lošije platforme i iznimno je bitno izabrati sportsku kladionicu koja ima odličnu i laku za korišćenje platformu. Ovo iz razloga jer je uživo klađenje vrlo dinamična disciplina gdje se kvote menjaju u relanom vrijemenu i nekad samo sekunde djele igrača od pobjede ili poraza.

Uz ove platforme za uživo klađenje sportske online kladionice nude svojim igračima i veliki broj prijenosa, tzv. live stream-ova. Bitno je pronaći sportsku kladionicu koja ima veliki broj tih prijenosa, upravo iz razloga što je mnogo učinkonvitije kladiti se uživo kada zapravo gledate utakmicu, nego kada pratite samo komentar ili gledate u statistiku sa meča.

Upravo iz tih razloga, mi preporučujemo da se registrirate u sportskoj kladionici koja ima odličnu platformu za uživo klađenje, kao i veliki broj uživo prijenosa, kao što je sportska kladionica 1xBet.


Sigurnost Igrača i Zakonska Regulativa

Iako je veika većina poznatih i priznatih svijetskih kladionica fer prema svojim igračima i istima nudi besprekornu zaštitu, treba biti pažljiv prilikom izbora sportske kladionice iz nekoliko razloga.

Najpre, postoje države gdje je sportsko klađenje regulisano zakonima i pravnim aktima i gdje nije moguće da svaka kladionica nudi svoje usluge igračima sa tih teritorija. Na primjer, svaka sportska kladionica koja želi da nudi svoje usluge igračima iz Ujedinjenog Kraljevstva, mora imati licencu UKGC-a, komisije koja izdaje licence za klađenje. Postoji nekoliko ovih licenci, od kojih je UGKC najpoznatija, dok su takođe respektabilne licence države Malta, Gibraltar, Curacao i Svedske.

Naš preporuka ide ka kladionicama koje imaju makar jednu licencu za sportsko klađenje, jer te licence garantiraju da će problemi igrača biti rješeni ukoliko dođe do problema.

Uz to uvjek je potrebno provjeriti da li specifična kladionica prima igrače iz zemlje iz koje potičete, jer postoje kladionice koje primaju igrače samo iz određenih zemalja. Ovo se može provjeriti na stranicama gdje su napisani uslovi korišćenja i pravila sportske kladionice.

Takođe, bitno je provjeriti da li sportska kladionica kod koje želite da se registrirate ima nezavisnu provjeru od strane trećih lica. Na primjer, najpoznatije takve tvrtke su IBAS (nezavisna agencija koja se bavi pritužbama igrača), ESSA (agencija koja prati regularnost sportskog klađenja) i Gamble Aware (organizacija koja brine o kladioničarima).

Također je bitno da sportska kladionica ima savremenu zaštitu podataka igrača, kako ne bi bilo moguće da treća lica iskoriste vaše podatke, kako personalne, tako i finansijske za svoje nečasne namjere. Uglavnom, sve veće sportske kladionice koriste vrhunsku zaštitu, ali ipak je uvjek bolje provjeriti nego kasnije žaliti za izgubljenim podacima ili novcem.


Opcije Uplate i Isplate

Kako se sve u sportsko klađenju vrti oko novca, tako je iznimno važno znati kakve su vam opcije što se tiče depozitnih i isplatnih metoda u svakoj pojedinačnoj kladionici. Za razliku od ranije kada je bilo dovoljno da stavite novac na šank uplatnog mjesta, danas se sve završava transakcijama za koje nije potreban gotov novac.

Opcenito postoji tri vrste uplatnih i isplatnih metoda kod online sprotskih kladionica i to su:

 • Kreditne i debitne kartice – najbrži i najsigurni način plaćanja i povlačenja novca. Najrasprostranjenije kartice su svakako VISA i Master Card, ali ima sporstkih kladionica koje prihvaćaju i Maestro, Diners Club i American Express.
 • Elektronski novčanici (E-wallets) – popularnost elektronskih novčanika je vrlo visoka iz prostog razloga, što je ovaj način možda i najsigurniji način kako treba deponovati i povlačiti novac i online sportske kladionice. Glavna prednost ovog načina plaćanja je sigurnost i brzina transakcija. Neki od najpoznatijih i najpopularnijih elektronskih novčanika su svakako PayPal, Skrill i Neteller.
 • Ostali metodi – postoji i opcija uplata preko pre-paid vaučera, ali ovaj način nije toliko rasprostranjen na našim prostorima te nije potrebno podrobno ga objašnjavati.

Zaključak

Kao što možete da vidite, prilikom izbora online kladionice potrebno je voditi računa o mnogim stvarima. Naprosto nema najvažnije stvari o kojoj treba brinute, nego treba napraviti presjek svih ovih stvari i odlučiti koja je kladionica najbolja za vaše potrebe.

Nemojte žuriti, nego pažljivo odaberite kladionicu koja vam najviše paše. Imajte na umu da sportske kladionice žive od igrača i da ste vi njima više potrebni nego oni vama.