Intro

Bitcoin kladionice

100% do 130€
 • Među prvima otvaraju markete i postavljaju kvote
 • Funkcionalnost sajta
 • Kvalitetni bonusi i promocije
100% do 122€
 • Odličan Live striming
 • Veliku pokrivenost sportova i marketa
 • Male margine i odlične kvote 
100% do 25€
 • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
 • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
 • Perfektna platforma za klađenje uživo
100% do 100€
 • Sportska kladionica prima igrače iz mnogih zemalja
 • Sajt preveden na veliki broj jezika
 • Jedinstvene promocije i VIP klub
100% do 100€
 • Visoke kvote na fudbal i niske margine
 • Mnogo specijalnih funkcija
 • Impresivan sajt koji odlično funkcioniše
100% do 100€
 • Velika pokrivenost sportova i marketa
 • Odlična sekcija za uživo klađenje
 • Solidne promocije

Najbolje Bitcoin Sportske Kladionice

Zbog velike popularnosti koju su kriptovalute, a posebno Bitcoin, ostvarile u poslednjih nekoliko godina, veliki broj operatera u sferi sportskog klađenja, ali i online casino sveta je počeo da prihvata Bitcoin, Ethereum, Litecoin i druge kriptovalute kao metodu plaćanja. Ove sportske kladionice se popularno nazivaju “kripto kladionice” iako to baš nije precizan naziv, pošto dosta klasičnih i tradicionalnih brendova, kao što je to sportska kladionice Bet365, osim tradicionalnih FIAT valuta, kao metod uplate primaju i Bitcoin i druge kriptovalute. Ovo iz razloga što je kristalno jasno da su kriptovalute nešto što će promeniti ne samo svet sportskog klađenja i online kazina, nego je to produkt budućnosti, koji će se inkorporisati u sve pore društva, bez ikakve sumnje.

Ukoliko nastavite čitati ovaj članak, saznaćete više o Bitcoin fenomenu, kao i sportskim kladionicama koje prihvataju ovaj način uplate i naučiti kako da prepoznate najbolje kripto sportske kladionice za igrače iz Hrvatske.


Koje kriptovalute su prihvaćene u online sportskim kladionicama

Bitcoin je bez svake sumnje najpopularnija i najpoznatija kriptovaluta iako postoji veliki broj drugih digitalnih valuta na tržištu. Procenjuje se da trenutno postoji preko 1,500 različitih, više ili manje popularnih kriptovaluta kojima njihovi korisnici mogu da kupuju usluge i dobra. Uz to, Bitcoin nije jedina kriptovaluta koja je prihvaćena od strane online sportskih klaidonica i casina.

Postoji veliki broj poznatih i manje poznatih kriptovaluta koje su prihvaćene od strane online casina i sportskih kladionica, a to su pre svega Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin i Dogecoin. Ono što moramo napomenuti je činjenica da svaka sportska kladionica ima svoja pravila kada se govori o depozitnim metodama, te je naš predlog da se uvek prije polaganja depozita pročitaju generalna pravila i uslovi sportske kladionice.

Ono što je bitno znati je činjenica da tradicionalne sportske kladioncie koje primaju kriptovalute, redovno primaju i druge valute kao metode plaćanja, dok specijalizovani kripto sajtovi primaju isključivo kriptovalute i to je uglavnom jasno navedeno u uslovima i pravilima tih operatera. Koja je najbolja kriptovaluta je  zaista nezahvalno pitanje, iz razloga što svaki kladioničar ima svoje personalne preferencije oko mnogih stvari, pa tako i oko toga, koja je najbolja metoda plaćanja.


Koje su prednosti klađenja bitcoin i drugim kriptovalutama?

Na ovu temu smo napisali poseban članak, iz razloga što je ista vrlo široka i detaljna, ali na ovom mestu ćemo samo napomenuti da specijalizovani kripto sajtovi nisu u mnogome drugačiji od tradicionalnih sportskih  kladionica, ali da postoje razlike. Glavna razlika je u tome da kripto sportske kladionice mogu svojim korisnicima nuditi neke zanimljive bonuse i promocije, kojih nema ili su retke u klasičnim sportskim kladionicama. Osim toga, posebno je bitno napomenuti da su sve kripto transakcije u potpunosti anonimne, što može biti od ključnog značaja za neke igrače.

Također, kripto kladionice i online kazina se nazivaju i no Gamestop sajtovima, jer u njima nema mogućnosti kontrole igrača od strane ovih nezavisnih kompanija koje se bave prevencijom problematičnog kockanja. Na tu informaciju se mora gledati kao na nedostatak, ali i pored toga ovi brendovi na druge načine pomažu svojim klijentima da se bore sa eventualnim problematičnim kockarskim ponašanjima.


U kojim valutama se igrači klade kada uplate kriptovalute?

Ovo je vrlo interesantno pitanje, pošto postoji nekoliko mogućnosti. Neke sportske kladionice imaju tu mogućnost da vam balans u sportskoj kladionici bude u potpunosti u kriptovalutama, dok sa druge strane postoje operateri koji prime vašu uplatu u Bitcoin ili drugoj kriptovaluti, da bi je kasnije konvertovali u eure ili američke dolare. Moramo biti iskreni i reći da je mnogo veći broj kompanija koje konvertuju kripto u FIAT valute nakon depozita, iz prostog rayloga što je tržište virtuelnim valutama još uvijek prilično nestabilno.


Zaključak – Vredi li se kladiti Bitcoin ili drugom kriptovalutom?

Svakako ovim uvodom smo samo zagrebali ispod površine jedne vrlo složene i interesantne teme, te ukoliko ozbiljno razmatrate mogućnost klađenja putem virtuelnih valuta, predlažemo vam da malo pogledate relevantne članke na našem sajtu i da se dodatno informišete o ovoj temi.

Mi smatramo da je klađenje putem Bitcoin valute svijet internet klađenja dobio jednu novu interesantnu dimenziju, koja ima veliki potencijal i čiji ćemo pun zamah tek videti u sledećim godinama.


FAQ – Često postavljana pitanja

Kako se kupuje Bitcoin i kako se plaća njime?

Prvenstveno, potrebno je da imate otvoren nalog na jednom od Bitcoin e-novčanika, te kada se registrujete i verifikujete nalog bićete u mogućnosti da vršite transakcije i kupujete Bitcoin. U današnje vreme sa kriptovalutama možete kupovati veliki broj roba i usluga, od odeće, pa sve do nekretnina. Naravno, postoji veliki broj kvalitetnih kripto sportskih kladionica, koje prihvataju Bitcoin kao metod uplate i isplate.

Da li je pametno investirati u Bitcoin trenutno?

Ukoliko sada želite da počnete sa investiranjem u Bitcoin, najpametniji savet koji vam možemo dati je da ne budete pohlepni. Probajte da investirate manje iznose i da gledate na tu investiciju kao na sportsko klađenje. Tačnije, investirajte samo onoliko koliko ste spremni da izgubite.

Koliko je Bitcoin popularna depozitna metoda u svetu sportskog klađenja?

Svakog dana, Bitcoin postaje sve više popularna depozitna metoda za mnoge sportske kladioničare. Mnoge sportske kladionice prihvataju BTC i druge kriptovalute kao depozitni metod, koji ima mnogo prednosti u odnosu na tradicionalne valute plaćanja. Te prednosti su brzina transakcije, male naknade za transakcije i visoka bezbednost korisnika.