Ivibet kladionica – Kako verifikovati nalog u 2022?

MilosNS
4 kolovoza, 2022
1074 Views
ivibet

Ivibet sajt za klađenje je mali brend koji je za kratko vreme uspeo da stekne solidan broj korisnika i iskrenih fanova. Prvenstveno je to posledica činjenice da je Ivibet crypto-friendly i prihvata depozite u vidu valuta Bitcoin, Ethereum i mnogih drugih. Tako se Ivibet, vrlo brzo plasirala među najbolje kladionice, svojim dobrim marketingom, odličnim uslugama i promocijama.

Znajući da kladioničari u najvećem procentu, sa igranjem kreću odmah posle registracije, rešili smo da objasnimo proces verifikacije naloga. Naime, bez procesa verifikacije biće nemoguće sa Ivibet sajta, podići zarađen novac, a lako se može ostati i bez bonusa dobrodošlice, ako se procedura ne ispoštuje.

U daljem tekstu objasnićemo, korak po korak, proceduru verifikacije naloga na Ivibet sajtu za online klađenje.

Registracija novog naloga Ivibet kladionice

Ako ste na našem sajtu već čitali detaljnu analizu Ivibet kladionice, mogli ste videti da je proces registracije dosta jednostavan. Celokupna procedura je prilagođena internet korisnicima i završava se u roku od par minuta. Nakon unošenja ličnih podataka, dobija se email koji sadrži aktivacioni link, čime se brendu potvrđuje vlasništvo nad email adresom. Sama po sebi, ova registracija dosta podseća na ostale Curacao brendove kao što su  22bet20bet.

Kada je registracija i aktivacija naloga gotova, na red dolazi depozit. Ovde je važno napomenuti trik kojim se kladionice služe. Verifikacija naloga za polaganje depozita nije neophodna, ali je podizanje zarade bez tog uslova nemoguće. Lako je shvatiti da se na sajtovima za klađenje online, novac brzo prihvata, ali malo teže isplaćuje.

Ovom temom se i bavimo da bismo ukazali na ono što je najbolje za kladioničare.

Aktivacija naloga i verifikacija

Kroz tekst smo već objasnili da je sama aktivacija naloga jedan jednostavan proces, koji ne oduzima mnogo vremena, ali smo takođe rekli i to da ona nije dovoljna. Tek sa verifikacijom, dijapazon mogućnosti i usluga se širi i nalog postaje 100% funkcionalan.

U narednom odeljku ćemo detaljno objasniti kako najbolje sprovesti verifikaciju bez većih poteškoća i kako sačuvati dokaze o tome.

Ivibet verifikacija

Kako verifikovati svoj nalog na Ivibet kladionici 2022?

Odgovor na pitanje zašto se insistira na verifikaciji naloga, vrlo jednostavno glasi. Prisutan je veliki broj preveranata, kada je klađenje u pitanju, koji ljudima kradu identitete i zloupotrebljavaju ih. Da bi se ovakve neprijatnosti predupredile, najbolje kladionice su usvojile the KYC (Know Your Customer) proceduru, odnosno dokaz o verodostojnosti identiteta. Na ovaj način su sportske kladionice sigurne da nalog pripada osobi, koja tvrdi da ga je napravila.

Sajtovi za online klađenje će najčešće tražiti dve stvari. Prva je fotokopija nekog ličnog dokumenta (lične karte, ili  drugog dokumenta koji sadrži fotografiju). Drugo je dokument kojim se dokazuje stalno prebivalište na određenoj adresi, može računom za struju ili za komunalije. Veoma retko su potrebne dodatne provere da bi se verifikacija završila, to smo samo jednom videli u slučaju Unibet betting site.

Možemo reći da je naše iskustvo sa procesom verifikacije veoma pozitivno. Uz pomoć korisničke podrške, kompletan KYC postupak je bio gotov za 15 minuta. Od dokumenta je bila neophodna fotokopija obe strane lične karte, kao i izvod iz banke, ne stariji od tri meseca. Odmah nakon slanja, nam je stiglo obaveštenje da su dokumenti primljeni i da je proces započet.

Opšti utisak je da smo veoma zadovoljni kako procedura verifikacije na Ivibet sajtu teče.

Obratite nam se za pomoć, ukoliko tokom postupka budete nailazili na probleme. Uvek smo tu da vam obezbedimo neophodnu pomoć!

100% do 150 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada

FAQ

 • Da li mogu da koristim lažne podatke za Ivibet verifikaciju?

  Ne! Naša preporuka je da nikada ne koristite lažne podatke. Može se desiti da vas sportske kladionice limitiraju, suspenduju ili trajno blokiraju. Uvek koristite istinite podatke.

 • Može li se verifikacija obaviti putem Ivibet mobil app?

  Može. Ivibet aplikacija za mobilne uređaje, stavlja na raspolaganje sve opcije, kao i desktop verzija, iako je verifikaciju možda ipak lakše uraditi preko računara.

 • Kako razumeti kvote za klađenje?

  Činjenica da postoje različite vrste kvota u različitim delovima sveta, zna da bude zbunjujuće za igrače. Srećom postoje mogućnosti besplatne konverzije, pa se UK kvote lako prebacuju u decimalne i obrnuto.

 • Gde mogu da se nađu najbolji besplatni tenis tipovi?

  Na našem sajtu postoji poseban odeljak koji se bavi ovim sportom. Tamo se svakodnevno mogu naći tipovi za klađenje na teniske mečeve. Predlažemo da pokušate da napravite profit prateći ih.

 • Kako dobiti Ivibet bonus?

  Nakon polaganja depozita, sajt automatski dodeljuje bonus u iznosu uplaćene sume i na taj način na raspolaganju ostaje duplirana svota. Zato nije potrebno uraditi ništa više od otvaranja novog naloga i uplaćivanja depozita.

Author MilosNS

Čovek koji je napisao prvi tip na stranici Sportske kladionice i koji je još uvek tu. Veteran sportskog klađenja, koji osim tipovanja sa uspehom piše edukativne članke na našoj stranici. Kada nije za tastaturom, svoje slobodno vreme provodi u prirodi zajedno sa svojom porodicom i prijateljima. Intersantno je i to da govori čak pet jezika i da ne postoji sport čija pravila ne zna.