Najbolje Kladionice u Srbiji

Sportske Kladionice u Srbiji

Slobodno možemo reći da je sportsko klađenje jedna od najrasprostranjenijih zanimacija kako muške tako i ženske populacije u Srbiji u poslednjih 30-tak godina. Još u vrijeme 90-tih godina prošlog veka na teritoriji Republike Srbije su nicale sportske kladionice kao pečurke i na gotovo svakom ćošku mogla se naći neka sportska kladionica.

Sa napretkom tehnologije, domaći brendovi su počeli da prave i svoje online sportske kladionice, te danas im nekoliko poznatih i populrnih brendova u Srbiji i regionu koji se bave online klađenjem. Zakonom o igrama na sreću Republike Srbije je prilično nejasno regulisano ko sve može privređivati i organizovati igre na sreću. Naime, jedini i isključivi nosilc prava je Držvna lutrija Srbije, ali ona može svoja prava da prenosi na druga pravna lica – operatere.

Tako da u Republici Srbiji postoji solidan broj sportskih kladionica koje posluju legalno, a naravno postoji i jedan broj nelegalnih sportskih kladionica. Čak i legalne sportske kladionice i pored u poslednje vreme prilično agresivnog marketinga i dalje prilično kaskaju za inostranim brendovima na mnogim poljima.

Najpozntije kladionice u Srbiji

Najpoznatiji kladioničarski brendovi u Srbiji su svakako Meridijan Bet, MaxBet, Balkan Bet, Mozzat, Soccer Bet i mnoge druge. Ono što je zajedničko za sve ove sportske kladionice je činjenica da prte svijetske trendove što se tiče marketinga, ali da slabo prate ili naprosto ne žele da se izdignu iznad prosjeka što se tiče uslova korišćenja za svoje članove.

Na ovoj stranici mi ćemo analizirati i napraviti review svih poznatih Srpskih brendova i njihovih online sportskih kladionica. Na taj način vi kao naši čitaoci ćete biti u mogućnosti da sami uporedite kvalitete svakog brenda ponaosob, i da ih uporedite sa europskim i svijetskim vodećim brendovima na tom polju.

Svaka od ovih sportskih kladionica će imati jednaku i fer šansu da se pokaže pred širokim auditorijumom i da bude ocenjena na najiskreniji način.

Prednosti i mane domaćih kladionica

Nažalost iako bi mi i naši eksperti najviše voljeli kada bi mogli da se klade isključivo u domaćim sportskim kladionicama, trenutčno je situacija prilično loša na tom polju. Naprosto domaći brendovi kao da nemaju želju da prate svijetske trendove nego se zadovoljavaju polovičnim rešenjima na gotovo svim poljima kada se radi o sportskom klađenju. Samo do prije nekoliko godina bilo je nemoguće igrati single okladu u Srpskim kladionicama, nego su igrači bili primorani da igraju kombinirane tikete. Prijednosti igranja singl oklada u odnosu na kombinirane tikete, možete pročitati u našem članku ovjde.

Zaključak

Nakon što obavimo sve review-eve domaćih sportskih kladionica bićete u mogućnosti da shvtite prednosti i mane domaćih sportskih kladionica u odnosu na strane, te da sami odlučite. Nikako nam nije u cilju da umanjujemo vrijednost domaćih kladionica, ali moramo biti subjektivni i iskreni, te ukazati na prednosti i mane koje se moraju ispraviti kako bi domaće sportske kladionice bile konkurentne u odnosu na strane.