Najbolje Kladionice u Hrvatskoj

Sportske Kladionice u Hrvatskoj

Veliki je broj sportskih kladionica i ljudi koji vole da se klade na sportske događaje u Hrvatskoj, te je sasvim normalno da je sportsko klađenje vrlo popularno u Republici Hrvatskoj. U Hrvatskoj za razliku od drugih zemalja u regionu, sportsko klađenje je zkonski regulisano prilično jasno, te igrači iz ove države imaju na raspolaganju legalne i licencirane sportske kladionice u kojima mogu da se klade bez bojazni da čine nešto nelegalno.

Iako je broj legalnih sportskih kladionica u Hrvatskoj prilično visok, može se reći da većinu tržišta pokrivaju četiri najveće sportske kladionice: Germania, SuperSport, Hrvatska Lutrija i Prva Sportska Kladionica. Naravno, kao i u drugim državama regiona ove sportske kladionice imaju svoje poslovnice kako u lokalnim mjestima, tako i online, mada celokupna ponuda i usluga ovih kladionica se nažalost ne može mjeriti sa ponudom i uslugom respektabilnih online kladionica iz inozemstva.

Postoji više razloga za tako nešto, a iskreno mišljenja smo da je to prevashodno iz razloga što ovi brendovi smatraju da je dovoljno imati licencu i biti legalni da bi bili lideri na tržištu. U stvarnosti mnogi igrači se okreću inostranim sportskim kladionicama i traže alternativne načine kako bi uplatili novac i igrali na tim mjestima.

Najpozntije kladionice u Hrvatskoj

Već smo napomenuli četiri najpozntije sportske kladionice, postoji još niz manjih i slabije poznatih, ali je zajednički činilac svih ovih kladionica činjenica da su za svijetske okvire polu-profesionalne u najbolju ruku. U narednim nedeljama, potrudićemo se da napišemo što više iskrenih recenzija najpoznatijih Hrvatskih kladionica, kako bi vm približili način njihovog poslovanja, ponudu, bonuse i ostale bitne stvari koje svatka respektabilna kladionica mora imati u svojoj ponudi.

Svaka od Hrvatskih sportskih kladionica će imati jednaku i fer šansu da se pokaže pred širokim auditorijumom i da bude ocenjena na najiskreniji način. Na taj način naši čitaoci će moći da uporede Hrvatske brendove sa svijetskim brendovima i da vide gdje su razlike, prednosti i mane domaćih u odnosu na svijetske sportske kladionice.

Prednosti i mane domaćih kladionica

Jako je teško pričati o prijednostima domaćih kladionica u odnosu na strane online kladionice u ovom momentu. To bi bilo kao da se upoređuje Golf I iz 1979. godine sa ozbiljnim Volvom sa godinom proizvodnje 2019. Naprosto, domaće sportske kladionice odbijaju da prate svijetske trendove, a i kad ih prte, rade to na vrlo traljav način.

Europske i svijetske online sportske kladionice nude svojim igračima mnogo bolji ugođaj nego domaće sportske kladionice, jer respektabilni svijetski brendovi konstantno unapređuju u nadograđuju svoju ponudu i svoje usluge.

Na primjer, svijetske sportske kladionice u svojoj ponudi imaju Azijski Hendikep kao glavni market za sportsko klađenje, dok većina domaćih sportskih kladionica i dalje forsira igru na konačni ishod kao glavnu igru (Money Line Betting Market). Ukoliko nemate saznanja o pravilima Azijskog Hendikepa, predlažemo da pročitate naš članak na tu temu, koji možete naći ovdje.

Zaključak

Nije nam cilj da promovišemo strane kladioničarske brendove u odnosu na domaće, naprosto iz razloga jer smatramo da treba kupovati domaće i kladiti se u kladionicama koje su licencirane i legalne u Republici Hrvatskoj. Nažalost, situacija je trenutačno prilično loša, jer domaće kladionice kao da ne mare za unapređenja i novosti u svijetu sportskog klađenja, nego žive u nekom paralelnom svijetu, gde su margine visoke, korisnička podrška loša, a ponuda sportova i marketa slaba.