Sporting Lisabon – Ajax: Analiza utakmice

Dusan
14 rujna, 2021
638 Views
Sporting Lisabon - Ajax

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit.

Danas igramo utakmicu koja se igra u okviru prvog kola Lige Šampiona, gde se sastaju ekipe SPorting Lisabon i Ajax. Ukoliko vas interesuje gde možete uživo i besplatno pratiti utakmice ovogodišnje Lige Šampiona, pročitajte naš članak na tu temu.

Sporting Lisabon

Trebalo je gotovo dvadeset godina da se titula ponovo vrati u Lisabon, a Lavovi su to uspeli sa trenerom Ruben Amorimom, nakon impresivne sezone gde su osvojili 85 poena iz 34 susreta. Ovu sezonu su krenuli opet odlično, ali u poslednja dva kola nisu pokazali toliko dobru igru, verovatno razmišljajući o današnjem susretu.

Ajax

Sa druge strane gostujuća ekipa je redovan učesnik grupne faze Lige Šampiona, a pre samo nekoliko godina su bili na domak finala, mada ih je tada možda i nezasluženo izbacila ekipa Tottenhama. Ove sezone opet imaju strašno interesantnu ekipu, koja je spoj mladosti i iskustva, te se sa pravom očekuje da budu jedna od ekipa koja mnogima može da pomrsi konce.

Očekivani sastavi

Nema nekih posebnih važnih informacija pred ovaj meč što se tiče sastava timova.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale dva puta jedna protiv druge, ali to je bilo prilično davno te nećemo uzimati te trendove kao validne.

Predlozi za tipovanje

Ovo će biti utakmica koja je duel dve ekipe sličnog kvaliteta, pa mi smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu 3 ili više pogodaka na meču), koja opklada se plaća solidnom 1.89 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan