Tiket dana – četvrtak 23.09.2021.

Dusan
23 rujna, 2021
405 Views
tiket dana

Iz današnje ponude smo izdvojili 2 meča za naš tiket dana, a ukoliko tiket uplatite u kladionici MozzartBet koeficijent 3,61 vam može doneti lep profit. Pored tiketa dana, naš predlog je i da pogledate prognoze utakmica koje svakodnevno postavljaju eksperti sa sajta sportske-kladionice.com.

17:50 Mladost – Partizan, Srbija 1

Partizan je u prošlom kolu u večitom derbiju protiv Crvene Zvezde propustio lepu šansu da ode na 5 bodova viška u odnosu na najvećeg rivala, a obzirom da je samo 2 boda razlike između njih eventualni neuspeh u ovom meču bi bio ravan katastrofi.

Partizan je trenutno prvoplasirani tim Srpskog šampionata sa 26 bodova, i impresivnom gol razlikom 26:3. Izabranici Aleksandra Stanojevića do sada imaju 7 pobeda i 1 remi, i ono što karakteriše igru crno belih ove sezone je izuzetno ofanzivni pristup i rešavanje mečeva već do poluvremena.

Videćemo koliko je ekipa oporavljena nakon iscrpljujećeg derbija sa Zvezdom, ali bez obzira na eventualni izostanak nekoliko igrača smatramo da Partizan ima kvalitet da bez problema ubedljivo slavi danas u Lučanima.

Mladost iz Lučana je trenutno poslednjeplasirani tim na tabeli sa samo 4 osvojena boda i skromnom gol razlikom 6:12. Imaju po jedan trijumf i remi, a dodali su na to i 6 poraza. Obzirom na prilično skroman roster predstoji im grčevita borba za opstanak, i jako teško je za očekivati da se mogu nadati bodovima protiv jednog od najkvalitetnijih timova lige.

Iako je Partizan na poslednja 2 meča u Lučanima poražen minimalnim rezultatom 1:0, ne bismo taj podatak uzimali previše ozbiljno najviše iz razloga što je tada Partizan imao prilično slabiji tim u odnosu na ovosezonski.

Na Partizanovim utakmicama je čak 6 od 8 puta bilo između 1 i 3 gola u oba poluvremena ove sezone u Superligi, tako da verujemo da će se taj trend nastaviti i na ovom meču. Beogradski tim ima imperativ pobede danas, i verujemo da će golman Mladosti vaditi loptu iz svoje mreže u oba poluvremena.

1-3&1-3 ( u oba poluvrmena biće po najmanje 1 a najviše 3 gola ) 1,90 mozzartbet

20:45 Roma – Udinese, Italija 1

Roma je na otvaranju sezone kod kuće savladala Firoentinu sa 3:1, a u narednom kolu su na gostovanju Salernitani slavili sa 4:0. Serija dobrih mečeva je nastavljena trijumfom 2:1 nad Sassuolom, da bi pravi šok stigao prošle nedelje na gostovanju protiv ekipe Verone.

Verona je bila uspešnija sa 3:2 u meču u kome je Roma imala u 58. minutu rezultat 2:2 i sasvim dovoljno vremena za nova 3 boda, ali se Davide Faraoni golom u 63. minutu isprečio na tom putu. Mourinho neće moći da računa na Spinazzolu, dok je Vina neizvestan za ovaj meč.

Roma igra brz i efikasan fudbal ove sezone što najbolje pokazuje prosek od 4 gola po meču do sada, i verujemo da će i na ovom meču nastaviti u istom ritmu. Udinese se nalazi na poziciji broj 9 sa 7 osvojenih bodova iz 4 odigrana meča.

Do sada su upisali 2 pobede i po 1 remi i poraz, uz po 6 postignutih i primljenih golova. Malo ko je očekivao da će Udinese uspeti da se suprotstavi Juventusu u prvom kolu, ali Udinese je to uspeo odigravši 2:2. Slede 2 pobede protiv Venezie 3:0 i Spezie 1:0, da bi Udinese u prošlom kolu doživeo hladan tuš protiv Napolija, i to na sred Dacia Arene pred 17,000 svojih navijača.

Napoli je prilično lako došao do ubedljivih 4:0 i naneo timu iz Udina prvi poraz ove sezone. Prodaja 2 najbolja igrača ovog leta i dovođenje ne baš zvučnih zamena je donekle nagovestila ambicije ovog tima ove sezone.

Objektivno govoreći trenutni rezultati Udinesea su iznad kvaliteta rostera kojim raspolaže Luca Gotti, i realno je za očekivati pad u formi kao i u rezultatima. Na poslednjih 10 međusobnih duela odigranih na stadionu Olimpico, čak 8 puta su bila viđena najmanje 3 postignuta gola, dok je 7 puta bilo najmanje 4 gola.Roma želi da popravi utisak iz meča protiv Verone koji su izgubili u prošlom kolu, i za očekivati je da će napasti Udinese jer je ofanzivna igra njihov zaštitni znak ove sezone.

Udinese je protiv ozbiljne ekipe kao što je Napoli pokazao da ima ozbiljnih defanzivnih problema, a mišljenja smo da će napad Rome to umeti da iskoristi na pravi način.

1-3&1-3 ( u oba poluvrmena biće po najmanje 1 a najviše 3 gola ) 1,90 mozzartbet

Ukupni koenficijent 3,61
Kladionica Mozzartbet

Trenutno sportska kladionica MozzartBet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 30000 RSD u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

 

Mozzart Bet Kladionica

4.8/5
  • Stranica prilagođena korisnicima
  • Solidna pokrivenost sportova i marketa
  • Dostupan i online casino
  • Legalna i licencirana kompanija
  • Mobilna aplikacija za Android i iOS korisnike
  • Niže kvote nego evropska konkurencija
  • Nepostojanje marketa Azijskog hendikepa
  • Mali broj depozitnih metoda
Točak sreće do 100.000 RSD Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan