Goias – Vila Nova: Analiza utakmice

Dusan
24 rujna, 2021
630 Views
Goias – Vila Nova

Utakmica 26. kola Brazilske druge lige, odnosno Serie B između momčadi koja se nalazi pri samom vrhu, na drugoj poziciji – momčad Goiasa, te momčad Vila Nove koja se nalazi na ivici zone ispadanja, na 16. Mjestu – momčad Vila Nove privukao je našu pozornost te pročitajte našu analizu susreta u nastavku teksta.

Goias

Nakon 10 utakmica bez poraza, od čega 6 pobjeda, Goias je u prošlom kolu izgubio sa 1-0 protiv Avaija u prošloj utakmici te tako prekinuo svoj lijepi niz.

U posljednjim utakmicama je Goias pokazao kako im u obrani neke stvari ne štimaju, gdje su u posljednjih 5 od 6 utakmica primili pogodak, njih ukupno 6.

Vila Nova

U posljednjem susretu, Vila Nova je remizirala bez golova protiv Confiance.

U 5 od posljednjih šest utakmica u kojima je sudjelovala Vila Nova, relativno je mali broj golova postignut između njih i protivnika. Ukupni prosjek postignutih golova po utakmici tijekom tog razdoblja iznosi samo 1,67, s tim da je broj golova Vila Nove iznosio 0,83.

Ulazeći u ovaj susret, Vila Nova je bez gostujuće pobjede u posljednjih 5 ligaških utakmica.

Međusobni omjer

  • U posljednjih 5 odigranih susreta između ove dvije momčadi, rezultat je potpuno izjednačen. Obje momčadi imaju po 1 pobjedu, dok su 3 susreta završila sa podjelom bodova.
  • Posljednji susret odigrao se krajem lipnja kada je utakmica završila bez golova.

Prijedlog za klađenje

Odredili ste neke novce za klađenje, a ne znate šta biste odigrali, onda ste na pravom mjestu! Samo za Vas sportske-kladionice.com su pripremile ludi tiket za danas! Stoga, nećemo oklijevati više i pustiti ćemo Vas da pročitate Bilo da ste naš stalni čitatelj, ili ne, sigurno ćete primijetiti kako za Vas analiziramo utakmice od Lige prvaka, pa sve do Norveške 3. lige.

Nakon što ste pogledali koji je to tiket dana, a ipak biste odigrali nešto drugo, no niste sigurni točno šta, za vas smo pripremili najbolje prognoze utakmica za danas! Naši eksperti su u samom vrhu tipstera u regiji i redovno donose profit svojim čitateljima.

Za ovu utakmicu smo se odlučili odigrati opciju azijskog hendikepa na zbroj golova, točnije manje od 2.25 gola na utakmici. No, što nam taj broj znači? Zato smo tu za vas, pa krenimo! Jednim dijelom uloga se kladimo na dvije opklade (manje od 2 i manje od 2.5 gola), a ukupan ulog nam se dijeli na pola. Npr. Ako utakmica završi sa ukupno 0 ili 1 gol, pogodili smo opkladu, no ako utakmica završi sa točno 2 gola, dobit ćemo povrat uloga! Logično, ako bude 3 ili više gola na susretu, promašili smo opkladu, i više sreće drugi put!

U moru kladionica, ovaj put pobjedu odnosi kladionica 22bet, koja osim najboljeg tečaja od čak 1.575, omogućava i svojim igračima popularno klađenje uživo. Ukoliko nemate račun na 22bet kladionici, preuzimte nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje sportske-kladionice.com portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

*Posjetite našu stranicu za više informacija o konceptu azijskog hendikepa i što on točno znači za Vas.

Tip: Goias – Vila Nova (U2.25)

Tečaj: 1.575

Kladionica: 22bet

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan