Ferencvaroš II – Honved II: Analiza utakmice

Dusan
13 listopada, 2021
565 Views
Ferencvaroš II – Honved II

Igrate kladionicu, svaki vikend fulate barem jedan par i to biste promijenili, e onda ste na pravom mjestu! Portal kladionica.biz svakodnevno svojim pratiteljima omogućava da čitaju najbolje prognoze utakmica za danas! Stoga, bez previše uvoda, pogledajmo kakva je danas ponuda i koju utakmicu smo se odlučili prognozirati za vas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno dajemo prijedloge, a najbolji prijedlog tog dana nazivamo Tip Dana. Ponekad, kada je ponuda velika i kada ima dovoljan broj utakmica, onda objavljujemo jedan „realni tiket za danas“, koji možete naći ovdje: Tiket Dana, odnosno tip dana top 5, sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu od klađenja.

Vjerujemo kako rezervna momčad Ferencvaroša želi poboljšati svoj omjer kako bi izbjegla zonu ispadanja nakon što u posljednja 3 susreta nisu ostvarili niti jednu pobjedu. U posljednjih 5 susreta imaju samo 1 pobjedu i to protiv posljednjeplasirane momčadi Mohacshi sa 3-0. Nakon toga su uslijedila 2 poraza, te remi u posljednjem susretu protiv Dabasa sa 3-3.

Honved II ulazi u ovaj susret nakon pobjede od 3-2 nad Monorijem u njihovom posljednjem kolu. Gledajući njihovu formu, Honved II je zabio gol u nevjerovatnih 27 utakmica zaredom što znači da im je zabijanje golova pomalo ušlo u krv.

Međusobni omjer

  • U novije vrijeme ove dvije momčadi su odigrale samo 2 susreta, gdje su oba završila remijima.
  • Posljednji susret završio je remijem od 2-2.

Prijedlog za klađenje

U posljednje 2 utakmice između ove dvije momčadi, nitko nije izašao kao pobjednik sa ukupnim rezultatom 3-3, ali kopka nas to što i u prošlim utakmicama i Ferencvaroša i Honveda u ovoj sezoni smo mogli vidjeti utakmice sa dosta golova.

Kladionice daju identične koeficijente na obje momčadi (2.50), što nam dodatno komplicira odluku, pa smo se odlučili da ćemo na ovu utakmicu odigrati opciju zbroja golova. Ono što nam zvuči primamljivo je opcija azijskog zbroja golova – više od 3 gola. Kroz prošlost smo vidjeli da između ovih momčadi bude golova, a s obzirom na trenutne forme momčadi, gdje primaju golove kao od šale, smatramo da bi ovaj tip mogao napuniti naše novčanike.

Ovaj put smo odlučili ovu utakmicu odigrati na bet365 kladionici, koja nam uz odličan koeficijent od 1.90 daje i odlični bonus dobrodošlice za sve nove članove koji su došli sa sportske-kladionice.com portala koji iznosi 100% na iznos uplate do 25€. Ukoliko niste sigurni što to znači, pojasnit ćemo. Ukoliko ste novi korisnik bet365 kladionice, na prvu uplatu dobijate duplu uplatu do 25€. Ukoliko uplatite 10€ na vašem računu ćete imati 20€, a maksimalan iznos na koji ide bonus je uplata od 25€ nakon koje ćete na računu imati 50€ raspoloživih za igru.

Tip: Ferencvaroš II – Honved II (O3)

Tečaj: 1.90

Kladionica: bet365

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada

 

Author Dusan