Ajax – Borussia Dortmund: Analiza utakmice

Dusan
18 listopada, 2021
475 Views
Ajax – Borussia Dortmund

Igrate kladionicu, svaki vikend fulate barem jedan par i to biste promijenili, e onda ste na pravom mjestu! Portal kladionica.biz svakodnevno svojim pratiteljima omogućava da čitaju najbolje prognoze utakmica za danas! Stoga, bez previše uvoda, pogledajmo kakva je danas ponuda i koju utakmicu smo se odlučili prognozirati za vas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno dajemo prijedloge, a najbolji prijedlog tog dana nazivamo Tip Dana. Ponekad, kada je ponuda velika i kada ima dovoljan broj utakmica, onda objavljujemo jedan „realni tiket za danas“, koji možete naći ovdje: Tiket Dana, odnosno tip dana top 5, sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu od klađenja.

Ajax će u utorak odigrati utakmicu protiv Borussije Dortmund na Areni Johan Cruyff u sklopu 3. kola skupine C UEFA-ine Lige prvaka.

Ajax u ovaj susret ulazi nakon pobjede od 2-0 nad Heerenveenom koji je predvođen Johnnyjem Jansenom u Eredivisieu. Golovi reprezentativca Obale Bjelokosti Sebastiena Hallera i brazilskog krilnog napadača Davida Neresa osigurali su pobjedu Ajaxu Erika ten Haga.

Borussia Dortmund je pak u Bundesligi pobijedila Mainza sa 3-1. Pogodak iskusnog napadača Marca Reusa u prvom poluvremenu i dva gola u drugom poluvremenu norveške superzvijezde Erling Braut Haalanda donijeli su 3 važna boda Borussiji iz Dortmunda.

Međusobni omjer

  • U četiri međusobna susreta između ove dvije strane, Borussia Dortmund je pobijedila u dvije utakmice, a druge dvije je pobijedio Ajax.
  • Dva su se kluba posljednji put srela 2013. u UEFA-inoj Ligi prvaka, gdje je Borussia Dortmund pobijedila Ajax sa 4-1. Golovi napadača Marca Reusa i Marija Gotzea te pogodak poljskog napadača Roberta Lewandowskog osigurali su pobjedu Borussiji iz Dortmunda. Nizozemski napadač Danny Hoesen postigao je utješni pogodak za Ajax.

Forma Ajaxa u Eredivisie: W-L-W-W-W

Forma Borussie Dortmunda u Bundesligi: W-W-L-W-W

Novosti o momčadima

Ajax

Ajax će igrati bez reprezentativca Surinama Seana Klaibera i veteranskog nizozemskog vratara Maartena Stekelenburga, dok je kamerunski vratar Andre Onana suspendiran.

Ozlijeđeni: Maarten Stekelenburg, Sean Klaiber

Pod upitnikom: Nitko

Suspendiran: Andre Onana

Borussia Dortmund

U međuvremenu, Borussia Dortmund ima nekoliko problema s ozljedama. Menadžer Marco Rose neće moći računati na usluge mladog španjolskog desnog beka Mateua Moreya, portugalskog reprezentativca Raphaela Guerreira i mladog napadača Youssoufe Moukoka.

Postoje sumnje u raspoloživost veznjaka Mahmouda Dahouda, veteranskog lijevog beka Marcela Schmelzera, reprezentativca Sjedinjenih Američkih Država Giovannija Reyne i francuskog središnjeg beka Dan-Axela Zagadoua.

Ozlijeđeni: Raphael Guerreiro, Youssoufa Moukoko, Mateu Morey

Pod upitnikom: Dan-Axel Zagadou, Giovanni Reyna, Marcel Schmelzer, Mahmoud Dahoud

Suspendiran: Nitko

Očekivane postave

Ajax (4-2-3-1): Remko Pasveer, Noussair Mazraoui, Lisandro Martinez, Jurrien Timber, Daley Blind, Ryan Gravenberch, Mohammed Kudus, Steven Berghuis, Davy Klaassen, Dušan Tadić, Sebastien Haller

Borussia Dortmund (4-3-3): Gregor Kobel, Thomas Meunier, Manuel Akanji, Mats Hummels, Nico Schulz, Jude Bellingham, Axel Witsel, Emre Can, Marco Reus, Erling Braut Haaland, Donyell Malen

Tipovanje

Ajax je, očekivano, na vrhu ljestvice Eredivisie sa 7 pobjeda te 1 remijem i 1 porazom. Ove sezone su slavili u obje utakmice grupne faze Lige prvaka (Sporting i Bešiktaš), dok će im Borussia Dortmund biti najteži protivnik do sada.

Borussia Dortmund je također do sada pobijedila u obje utakmice grupne faze u Ligi prvaka protiv istih protivnika kao i Ajax. Predvođeni karizmatičnim Erlingom Brautom Haalandom, nogometaši Marca Rosea će se nadati da će zasjesti na prvo mjesto svoje skupine nakon ove utakmice.

I Ajax i Borussia Dortmund poznati su po svojoj transfernoj politici i razvoju mladih. Obožavatelji s nestrpljenjem iščekuju ovu igru, a Erik ten Hag i Marco Rose smatraju se dvojicom najboljih mladih menadžera na svijetu. Smatramo kako će se na ovom susretu igrati šahovska partija između dva menadžera, no da će u toj partiji pasti i pokoji pogodak, pa smo se stoga odlučili na opciju azijskog zbroja golova – više od 3 gola.

Što za nas to znači? Azijskim hendikepom sa granicom više od 3 gola smo se osigurali da ukoliko bude točno 3 gola na susretu da će nam uplata biti isplaćena nazad. Ukoliko utakmica završi sa manje od 3 gola, gubimo novac, a 4+ golova na utakmici nam donosi pobjedu i određenu svotu novca u džep.

Najbolji tečaj za ovu opciju Vam donosi kladionica Unibet, koja osim najboljeg tečaja, nudi i nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve nove članove koji dođu putem linka na kraju analize, u iznosu od 100% na uplate do 25 €. Na uplatu od 25€ na računu ćete imati 50 € raspoloživih za igru.

Tip: Ajax – Borussia Dortmund (O3)

Tečaj: 1.72

Kladionica: Unibet

Unibet Kladionica

4.2/5
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Solidan bonus dobrodošlice
  • Raznolike promocije
  • Visoka sigurnost i bezbednost igrača
  • Platforma za uživo klađenje je nestabilna
  • Proces verifikacije naloga može biti mukotrpan
  • Veliki broj primedbi igrača koji nisu rešeni od strane kompanije
100% do 50 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan