Lille – Sevilla: Analiza utakmice

Dusan
20 listopada, 2021
589 Views
Lille – Sevilla

Igrate kladionicu, svaki vikend fulate barem jedan par i to biste promijenili, e onda ste na pravom mjestu! Portal kladionica.biz svakodnevno svojim pratiteljima omogućava da čitaju najbolje prognoze utakmica za danas! Stoga, bez previše uvoda, pogledajmo kakva je danas ponuda i koju utakmicu smo se odlučili prognozirati za vas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno dajemo prijedloge, a najbolji prijedlog tog dana nazivamo Tip Dana. Ponekad, kada je ponuda velika i kada ima dovoljan broj utakmica, onda objavljujemo jedan „realni tiket za danas“, koji možete naći ovdje: Tiket Dana, odnosno tip dana top 5, sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu od klađenja.

Liga prvaka vraća se na male ekrane sredinom tjedna, gdje Lille u srijedu navečer ugošćuje Sevillu u sklopu skupine G.

Lille je započeo svoju sezonu u Ligi prvaka remijem bez golova protiv Wolfsburga na domaćem terenu. Zatim su se u svojoj drugoj utakmici Lige prvaka suočili s austrijskim Salzburgom i izgubili sa 2-1.

Burak Yilmaz postigao je utješni gol u drugom poluvremenu za francusku momčad nakon što su zaostajali dva gola. Lille stoga u ovaj susret ulazi bez pobjede u dosadašnje 2 odigrane utakmice Lige prvaka i s 1 bodom je na dnu skupine.

Poput domaćina, tako i Sevilla ove sezone nema pobjedu u dosadašnjem dijelu Lige prvaka. U prvoj utakmici protiv Salzburga zadržali su neriješeno 1-1 prije nego što su ponovili isti rezultat kada su se u sljedećem susretu sukobili s Wolfsburgom.

Sevilla je druga u skupini, a pridružuje joj se trećeplasirani Wolfsburg. Španjolska momčad također će nastojati ostvariti svoju prvu pobjedu u Ligi prvaka ove sezone u ovom susretu.

Međusobni omjer

U prošlosti su se odigrala samo tri susreta između Lillea i Seville, i svi su odigrani u sklopu UEFA Europske lige. Lille je pobijedio u dvije utakmice, dok je Sevilla pobijedila u trećoj.

Posljednji susret je odigran u osmini finala Europske lige 2006. Godine gdje je Sevilla pobijedila sa 2-0.

Forma Lillea (UEFA Liga prvaka): L-D

Forma Seville (UEFA Liga prvaka): D-D

Novosti o momčadima

Lille

Sven Botman zadobio je ozljedu dok je bio na međunarodnoj dužnosti i očekuje se da će propustiti ovu utakmicu. Leo Jardim također je ozlijeđen.

Ozlijeđeni: Sven Botman, Leo Jardim

Pod upitnikom: Nitko

Suspendiran: Nitko

Sevilla

Joan Jordan ozlijeđen je u posljednjoj utakmici Seville i propustit će utakmicu u srijedu. Youssef En-Nesyri trebao bi se vratiti u momčad nakon odrađene suspenzije, ali se bori s ozljedom i njegov je nastup upitan.

Ozlijeđeni: Joan Jordan

Pod upitnikom: Youssef En-Nesyri

Suspendiran: Nitko

Očekivane postave

Lille (4-4-2): Ivo Grbić; Zeki Celik, Jose Fonte, Tiago Djalo, Reinaldo Mandava; Jonathan Ikone, Benjamin Andre, Xeka, Jonathan Bamba; Jonathan David, Burak Yilmaz

Sevilla (4-3-3): Bono; Jesus Navas, Jules Kounde, Diego Carlos, Marcos Acuña; Thomas Delaney, Fernando, Ivan Rakitić; Lucas Ocampos, Rafa Mir, Suso

Tipovanje

Lille je dobio jednu od posljednje tri utakmice, izgubivši ostale dvije. No međutim, ove sezone izgubili samo jednom kod kuće i vjerujemo kako će htjet u srijedu maksimalno iskoristiti prednost domaćeg terena u ovom susretu.

Sevilla je ove sezone u daleko boljoj formi od domaćina i izgubila je samo jednom u svim natjecanjima. Španjolska momčad bi trebala ostvariti svoju prvu pobjedu u Ligi prvaka u ovom susretu s Lilleom, no ogradit ćemo se opcijom azijskog hendikepa -0.25 na Sevillu.

Što to za nas kao igrače znači? Ovaj hendikep je mrvicu kompliciraniji od običnog hendikepa. U njemu, pola uloga ulažemo na jednu opciju, a pola uloga na drugu. Svaka pobjeda Seville nam donosi dobitak, dok se u slučaju neriješenog rezultata pola uloga vraća. Svaki poraz Seville je gubitak.

Kao što i sami znate, tržište kladionica te njihov sadržaj je jako opsežan, te se kladionica biz tim odlučio za Vas i potražiti koja kladionica omogućava najbolji tečaj za ovaj susret. U moru kladionica, ovaj put pobjedu odnosi kladionica 22bet, koja osim najboljeg tečaja od čak 1.908, omogućava i svojim igračima popularno klađenje uživo. Ukoliko nemate račun na 22bet kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje sportske-kladionice.com portala od 100% na iznos uplate do 1000kn.

*Posjetite našu stranicu za više informacija o konceptu azijskog hendikepa i što on točno znači za Vas.

Tip: Lille – Sevilla (-0.25)

Tečaj: 1.908

Kladionica: 22bet

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan