Tiket dana – srijeda, 17.11.2021.

Dusan
17 studenoga, 2021
548 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri košarkaške utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu (sistem 2/3/4/4). Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 17.11.2021. godine

17:30 Lahti Basketball – Karhu Basket, Finska 1

Lahti je uoči ovog meča na petoj poziciji sa skorom od pet pobeda i pet poraza, i nalaze se u jako promenjivoj formi. Kod kuće su na pet mečeva uspeli da zabeleže tri pobede i dva poraza, uz 398 postignutih i 432 primljena poena, i mečeve u svojoj dvorani igraju na 166 poena u proseku.

U poslednja tri meča imaju jednu pobedu i dva poraza, u pre četiri danas su izgubili od poslednjeplairanog tima lige UU Korihaita-a sa 88:62. Krahu je s druge strane dosta uspešniji, i sa skorom od devet pobeda i jednog poraza zauzimaju drugo mesto na tabeli.

Karhu na strani igra dosta tvrđe mečeve, što najbolje pokazuje prosek od 77,6 postignutih i 65,6 primljenih poena po meču. Veliki su favoriti u ovom duelu, i za očekivati je da stignu do desete pobede u ligi. Lahti u poslednje vreme ima dosta ofanzivnih probelma, pa zbog toga očekujemo da ih odbrana Karhu-a limitira na nekih 70-ak poena.

Tri puta se su ove ekipe sastajale kada je Lahti bio domaćin, i sva tri puta je Karhu odnosio bodove. Na dva od tri meča je bilo manje od 168,5 poena, dok je u poslednjem duelu Karhu slavio sa 89:81. Očekujemo sigurnu pobedu gostiju uz nešto manji broj postignutih poena.

Manje od 168,5 poena u regularnom delu meča 1,85 mozzartbet

18:00 Budućnost – Cedevita Olimpija, Eurocup

Ekipa Budućnosti je u blagom padu forme u poslednje vreme, mada to rezultati toliko i ne pokazuju. Povreda Reed-a protiv Venezie je značajno doprinela porazu podgoričkog tima prošla nedelje, a sa meštovitim sastavom su odigrali i utakmicu ABA lige protiv Zadra, koju su dobili sa 84:69.

Budućnost je odigrala do sada po dva ofanzivna i defanzivna meča, međutim kako vreme odmiče sve više deluje da će Džikić zbog relativno skromnog napada pokušati da kvalitetnom odbranom to nadomesti.

U Morači su u poslednjih mesec dana jedino od Virtusa primili 82 poena, dok su na ostalim mečevima protivnike limitirali na najviše 70. Cedevita za sada ima po dve pobede i poraza, i baš kada se učini da mogu napraviti seriju dobrih rezultata, oni krenu sa neobjašnjivo lošim partijama.

Poraženi su u Ljubljani od osrednjeg Ulm-a sa 101:96, a za vikend su dobili Mornar u ABA ligi 79:59. To je ekipa koja može u veoma kratkom roku ići od sjaja do očaja, tako da su veoma nepredvidivi. Budućnost je kvalitetnija defanzivna ekipa, i zato su bliži pobedi na ovom meču, i kada na to dodamo tvrde obruče u Morači, minus poeni se sami nameću kao opcija.

 Manje od 158,5 poena u regularnom delu meča 1,85 mozzartbet

18:00 Cibona – GKK Sibenka, Hrvatska 1

Cibona je odlično krenula ove sezone kako u ABA ligi, tako i u nacionalnom prvenstvu, ali se dogodio pad u igri i mala rezultatska kriza. Pobedom 90:52 nad Krkom je ta loša serija prekinuta, a Zagrepčani su za vikend odigrali još dva meča i upisali još dve pobede.

U subotu su bili bolji od Borca sa 62:59 u ABA ligi, dok su u nedelju dobili Osijek sa 77:56. Cibona se podigla i krenula u novi pobednički niz, a večeras će na svom terenu igrati sa poslednjeplasiranim timom lige, Sibenkom.

Sibenka za sada ima samo dve pobede iz devet odigranih mečeva, i na osnovu svega prikazanog su glavni favoriti za selidbu u niži rang. Ovaj meč je odlična prilika za igrače Cibone da se što bolje pripreme za meč protiv FMP-a u ABA ligi u subotu, tako da pčekujemo malo brži ritam i ubedljivu pobedu Cibone. Inače, pet od poslednjih šest međusobnih duela ovih tima je završeno sa preko 155 poena.

Više od 153,5 poena u regularnom delu meča 1,85 mozzartbet

18:30, Cluj Napoca – Hapoel Holon, FIBA Champions League

Cluj je lider grupe G sa ostvarene dve pobede iz tri odigrana meča, a upravo jedini poraz do sada su doživeli u prošlom kolu od večerašnjeg protivnika, Hapoel Holona. Sa 66:60 su savladali Darussafaku u prvom kolu, a u narednom meču su na gostovanju Brindisiju bili bolji sa 76:71.

Pre dve nedelje je Hapoel u Izraelu bio bolji sa 78:68, i ovo je odlična prilika za igrače Cluj-a da se revanširaju, i značajno približe osvajanju prvog mesta u grupi. Cluj je jedna veoma tvrda i defanzivno disciplinovana ekipa, pa ne treba da čudi podatak da im niko do sada nije ubacio viđe od 78 poena.

Hapoel je odigrao dva meča do sada i upisao obe pobede. Bili su dolji od Brindisija sa 88:61 i Cluj-a sa 78:68, tako da je i za njih ovo veoma važan meč u borbi za prvo mesto. Očekujemo dosta tvrd meč, kao i to da će Cluj uspeti da svede Hapoel na najviše 70-ak poseda na meču, najviše iz razloga jer oni protivnike dobijaju jakom odbranom, a u slučaju neuspeha šansi za popravni gotovo da nema.

Manje od 155,5 poena u regularnom delu meča 1,85 mozzartbet

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE mozzartbet TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM KVOTOM 11.71 , ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI ČAK 12 PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Trenutno sportska kladionica mozzartbet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 30000 RSD u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Mozzart Bet Kladionica

4.8/5
  • Stranica prilagođena korisnicima
  • Solidna pokrivenost sportova i marketa
  • Dostupan i online casino
  • Legalna i licencirana kompanija
  • Mobilna aplikacija za Android i iOS korisnike
  • Niže kvote nego evropska konkurencija
  • Nepostojanje marketa Azijskog hendikepa
  • Mali broj depozitnih metoda
Točak sreće do 100.000 RSD Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

Author Dusan