Augsburg – Bayern Munchen: Analiza utakmice

Dusan
18 studenoga, 2021
739 Views
Augsburg – Bayern Munchen

Kvalifikacijske utakmice za Svjetsko prvenstvo 2022 u Kataru su završile, nekolicina putnika se već zna, dok će se neke države još morati boriti za svoje mjesto kroz dodatne kvalifikacije, ali ono što nas trenutno zanima je da su se ligaške utakmice napokon vratile na male ekrane, a vikend krećemo sa jednom utakmicom njemačke Bundeslige.

Igrate kladionicu, svaki vikend fulate barem jedan par i to biste promijenili, e onda ste na pravom mjestu! Portal sportske-kladionice.com svakodnevno svojim pratiteljima omogućava da čitaju sve tipove prognoza utakmica za danas! Stoga, bez previše uvoda, pogledajmo kakva je danas ponuda i koju utakmicu smo se odlučili prognozirati za vas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno dajemo prijedloge, a najbolji prijedlog tog dana nazivamo Tip Dana. Ponekad, kada je ponuda velika i kada ima dovoljan broj utakmica, onda objavljujemo jedan „realni tiket za danas“, koji možete naći ovdje: Tiket Dana, odnosno tip dana top 5, sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu od klađenja.

Augsburg ulazi u ovu utakmicu nakon minimalnog poraza od 1-0 protiv Wolfsburga u njihovoj posljednjoj utakmici Bundeslige, koja je bila prije gotovo 2 tjedna. Nadajmo se da su se stvari u momčadi isfiltrirale i da će ovaj susret biti povoljniji za njih.

Bayern Munchen je, s druge strane, u prvenstvu pobijedio Freiburg rezultatom 2-1. Golovi njemačkog veznjaka Leona Goretzke i poljske superzvijezde Roberta Lewandowskog donijeli su bodove Bayernu iz Munchena.

Međusobni omjer

  • U 24 međusobna susreta između ove dvije ekipe, Bayern Munchen ima ogromnu prednost. Pobijedili su u 19 utakmica, izgubili tri i dva remizirali.
  • Posljednji put kada su se ove dvije momčadi srele, Bayern Munchen je pobijedio Augsburg sa 5-2.

Forma Augsburga u Bundesligi: L-W-L-D-L

Forma Bayern Munchena u Bundesligi: W-W-W-W-L

Novosti o momčadima

Augsburg

Augsburg će igrati bez veznjaka Tobiasa Strobla, dok se sumnja u dostupnost središnjeg braniča Felixa Uduokhaija, brazilskog lijevog beka Iaga, napadača Floriana Niederlechnera i krilnog napadača Noaha Sarenrena Bazeea.

Ozlijeđen: Tobias Strobl

Pod upitnikom: Noah Sarenren Bazee, Felix Uduokhai, Iago, Florian Niederlechner

Suspendiran: Nitko

Bayern Munchen

U međuvremenu, trener Bayerna Munchena Julian Nagelsmann neće moći računati na usluge središnjih braniča Niklasa Sulea i Josipa Stanišića, koji su pozitivni na COVID-19. Očekuje se da će njemačke zvijezde Joshua Kimmich, Serge Gnabry i Jamal Musiala, uz kamerunskog napadača Erica Maxima Choupo-Motinga, biti dostupni nakon što su bili u karanteni zbog bliskog kontakta sa Suleom.

Ozlijeđen: Niklas Sule, Josip Stanišić

Pod upitnikom: Nitko

Suspendiran: Nitko

Očekivane postave

Augsburg (4-4-1-1): Rafal Gikiewicz, Robert Gumny, Jeffrey Gouweleeuw, Reece Oxford, Mads Valentin Pedersen, Daniel Caligiuri, Arne Maier, Carlos Gruezo, Ruben Vargas, Alfred Finnbogason, Michael Gregoritsch

Bayern Munchen (4-2-3-1): Manuel Neuer, Benjamin Pavard, Dayot Upamecano, Lucas Hernandez, Alphonso Davies, Joshua Kimmich, Corentin Tolisso, Kingsley Coman, Thomas Muller, Leroy Sane, Robert Lewandowski

Tipovanje na susret

Sve ono što kladionice ne žele da znate možete pronaći na našem portalu. Naravno da bi kladionice htjele da uđete u svijet klađenja totalno nepoznati sa svim vrijednim informacijama, no tu smo da bismo vas informirali o svemu. Kada smo već kod kladionica, vjerujemo kako smo svi barem jednom tražili par bonus kladionica koje daju bonus bez depozita, pa pogledajte da li možete pronaći štogod za vas klikom ovdje.

Augsburg je trenutno 16. momčad Bundeslige, a pobijedili su samo jednu od posljednjih pet ligaških utakmica. Ne dijeli ih puno od 15. Stuttgarta ili 14. Eintrachta iz Frankfurta; međutim, ova loša forma mogla bi povući Augsburg duboko u donji dio tablice.

Bayern Munchen je, iznenađujuće, na vrhu prvenstvene ljestvice, četiri boda ispred drugoplasirane Borussije Dortmund. Nije se puno stvari promijenilo u Bundesligi; Bayern i dalje rešeta svoje protivnike, i ako ovako nastave, opet će par kola prije kraja prvenstva slaviti naslov prvaka Njemačke.

Naš tip za ovaj susret je azijski hendikep -2 na Bayern. Što za nas to znači? Azijskim hendikepom sa linijom -2 Bayern „kreće“ sa zaostatkom od 2-0 od prve minute. Za povrat uloženog novca, gosti trebaju pobijediti sa dva gola razlike. Za dobitak nam treba pobjeda od minimalno 3 gola prednosti, dok neriješen rezultat i eventualna pobjeda Augsburga znače gubitak novca.

Kao što i sami znate, tržište kladionica te njihov sadržaj je jako opsežan, te se kladionica biz tim odlučio za Vas i potražiti koja kladionica omogućava najbolji tečaj za ovaj susret. U moru kladionica,  ovaj put pobjedu odnosi kladionica 22bet, koja osim najboljeg tečaja od čak 1.72, nudi i nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE od 100% na uplate do 1000kn.

Tip: Augsburg – Bayern Munich (-2)

Tečaj: 1.72

Kladionica: 22bet

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

Author Dusan