Tiket dana – četvrtak, 25.11.2021.

Dusan
25 studenoga, 2021
392 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo tri fudbalske i jednu košarkašku utakmicu, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu (sistem 2/3/4/4). Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 25.11.2021. godine

16:30 Flora Tallin – Partizan, UEFA Conference League

Domaća Flora je uoči ovog meča na trećoj poziciji na tabeli sa 2 osvojena boda iz 4 odigrana meča. Još uvek imaju šansi da se dokopaju drugog mesta, ali su iz za to potrebne obe pobede do kraja, uz oba poraza Partizana, što je objektivno gledano teško za zamisliti.

Do bodova u grupi su došli tako što su dva puta odigrala 2:2 sa kiparskim Ahorthosisom, dok su od Genta i Partizana poraženi sa 1:0 i 2:0. Partizan u ovom meču pobedom obezbeđuje Evropsko proleće, ali i dalje ostaje u trci za prvo mesto, uzdajući se u kikseve vodećeg Genta.

Veliki hendikep za Partizan su zdravstveni problemi Bibarsa Natha, koji će pauzirati najmanje do nove godine, ali i bez njega trener Stanojević ima dovoljno kvalitetnih fudbalera na raspolaganju.

U prvom meču u Beogradu je Partizan slavio sa 2:0, ali smo mogli videti da se Flora nije predavala, i da su u više navrata bili jako blizu da postignu gol. Flora kod kuće igra ofanzivno, i za očekivati je da će napadati svih 90 minuta, bez obzir na status autsajdera.

Partizan je kvalitetniji tim, i trebalo bi da to maksimalno iskoristi i dođe do trijumfa. Očekujemo golove na ovom meču, i to po najmanje 1 u oba poluvremena.

1+&1+ ( u oba poluvremena će biti postignut po najmanje 1 gol )  / 1,61  meridianbet

17:30 Belarus – Turkey, World Cup Qualification Basketball

Belorusija je prvi kvalifikacioni ciklus koji je odigran početkom avgusta završila sa polovičnim uspehom. Uspeli su da dva puta savladaju Rumuniju, dok su Letonci dva puta bili uspešniji. Što se tiče drugog ciklusa koji kreće danas, nalaze se u grupi sa Velikom Britanijom, Grčkom i Turskom, i za očekivati je da će se grčevito boriti sa Velikom Britanijom za treće mesto, koje vodi u treću rundu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Roster kojim raspolažu je veoma skroman, i čine ga mahom igrači koji igraju za Beloruski Tsmoki Minsk. S druge strane, Turska može računati i na neke evroligaške igrače, tačnije na one koji ne dobijaju minute u Fenerbahceu i Efesu.

Pored njih tu su PG Ozdemiroglu iz Darusafake, PG Ugurlu iz Tofasa i PF Durmaz iz Karsijake. Turci imaju dosta kvalitetniju ekipu i ta razlika bi se trebala videte i na parketu. Sigurno se neće opuštati i dozvoliti Belurusima bilo kakvo uznenašenje, jer je svaka pobeda u grupi izuzetno bitna za nastavak takmičenja u trećem kvalifikacionom ciklusu.

Turkey – 3,5 AH prvo poluvreme ( Turkey pobeđuje sa najmanje 4 poena razlike prvo poluvreme ) / 1,75 meridianbet

18:45 Crvena Zvezda – Ludogorets, UEFA Europa League

Meč u Beogradu sa Ludogoretsom može odlučiti da li će Zvezda proleće nastaviti u Ligi Evrope ili Ligi Konferencija. Zvezda ima 7 bodova i nalazi se na drugom mestu, dok je trećeplasirani Midtjylland osvojio 5 bodova za sada.

U poslednjem kolu ih očekuje duel sa Bragom, koja je objektivno dosta teži protivnik od Bugara, tako da je ovo Zvezdina meč lopta. U prvom meču ovih timova u Razgradu je zvezda bila značajno oslabljena, ali je golom Kange sredinom drugog poluvremena ipak stigla do velika 3 boda.

Večeras će situacija biti potpuno drugačija, obzirom da će trener Stanković izvesti gotovo najjači sastav ( neće igrati samo Degenek i Gobeljić koji su suspednovani za ovaj meč zbog kartona ), a i pun stadion će biti dodatni vetar u leđa fudbalerima u crveno belom.

Ludogorets je mogao i morao da odigra dosta bolje. Uspeli su da osvoje svega jedan bod na četiri meča, i potrebno im je čudo kako bi se dokopali i treće pozicije koja vodi u Ligu Konferencija. Da bise to desilo, Midtjylland mora osvojiti smo 1 bod u preostala dva meča, dok tim iz Razgrada mora ostvariti obe pobede.

Verujemo da će izabranici Dejana Stankovića biti dovoljno motivisani da pobedom obezbede nokaut fazu, tako da smo mišljenja da će Zvezda trijumfovati i da će ovo biti meč sa dosta golova.

1+&1+ ( u oba poluvremena će biti postignut po najmanje 1 gol )  / 1,67  meridianbet

21:00 Olympiacos – Fenerbahce, UEFA Europa League

Olympiacos je sa dva poraza od Eintrachta sebi zakomplikovao situaciju, i ovaj meč dočekuju na drugoj poziciji na tabeli sa 6 osvojenih bodova. Nakon prva dva kola i dve rutinske pobede nad Antwepenom i Fenerbahceom, nije delovalo da će se Olympiacos naći u situaciji da mora do samog kraja grupne faze mora brinuti od plasmanu u nokaut fazu.

Fenerbahce je na trećem mestu u grupi sa 5 osvojenih bodova, i do sada su pretrpeli samo jedan poraz, i to od Olympiacosa u drugom kolu rezultatom 3:0. Možda će se na kraju ispostaviti da će ih 2:2 protiv Antwerpena na svom terenu koštati plasmana u drugu fazu, i zato Fenerbahce u ovom meču mora ići na sva tri boda, jer ga samo pobeda ostavlja u trci za drugo mesto.

Olympiacos će za ovaj meč nedostajati Fortounis, Karbownik i Kunde, dok će Fenerbahce biti bez Bayindir-a i Valencie. Obema ekipama je ovo meč koji odlučuje o plasmanu dalje, s tim što je Olympiacos u malo boljem položaju, a i u slučaju bodovnog poravnanja na kraju sa Fenerbahceom ima prednost od 3 gola u međusobnim duelima.

Fenerbahce nema šta da čeka i mora napasti, pa stoga očekujemo dosta otvoren meč i po najmanje 1 gol u oba poluvremena.

1+&1+ ( u oba poluvremena će biti postignut po najmanje 1 gol )  / 1,69  meridianbet

SVE KVOTE SU IZ kladionice meridianbet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM KVOTOM 7.95 , ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI SKORO 8 PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Trenutno sportska kladionica  Meridianbet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja 500 RSD  u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije!

MeridianBet Kladionica

1/5
  • Interesantni bonusi ali ništa posebno
  • Nepostojanje marketa Azijskog hendikepa
  • NIzke kvote u nekim sportovima
  • Katastrofalna korisnička podrška
  • Vrlo loša reputacija
  • Veliki broj neriješenih žalbi igrača

 

 

Author Dusan