Tiket dana – petak, 26.11.2021.

Dusan
25 studenoga, 2021
362 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri fudbalske utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu (sistem 2/3/4/4). Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 26.11.2021. godine

11:15 Botev Vratsa – Tsarsko Selo, Bulgaria 1

Sutra u rano jutarnjem terminu će biti odigran duel između dve ekipe sa začelja tabele Bugarskog šampionata, između domaćeg Boteva i gostujućeg Tsarskog Sela. Botev iz Plovdiva je na pretposlednjem mestu sa 12 osvojenih bodova iz 15 odigranih mečeva.

Uspeli su da ostvare 2 pobede, 6 remija i 7 poraza, uz gol količnik od 14 postignutih i 24 primljena gola. Koliko god to čudno zvučalo, dosta bolje igraju na domaćem terenu gde su osvojili 8 od ukupno 12 bodova na 7 odigranih mečeva, i pretrpeli su samo 1 poraz do sada.

Nisu preterano efikasni kod kuće, što pokazuje 7 postignutih i isto toliko primljenih golova. Tsarsko selo je na poslednjem mestu na tabeli sa 10 osvojenih bodova iz 15 odigranih mečeva. Uspeli su ostvare 2 pobede, 4 remija i 9 poraza, uz gol količnik od 10 postignutih i 23 primljena gola.

Na strani su odigrali 7 mečeva sa skorom od 2 remija i 5 poraza, a na tim mečevima su postigli samo 3 i primili 12 golova. Ni jedna a ni druga ekipa se ne mogu pohvaliti formom u poslednje vreme, a kako je već polovina prvenstva prošla, u situaciji su da moraju početi osvajati bodove, jer vreme polako prolazi i mesta za popravni je sve manje.

Kako su 3 boda imperativ i jednima i drugima, očekujemo malo otvoreniju utakmicu, sa po makar jednim golom u oba poluvremena.

1+&1+ ( u oba poluvremena će biti postignut po najmanje 1 gol )  / 1,96  meridianbet

13:45 Sud America – Rentistas, Uruguay 1

Sud America je na pretposlednjem 15. mestu na tabeli sa svega 10 osvojenih bodova iz 13 odigranih mečeva. Imaju do sada 2 pobede, 4 remija i 7 poraza, uz skromnu gol razliku od 10 postignutih i 22 primljena gola. Jako slabe partije pružaju kod kuće, obzirom da su na 7 mečeva uspeli da osvoje samo 3 boda, uz 4 postignuta i 9 primljenih golova.

Poslednjih 5 mečeva su odigrali u veoma promenjivoj formi, i uspeli da ostvare 1 pobedu, 2 remija i 2 poraza. Rentistas je u nešto boljem položaju, obzirom da su uoči ovog meča na 12. mestu na tabeli sa 14 bodova iz 13 odigranih utakmica.

Njihov dosadašnji skor iznosi 4 pobede, 2 remija i 7 poraza, uz gol količnik od 15 postignutih i 18 primljenih golova. Mnogo bolje partije pružaju na strani, gde su na 7 mečeva upisali 2 pobede, 2 remija i 3 poraza, uz 9 postignutih i 11 primljenih golova.

Nalaze se u dosta boljoj formi u odnosu na domaći tim, pa su tako na poslednjih 5 mečeva uspeli da osvoje 7 bodova. Na poslednjih 4 od 5 međusobnih duela ovih ekipa su bila postignuta po najmanje 3 gola, a kako je ovo poslednje kolo ove faze takmičenja u Urugvajskom šampionatu, očekujemo  otvoren meč i golove sa obe strane.

1+&1+ ( u oba poluvremena će biti postignut po najmanje 1 gol )  / 1,92  meridianbet

18:00 Piast Gliwice – Termalica B.B , Poland 1

16.kolo Poljske prve lige u fudbalu sutra od 18:00 otvaraju Piast iz Gliwica i Termalica. Piast je trenutno na 11. poziciji na tabeli sa 8 bodova iz 15 osigranih utakmica. Imaju za sada 5 pobeda, 3 remija i 7 poraza, uz 21 postignut i isto toliko primljenih golova, i sa prosekom od 2.9 golova po meču dele četvrto mesto sa još nekoliko timova na listi najefikasnijih ekipa lige.

Kod kuće su osvojili 10 bodova na 8 odigranih mečeva, uz po 14 postignutih i primljenih golova, i sa prosekom od 3.5 golova na domaćim utakmicama su najefikasniji tim lige to tom parametru. U padu su forme, obzirom da su na poslednjih 5 mečeva osvojili svega 5 bodova, a nalaze se u seriji od dva uszastopna poraza.

Termalica se nalazi u opasnoj zoni sa svega bodom viška u odnosu na Wartu koja je na 16. mestu. Do sada su osvojili 12 bodova na 14 mečeva, uz 18 postignutih i 23 primljena gola. Na strani ne brilljiraju, što najbolje pokazuju samo 3 osvojena boda na 6 odigranih mečeva, uz veoma skromnu gol razliku od 5 postignutih i 8 primljenih golova.

Oba tima će na ovom meču juriti pobedu, jer ni jednima a ni drugima bod ne odgovara u ovoj situaciji. Piast je favorit, i trebalo bi da nastavi sa dobrim i efikasnim partijama na svom terenu. Golovi su za nas najizglednija opcija na ovom meču.

1+&1+ ( u oba poluvremena će biti postignut po najmanje 1 gol )  / 1,75  meridianbet

19:00 Aarhus – Silkeborg, Denmark 1

Zanimljiv duel između dve ekipe iz sredine Tabele Danskog šampionata nas očekuje sutra, i Silkeborg će ugostiti Aarhus u prvom meču regularnog 17. kola prvenstva. Silkeborg je šestoplasirani tim na tabeli, i do sada su osvojili 24 boda na 16 odigranih utakmica. Imaju skor od 5 pobeda, 9 remija i 2 poraza, uz gol količnik od 25 postignutih i 15 primljenih golova.

Kod kuće igraju dosta tvrdo, što se vidi iz ostvarenog učinka od 3 pobede, 4 remija i 1 poraza, a sve to prati 11 postignutih i 6 primljenih golova. Na poslednjih 5 mečeva su remizirali čak 4 puta i upisali 1 pobedu, i jedna su od retkih ekipa koja nije pretrpela poraz na poslednjih 5 odigranih mečeva u ligi.

Aarhus je na poziciji 6 na tabeli sa 20 bodova iz 16 odigranih utakmica. Ostvarili su do sada 5 pobeda, 5 remija i 6 poraza, uz gol količnik od 14 postignutih i 18 primljenih golova. Na strani imaju 1 pobedu, 3 remija i 4 poraza, uz samo 3 postignuta i 10 primljenih bodova.

Silkeborg bi pobedom na ovom meču prišao ozbiljnije ekipama koje su u vrhu tabele, tako da motiva sigurno neće nedostajati. Igraju veoma dobro na svom terenu, i trebali bi iskoristiti tu priliku, naročito uzimajući u obzir da je Aarhus prilično loš ove sezone na gostovanjima.

Na 6 od 7 poslednjih međusobnih duela ovih timova su se mreže tresle po najmanje 3 puta, a i uzimajući u obzir formu domaćina, i na ovom meču očekujemo dosta golova.

1+&1+ ( u oba poluvremena će biti postignut po najmanje 1 gol )  / 1,71  meridianbet

SVE KVOTE SU IZ kladionice meridianbet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM KVOTOM 11.26 , ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI ČAK 11 PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

 Trenutno sportska kladionica  Meridianbet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja 500 RSD  u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije!

MeridianBet Kladionica

1/5
  • Interesantni bonusi ali ništa posebno
  • Nepostojanje marketa Azijskog hendikepa
  • NIzke kvote u nekim sportovima
  • Katastrofalna korisnička podrška
  • Vrlo loša reputacija
  • Veliki broj neriješenih žalbi igrača

 

 

Author Dusan