Tiket dana – subota, 27.11.2021.

Dusan
27 studenoga, 2021
408 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri fudbalske utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu (sistem 2/3/4/4). Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 27.11.2021. godine

15:00 Sampdoria – Verona, Italija 1

Sampdoria se nalazi u opasnoj zoni na 16. mestu na tabeli sa samo 12 osvojenih bodova iz 13 odigranih mečeva. Imaju 3 pobede, 3 remija i 7 poraza, uz gol razliku od 17 postignutih i 25 primljenih golova. Sa 3.2 gola u proseku po meču zauzimaju deseto mesto liste najefikasnijih timova lige.

Igraju promenjivo, što se vidi iz rezultata u poslednje vreme, gde su nakon serije od tri poraza uz prošlom kolu uspeli da trijumfuju na gostovanju Salernitani sa 2:0. Verona je na visokom devetom mestu na tabeli sa 19 bodova iz 13 odigranih mečeva.

Uspeli su da ostvare 5 pobeda, 4 remija i 4 poraza,uz gol količnik od 27 postignutih i 22 primljena gola, i sa prosekom od 3.8 golova po meču su najefikasnija ekipa u ligi. Verona se može pohvaliti činjenicom da nije poražena na prethodnih pet mečeva, i jedna su od stabilinijih ekipa po pitanju forme.

Na 3 od poslednja 4 međusobna duela ovih ekipa je bilo dosta golova, a uzevši i obzir da igraju cele sezone efikasno, golove očekujemo i danas.

Goals Scored In Both Halves – Yes   /   1,74 22bet

15:00 Dragovoljac – Gorica, Hrvatska 1

Situacija za Dragovoljac počinje da se komplikuje obzirom da je glavni konkurent Slaven Belupo otišao na šest bodova prednosti nakon 16 odigranih mečeva. Dragovoljac je na poslednjem mestu na tabeli sa 7 osvojenih bodova, i uspeli su upisati samo 1 pobedu, uz 4 remija i 11 poraza.

Sve to prati gol razlika od 14 postignutih i 39 primljenih golova, a upravo broj primljenih golova im daje epitet najslabije odbrane u ligi. Gorica je na šestom mestu sa 22 boda, i do sada ima skor od 6 pobeda i poraza, uz 4 remija.

Uspeli su postići 21 i primiti 23 gola, i velika većina tih golova je viđena na stadionu Gorice. Njima ovaj meč nije preterano važan rezultatski, dok bi Dragovoljcu sva tri boda bila značila život u borbi za opstanak.

U prvom duelu ove sezone je na stadionu Gorice bilo 1:1, a sličan rezultat očekujemo i danas. Mišljenja smo da će ovo biti veoma tvrd meč, i da Gorica u eventualnoj pobedi neće biti bolja za više od jednog gola razlike.

Dragovoljac +1,5 AH   /   1,51  22bet

16:00 Crystal Palace – Aston Villa, Engleska 1

Crystal Palace ovaj meč dočekuje na desetom mestu na tabeli sa 16 osvojenih bodova iz 12 odigranih mečeva. Na skoru su od 3 pobede, 7 remija i 2 poraza, uz 18 postignutih i 17 primljenih golova. Mogu se pohvaliti serijom od 7 mečeva bez poraza, a u poslednjem kolu su odigrali 3:3 na gostovanju ekipi Barnlija, i pokazali da itekako mogu biti opasni po gol protivnika.

Aston Vila je puno bliža opasnoj zoni nego mestima koja nude izlaz u neko od Evropskih takmičenja, i uoči ovog meča su na 12. mestu sa 13 osvojenih bodova. Dosadašnji skor od 4 pobede, 1 remija i 7 poraza je propraćen sa 16 postignutih i 20 primljenih golova.

Aston Vila je tek u prošlom kolu uspela prekinuti niz od čak 5 uzastopnih poraza, savladavši na svom terenu Brighton sa 2:0. Aston Villa će bez sumnje napasti i danas i pokušati da započne seriju dobrih rezultata, dok bi Crystal Palace pobedom prišao petom mestu koje vodi u Ligu Evrope.

Dva poslednja meča ovih timova su završena sa 3 i 5 golova, a obzirom na formu timova, golovi ne bi trebali izostati ni na ovoj utakmici.

Goals Scored In Both Halves – Yes   /   1,93 22bet

17:00 A.Klagenfurt – Salzburg, Austrija 1

Austrija iz Klagenfurta je petoplasirana ekipa šampionata sa 19 osvojenih bodova iz 15 odigranih utakmica. Zabeležili su skor od 4 pobede, 7 remija i 4 poraza, uz po 23 postignuta i primljena gola. Ne igraju loše u zadnje vreme, što možemo videti iz 1 pobede i 3 remija u poslednjih 5 mečeva.

Salzburg je ubedljivo prvi na tabeli sa 39 osvojenih bodova nakon 15 odigranih mečeva, i već sada su obezbedili učešće u plej of fazi takmičenja, obzirom da imaju čak 15 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Sturm iz Graza.

Salzburg je u evidentnom padu forme, i borba na dva fronta je počela uzimati danak. U ligi su poslednja 3 meča uspeli jednom da pobede i dva puta da remiziraju, dok su paralelno sa tim pretrpeli dva poraza u grupnoj fazi Lige Šampiona.

U utorak su imali teško gostovanje Lillu na kome su poraženi sa 1:0, tako da bi umor uz čak 6 povređenih igrača ipak trebao učiniti svoje u duelu sa Austrijom iz Klagenfurta. Salzburg jeste favorit, ali ih na ovom meču ne vidimo kako eventualno trijumfuju sa više od 2 gola razlike.

A.Klagenfurt +2.5 AH   /   1,62   22bet


SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE 22bet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM KVOTOM 10.71 , ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI SKORO 11 PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Trenutno sportska kladionica 22bet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

 

 

Author Dusan