Tiket dana – srijeda, 08.12.2021.

Dusan
8 prosinca, 2021
332 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo dve fudbalske i dve košarkaške utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu (sistem 2/3/4/4). Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za srijedu 08.12.2021. godine.

18:00 Lietkabelis – Joventut, Eurocup

Lietkabelis je ugodno iznenađenje ovosezonskog Eurocup-a, jer su do sada unatoč vrlo slabom rosteru, pokazali igru ​​na vrlo zavidnoj razini. Do sada imaju 2 pobjede nakon 5 mečeva, a u ovom dvoboju prvu će pobjedu tražiti pred svojim navijačima.

Igraju u vrlo brzom ritmu s velikim brojem šuteva za tri poena, a ono što im je karakteristično je da se nikad ne predaju. Nesretno su poraženi od Kubana (85:84) i Hamburga (100:96), a u tim su susretima pokazali da nisu momčad za podcjenjivanje.

Jovenut je pomalo neočekivano vodeći u skupini A s 4 pobjede i 1 porazom, a zanimljivo je da su u dosadašnjem dijelu Eurocup-a momčad s najmanjim brojem primljenih poena, tek 327 (65,4 po utakmici).

Igraju vrlo čvrstu obranu, i to im za sada donosi rezultate, no pitanje je kako će se prilagoditi momčadi koja u jednom meču može pucati i do 40 puta za tri poena. Lietkabelis je malo podcijenjen u ovoj utakmici, a i u slučaju poraza ne vjerujemo da će biti s više od 7 poena razlike.

Lietkabelis +7.5 AH  /  1.71  22bet

18:45 Zenit – Chelsea, UEFA Champions League

Chelsea je vodeći na tablici skupine H s 12 bodova i boljom gol-razlikom od Juventusa, a osigurao je nastup u 1/8 finala natjecanja. U dosadašnjih 5 utakmica zabili su 10, a primili samo 1 gol, što dovoljno govori o discipliniranoj igri momčadi trenera Tuchela.

Ovu utakmicu će igrati oslabljeni, s obzirom da su ozlijeđeni Chalobah, Chiwell, Jorginho, Kante i Kovačić, dok je Havertzov nastup pod znakom pitanja. Zenit je s 1 pobjedom, 1 remijem i 3 poraza osigurao treće mjesto u skupini i plasman u 1/16 finala Europske lige, tako da ovaj susret može odigrati bez pritiska.

Cijelu sezonu igraju na gol više pa će tako vjerojatno igrati i protiv Chelsea, a u prilog im ide i činjenica da ih večeras u St. Petersburgu očekuje jako hladno vrijeme na koje su navikli.

Ovo bi trebao biti otvoren susret u kojem obje momčadi imaju jednake šanse za pobjedu, pa ćemo iz tog razloga iskoristiti činjenicu da kladionice favoriziraju gostujuću momčad, te ćemo Zenit igrati s hendikepom od 1,5 gola.

Zenit +1.5 AH   /   1,55  22bet

20:00 Cedevita Olimpija – Virtus Bologna, Eurocup

Cedevita Olimpija ušla je u niz negativnih rezultata, koji nikako da prođe. Nakon poraza od Mege pokušali su stvari postaviti na svoje mjesto određenim promjenama u igračkom sastavu, no protiv Zadra se vidjelo da je momčad i dalje u dubokoj krizi.

Veliki je pritisak na treneru Golemcu za pobjedu u ovoj utakmici, jer strpljenje uprave kluba polako je na izmaku. Dočekuju momčad koja je jedan od glavnih kandidata za osvajanje naslova pa je zbog toga pritisak još veći.

Virtus u Ljubljanu dolazi bez tri vrlo bitna igrača u rotaciji, a to bi mogla biti jedna od šansi za Cedevita Olimpiju. Ovu utakmicu moraju igrati u puno sporijem ritmu s fokusom na obranu, jer ako prihvate brži ritam gostiju, šanse za pobjedu bit će im vrlo male. Zašto?

Cedevita ne može parirati Virtusu šuterski, koliko god bio oslabljen, jer Teodosić i Belinelli uvijek mogu izmisliti poene na svoje iskustvo, dok takvih igrača u Cedeviti nema osim Pullena i Blažica. Vjerujemo da Golemac može stegnuti obranu, jer samo tako može imati nadu da će njegova momčad na kraju pobijediti.

Virtusu će nedostajati Harvey, Mannion i Cordiner, dok je Payola još uvijek neizvjestan za nastup, a ova četvorica košarkaša imaju oko 30 koševa po utakmici u svojim rukama.

Virtus Bologna  Under 88.5  /   1,63  22bet

21:00 Bayern – Barcelona, UEFA Champions League

Bayern je do sada odigrao dominantno prvih 5 utakmica u skupini, osvojivši maksimalnih 15 bodova, uz impresivnu gol-razliku od 19 postignutih i samo 3 primljena gola. Ovu utakmicu mogu odigrati bez ikakvog rezultatskog pritiska, dok se za Barcelonu ne može reći jer je ovo utakmica koja odlučuje o plasmanu u 1/8 finala Lige prvaka.

Bayern će u večerašnjem dvoboju biti znatno oslabljen, jer će van terena biti Choup Moting, Cuisance, Gnabry, Goretzka, Kimmich, Sabitzer, Sarr i Stanišić, a neizvjestan je i Lucasov nastup. Barcelona se ni dolaskom Xavija za trenera nije uspjela izvući iz krize, a Xavi će večeras biti pod rezultatskim pritiskom.

Barceloni će najvjerojatnije trebati pobjeda protiv Bayerna jer se očekuje da će Benfica pobijediti Dynamo, a pobijediti Bayern u Münchenu nije nimalo lako. I Barcelona ima problema s ozljedama, pa su van stroja: Braithwhite, Fati, Pedri, Roberto i Wague, a još se ne zna hoće li Alba igrati na utakmici.

Barcelona mora igrati strpljivo i tražiti svoju priliku iz kontre, jer ako budu igrali otvoreno osmjehnut će im se nova katastrofa. Za razliku od prve utakmice koju je Bayern dobio s 3:0, večeras očekujemo nešto mirniji meč, imajući u vidu da Xavi forsira igru ​​puno sporijim tempom.

Under 3.5   /   1,91 22bet

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE 22bet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNIM MAKSIMALNIM KOEFICIJENTOM 11.23 , ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI 8 PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Trenutno sportska kladionica 22bet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

 

 

Author Dusan