Tiket dana – subota, 15.01.2022.

Dusan
15 siječnja, 2022
575 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo tri fudbalske utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Evo naših predloga za Tiket Dana za subotu 15.01.2022. godine

15:00 Sampdoria – Torino, Italy 1

Kako vreme polako odmiče, Sampdoria se sve više približava “opasnoj zoni” na tabeli. U lošoj su formi obzirom da u ligi nisu pobedili na prethodna četiri meča, i došli su u situaciju da im je pobeda u ovom duelu imperativ.

Torino nema rezultatski pritisak i može ovaj meč odigrati rasterećeno, a pobeda od 4:0 protiv Fiorentine u prošlom kolu navoveštava da će i na ovom meču ići na osvajanje sva tri boda. Polovinom decembra prošle godine je Sampdoria u okviru Kupa Italije na svom stadionu uspela da savlada Toirno sa 2:1, dok je Toirno u prvom međusobnom duelu u okviru ovosezonskog prvenstva slavio rezultatom 3:0.

Obzirom da je u nezavidnoj poziciji, Sampdoria na ovom meču mora odigrati ofanzivno, ali imajući u vidu njihove defanzivne probleme ove sezone, velika je verovatnoća da će u ovom meču primiti makar jedan gol. Očekujemo veoma otvoren meč sutra, što bi trebalo rezultirati sa  po najmanje jednim postignutim golom u oba poluvremena.

Goals scored in both halves ( 1+1+ ) / 1,90  22bet

15:30 FC Koln – Bayern Munich, Germany 1

Iako je ekipa FC Koln-a u dobroj formi obzirom da su u seriji od tri uzastopne pobede u ligi, Bayern je na ovom meču ipak favorit. Povrede i izostanak velikog broja igrača su koštale Bayern poraza u prošlom kolu na svom terenu od Monchengladbacha, i pravo je vreme da aktuelni šampion pokaže reakciju.

U prvom međusobnom duelu ove sezone je Bayern uz dosta muke došao do pobede, ali smo mišljenja da će tok sutrašnjeg meča biti drastično drugačiji. Iako će i na ovom meču biti oslabljen, Bayern i dalje ima mnogo kvalitetniji sastav od domaćeg tima, i nema prava na grešku, obzirom da je Dortmund “prišao” na samo tri boda zaostatka.

Tradicija međusobnih duela ovih timova kaže da Bayern veoma lako dolazi do bodova u Koln-u, a imajući u vidi važnost meča za Bavarski tim, očekujemo da se ta tradicija nastavi i u ovoj utakmici.

First half Bayern Munich to win / 1,775  22bet

16:00 Tranmere – Rochdale, England League Two

Tranmere je trenutno drugoplasirana ekipa na tabeli, i zauzimaju poziciju koja obezbešuje promociju u viši rang. Nakon 24 odigrane utakmice su sakupili 42 boda, ali ipak imaju samo 3 boda više od ekipe Suttona, koja je jedan od konkurenata u borbi za plasman u League 1.

Ekipa su sa najboljim učinkom kada su mečevi kod kuće u pitanju, obzirom da na 12 odigraih utakmica imaju 9 pobeda i 3 poraza, uz 17 postignutih i samo 6 primljenih golova. Rochdale je nasedamnaestom mestu na tabeli sa 27 osvojenih bodova, i nisu ugroženi kada je borba za opstanak u pitanju.

Sa gol razlikom od 30 postignutih i isto toliko primljenih golova su jedna od atraktivnijih ekipa u ligi, ali im je brži ritam igre doneo samo jednu pobedu u poslednjih sedam mečeva. Treba pomenuti da su njihova poslednja četiri meča odložena zbog korona virusa, pa su oni gotovo mesec dana bez takmičarske utakmice.

Veliki hendikep za njih će biti izostanak tri važna igrača iz startnih 11, a među njima je i prvi strelac tima Jake Beesley. U takvom odnosu snaga je Tranmere veliki favorit uprkos kladionicama koje mu daju blagu prednost. Za svaki slučaj ćemo se osigurati pa na ovom meču predlažemo igru Draw No Bet 1 ( Pobeda domaćina, u slučaju nerešenog ishoda ulog se vraća ).

DNB 1 / 1,55  22bet

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE 22bet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA, ON SE PLAĆA ODLIČNIM MAKSIMALNIM KOEFICIJENTOM 5.23, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI PREKO 5 PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Trenutno sportska kladionica 22bet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

 

 

Author Dusan