Tiket dana – ponedjeljak, 17.01.2022.

Dusan
17 siječnja, 2022
524 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo tri fudbalske utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Evo naših predloga za Tiket Dana za ponedeljak 17.01.2022. godine

15:00 Hyderabad – Jamshedpur, India ISL

Ponedeljak je dan za Indisjku ISL ligu, pa ćemo tako sutra imati priliku da ispratimo veoma zanimljiv meč redovnog dvanaestog kola između Hyderabada i Jamshedpura. Domaći Hyderabad je na trećem mestu na tabeli sa 17 osvojenih bodova iz 11 odigranih mečeva.

Skor od četiri pobede, pet rmeija i dva poraza su upotpunili gol količnikom od 21 postignutog i 11 primljenih golova, odnosno prosečno skoro tri gola po meču. Kod kuće su na pet odigranih utakmica ostvarili tri pobede, jedan remi i jedan poraz, uz čak 13 postignutih i samo 4 primljena gola, i sa prosekom od 2.6 postignutih golova su najefikasnija ekipa u ligi kada su domaći mečevi u pitanju.

Jamshedpur je na drugom mestu na tabeli sa 19 osvojenih bodova iz jedanaest odigranih mečeva, i u dosadašnjem delu sezone su postigli 18 i primili12 golova, ali su i oni u vrhu liste efikasnosti lige.

U gostima su na pet utakmica osvojili osam bodova uz gol količnik od 11 postignutih i 7 primljenih golova, pa su tako sa prosekom od 2.2 gola po meču najefikasnija ekipa u ligi na gostujućim mečevima. Obe ekipe igraju prilično “šareno” u poslednje vreme, ali je Jamshedpur u malo boljoj formi obzirom da su uspeli da vežu dve pobede.

Na četiri od pet međusobnih duela su obe ekipe uspevale da postignu po najmanje jedan gol, a imajući u vidu da je Hyderabad veoma efikasna na domaćim mečevima a Jamshedpur na gostujućim, nema razloga da na ovoj utakmici ne vidimo golove, i to po najmanje jedan u oba poluvremena.

Goals scored in both halves ( 1+1+ ) / 1,81  22bet

18:30 AC Milan – Spezia, Italy Serie A

Posle dužeg niza godina je Milan napravio kvalitetan sastav koji je konkurentan u borbi za titulu, pa tako nakon 21 odigrane utakmice imaju 48 bodova i zauzimaju drugu poziciju na tabeli. U dosadašnjem delu takmičenja su zabeležili petnaest pobeda, tri remija i tri poraza, uz 46 postignutih i 23 primljena gola.

Na svom stadionu su odigrali ukupno deset utakmica na kojima su ostvarili učinak od sedam pobeda, jednog remija i dva poraza, uz 19 postignutih i samo 9 primljenih golova. Spezia se trenutno nalazi na šesnaestom mestu na tabeli sa devetnaest osvojenih bodova nakon 21 odigrane utakmice, i imaju samo tri boda više u odnosu na prvu ekipu koja se nalazi u „opasnoj zoni“.

Do sada su uspeli da ostvare učinak od pet pobeda, četiri remija i dvanaest poraza, uz 21 postignut i čak 41 primljen gol, i sa prosekom od skoro dva primljena gola po meču su jedna od ekipa sa najslabijim defanzivnim učinkom u ligi.

Na gostujućim terenima su na jedanaest mečeva zabeležili tri pobede, jedan remi i sedam poraza, uz 10 postignutih i čak 27 primljenih golova. Borba za prvo mesto između Milana i Intera će se gotovo sigurno voditi do poslednjeg kola, i u takvom odnosu snaga fudbaleri Milana nemaju prava na grešku u „malim“ utakmicama protiv ekipa kao što je Spezia.

Čitave sezone Spezia ima velikih defanzivnih problema, ali su u poslednjih nekoliko mečeva uspeli da poprave svoju igru u odbrani. Ipak imajući u vidu da ekipa Milana ima imperativ pobede u ovom duelu, kao i da prosečno postižu skoro na dva gola u mečevima na svom stadionu, jako teško je očekivati da će odbrana Spezie uspeti da izdrži svih 90 minuta. Prognoziramo sigurnu i ubedljivu pobedu fudbalera domaćeg tima.

Goals scored in both halves ( 1+1+ ) / 1,56 22bet

20:45 Chelmsford – St. Albans, England National League South

Poslednji meč u ovom kolu će sutra od 20:45 odigrati Chelmsford i St. Albans, dve ekipe koje se nalaze na suprotnim stranama tabele. Chelmsford ovaj duel dočekuje na 17. mestu na tabeli sa 22 osvojena boda nakon 19 odigranih utakmica.

U dosadašnjem delu sezone imaju učinak od 5 pobeda, 7 remija i 7 poraza, uz gol količnik od 23 postignuta i 24 primljena gola. Jedna su najslabijih ekipa u ligi po pitanju učinka na domaćem terenu, budući da su na 10 mečeva kod kuće osvojili samo 10 bodova, uz skromnu gol razliku od 10 postignutih i 11 primljenih golova.

Na poslednjih pet mečeva su ostvarili tri pobede i dva remija, i u ovom trenutku su relativno mirni po pitanju opstanka u ligi jer imaju 10 bodova više od poslednjeplasiranog Braintreea, tako da na ovom meču nemaju rezultatski pritisak. St Albans vodi borbu za jednu od pozicija koje obezbeđuju doigravanje za plasman u viši rang, i u ovom trenutku su na osmom mestu sa 29 osvojenih bodova.

Do sada su upisali 9 pobeda, 2 remija i 5 poraza uz gol količnik od 34 postignuta i 23 primljena gola, i sa prosekom od preko 2 postignuta gola po utakmici su jedna od najefikasnijih ekipa u ligi. Na strani imaju 13 osvojenih bodova iz 6 odigranih mečeva, a na tim utakmicama su postigli 12 golova, odnosno 2 u proseku po meču.

Nešto slabiji rezultati u poslednje veme su ih odaljili od vrha tabele, ali još uvek imaju sasvim realne šanse da obezbede učešće u plej ofu. Zanimljiv je podatak da su na četiri od poslednjih pet mečeva na strani su uspeli da zatresu mrežu protivnika u prvom poluvremenu, a kako im je ovaj meč veoma važan, očekujemo da od samog starta odigraju veoma ofanzivno.

St Albans to score in first half / 1,84  22bet

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE 22bet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA, ON SE PLAĆA ODLIČNIM MAKSIMALNIM KOEFICIJENTOM 5.20, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI PREKO 5 PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Trenutno sportska kladionica 22bet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

 

 

Author Dusan