Turk Telekom vs Partizan: Tipovi, savjeti i kvote – 25.01.2022.

Dusan
25 siječnja, 2022
396 Views
Turk Telekom vs Partizan

Turk Telekom

Turk Telekom je ove sezone ušao dosta ambiciozno i potpisali su neke zaista kvalitetne igrače poput Anthonya Clemmonsa, Alexa Pereza, Aubreya Dawkinsa i Aarona Harrisona, međutim rezultati u oktobru i novembru nisu bili na zadovoljavajućem nivou, te je otpušten Burak Goren, a na njegovo mjesto je doveden Henrik Rodl.

Iako je u prvih par mečeva njemački stručnjak uspio da homogeniše ekipu, već početkom nove godine je opet krenula rezultatska kriza i ovaj klub iz Ankare ne izgleda kao tim koji bi mogao da napravi iskorak u Eurocupu.

U posljednja dva kola u Eurocupu su doživjeli teške poraze od Metropolitana i Hamburga, te ukoliko ne zablistaju u završnici regularnog dijela sezone, neće imati prednost domaćeg terena u osmini finala.

Partizan

Dolaskom Željka Obradovića u Partizan, svi su očekivali da će ekipa instant da bude u samom vrhu u svim natjecanjima, ali to se nije desilo. Crno-bijeli su u ABA ligi imali nekoliko neočekivanih poraza, poput onih od Cedevita Olimpije i Mege, dok je i u Eurocupu bilo dosta problema u nekim situacijama.

Najviše muke, Partizan je imao ispod obruča, pa je naknadno angažovan Mathias Lessort, a sve glasnije se priča o tome da će i Tristan Vukčević uskoro stići u Beograd. Partizan ne krije svoje ambicije, to je plasman u Euroligu bilo kroz regionalno natjecanje ili kroz Europu, a svakako bi od ekstremne važnosti bilo da crno-bijeli imaju prednost domaćeg terena u tim mečevima.

Kevin Punter igra na momente odlično, dok na momente šuterski ima izrazite probleme i dosta često od njegove produkcije zavisi uspjeh Obradovićeve ekipe.

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

Očekivani sastavi

U posljednjih nekoliko utakmica, Turk Telekom je igrao bez Aarona Harrisona i JaJuana Johnsona, te ukoliko zaigraju protiv Partizana, neće biti potpuno spremni. Crno-bijeli već određen period ne mogu računati na svog kapitena Radeta Zagorca koji je ozlijeđen.

Raniji rezultati i trendovi

Obje ekipe su odigrale 10 utakmica u Eurocupu. Turk Telekom je na učinku 5-5, dok je Partizan na 8-2. Turci su na domaćem terenu dobili sva četiri meča u Europi do sada, dok je Partizan u gostima na polovičnom učinku 2-2. Tri puta su ovi klubovi igrali međusobno u istoriji, a rezultat je 2-1 za Beograđane.

Prijedlozi za tipovanje

Prijedlog za ovu utakmicu je Turk Telekom +6,5 (pobjeda Turk Telekoma ili poraz manji od sedam poena razlike), a kladionica 22Bet daje kvotu 1.735.

Partizan je u posljednje vrijeme imao neke zaista loše nastupe kao što je bio poraz od desetkovane ekipe Mege, dok su u Eurocupu imali dosta problema u skoro svim utakmicama. Čak su i dueli protiv Slaska i Lietkabelisa u Areni dobijeni u posljednjim trenucima. Turk Telekom će pokušati da odreaguje nakon serije slabih rezultata i za očekivati je da makar pokriju hendikep od 6,5 poena.

Ukoliko nemate račun na 22bet kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „Sportske-kladionice“ portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

Author Dusan