Tiket dana – utorak, 25.01.2022.

Dusan
25 siječnja, 2022
546 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri košarkaške utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Evo naših predloga za Tiket Dana za utorak 25.01.2022. godine

18:00 Turk Telekom – Partizan, Eurocup Basketball

Ambicije Partizan-a su da takmičenje u grupnoj fazi završi na prvom mestu na tabeli, a ta pozicija obezbeđuje prednost domaćeg terena u nastavku takmičenja, što je veoma važno uzevši u obzir format takmičenja.

Partizan je odigrao poslednjih pet mečeva sa veoma velikim brojem postignurih poena, ali moramo biti objektivni i reći da su igrali protiv ekipa koje nisu preterano angažovane u odbrambenom segmentu igre.

Turk Telekom u Eurocup-u na svom terenu igra veoma „tvrdo“, što najbolje pokazuje prosek od svega 149.5 poena na utakmicama odigranim u Ankari. Iako je Partizan prvi duel u Beogradu dobio sa ubedljivih 85:59, sutra očekujmo mnogo neizvesniju utakmicu, koja bi vrlo lako mogla biti odlučena „na jednu loptu“.

Turk Telekom ne može ofanzivno parirati Partizanu, već mora odigrati meč u sporijem ritmu i sa mnogo agresivnijom odbranom, pa iz tog razloga očekujemo da će se sutrašnja utakmica završiti sa oko 150 postignutih poena. U tom slučaju „ne vidimo“ Partizan na više od 80 ubačenih poena.

Partizan Under 86.5  /  1.37 bet365

19:00 Braunschweig – Oldenburg, Germany BBL Basketball

Ekipa Braunschweiga je slabijim rezultatima u poslednje vreme praktično ispala iz trke za plej of, obzirom da već sada imaju četiri pobede manje od osmoplasiranog Hamburga. Na šesnaest odigranih mečeva su došli do samo šest pobeda, dok su na deset mečeva pretrpeli poraz.

Nakon neuspeha protiv Heidelberga rezultatom 92:83 nakon produžetka, u prošlom kolu su neizvesnoj završnici poraženi od Bayreuth-a sa 94:92, tako da su porazi od objektivno slabijih ekipa pokazatelj evidentnog pada forme.

Oldenbrug je sa samo dve pobede iz četrnaest mečeva na poslednjoj poziciji na tabeli, a od „sigurne zone „ su udaljeni dve pobede u ovom trenutku. Gledajući njihov meč protiv favorizovanog Crailsheima mogli smo videti pomak u njihovoj igri uprkos porazu, i verujemo da je pravo vreme da stignu do prve pobede posle dužeg vremena.

Iako je domaći tim favorit na papiru, mišljenja smo da su u ovom trenutku ovo dve ekipe izjednačenog kvaliteta, a prednost ipak dajemo Oldenburgu koji je dobio poslednja četiri međusobna meča protiv Braunschweiga u BBL.

Oldenburg +6.5 / 1.40  bet365

20:00 Slask Wroclaw – Levallios, Eurocup basketball

Slask iz Wroclawa je dosadašnjim rezultatima u potpunosti opravdao epitet najslabije ekipe u grupi, i plasman u narednu fazu takmičenja je iz ove perspektive predaleko. Nakon devet odigranih mečeva imaju samo jednu pobedu, i zauzimaju pretposlednje mesto u grupi.

Kod kuće su na četiri meča ostvarili jedinu pobedu do sada ( protiv Hamburga 87:71 ), uz koš količnik od 287 postignutih i 326 primljenih poena, odnosno 153.2 prosečno po meču. Levallois „drži“ šesto mesto na tabeli sa skorom od pet pobeda i pet poraza, i dosadašnjim igrama su pokazali da će bez većih problema obezbediti nastavak takmičenja.

Na strani igraju mnogo slabije nego kod kuće, obzirom da su na pet odigranih mečeva zabeležili samo jednu pobedu, a njihovi mečevi na strani su sa prosekom od 166.8 poena. Levallois bi trebao da stigne do nove pobede bez većih problema imajući u vidu razliku u kvalitetu, kao i činjenicu da će najbolji igrač domaćeg tima Bibbs propustiti ovaj meč.

Levallois igra veoma brzo, tako da i na ovom meču očekujemo da prebace 85 poena, što bi trebalo da bude dovoljno da se ova utakmica završi sa preko 153.5 poena.

Over 153.5  /  1.36 bet365

20:30 Valencia – Budućnost, Eurocup Basketball

Valencia je nakon iznenađujućeg poraza od Cedevita Olimpije rezultatom 97:85 pokaza reakciju i vezala tri pobede, što im je omogućilo da ovaj meč dočekaju na deobi drugog mesta sa sutrašnjim protivnikom. U svojoj dvorani su odigrali pet mečeva sa ne baš najboljim učinkom, imajuči u vidu da su ostvarili tri pobede i pretrpeli dva poraza.

Na tim mečevima su ubacili 450 i primili 432 poena, odnosno 176.4 poena prosečno po utakmci, a poslednje tri pobede u grupi su ostvarili u mečevima sa značajno manjim brojem postigntuih poena ( 154,146 i 139 ).

Budućnost je nakon deset odigranih kola uspela da ostvari sedam pobeda i time nagovestila da će biti ravnopravan kandidat za jednu od prve dve pozciju u grupi. Dobar dosadašnji učinak su pokvarila dva neočekivana poraza kod kuće od Gran Kanarije i Ulma u prošlom kolu, ali uprkos tome su i dalje ekipa koja se ne sme olako potceniti, jer imaju na klupi trenera koji se odlično snalazi u ulozi „underdoga“, a poseduju i veoma respektabilan sastav.

Juče su igrali protiv Igokee u ABA ligi i za manje od 48 h će odigrati i drugi meč, tako da verujemo da će umor učiniti svoje, i da će ovo biti meč u malo sporijem ritmu. U prvom duelu u Podgorici je Budućnost slavila sa 73:71, a i na ovom duelu očekujemo veliku borbu, puno prekida, a samim tim i manji broj poena. Agresivna odbrana će doneti prevagu u meču Valensije i Budućnosti, a Džikić je majstor u tome.

Under 167.5  / 1,41  bet365

BROJ PAROVA: 4

UKUPNA KVOTA: 3.70

KLADIONICA: Bet365

SVE KVOTE SU IZ kladionice bet365, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM KVOTOM 3.70 , ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI SKORO 4 PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Trenutno sportska kladionica bet365 ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do €25 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada

 

 

 

Author Dusan