Tiket dana – nedjelja, 27.02.2022.

Dusan
26 veljače, 2022
674 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo tri fudbalske utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Evo naših predloga za Tiket Dana za nedjelju 27.02.2022. godine

13:00 Monaco – Reims, France 1

Fudbaleri Monaco-a su do sada zabeležili deset pobeda, osam remija i sedam poraza, uz trideset osam postignutih i dvadeset sedam primljenih golova. Na domaćem ternu igraju zaista dobro, obzirom da su na trinaest odigranih mečeva ostvarili učinak od sedam pobeda, četiri remija i dva poraza, uz gol razliku od dvadeset pet postignutih i jedanaest primljenih golova.

Reims meč protiv Monaco-a dočekuje na četrnaestom mestu na tabeli sa dvadeset osam osvojenih bodova nakon dvadeset pet odigranih mečeva. U lošoj su formi, i na poslednjih pet mečeva u ligi su ostvarili jednu pobedu , jedan remi i pretrpeli tri poraza.

Najefikasniji igrač Ekitike će propustiti sutrašnji meč, tako da je jako teško za očekivati da će ekipa Reims-a uspeti da izbegne poraz. Obe ekipe imaju problema sa izostancima igrača uoči sutrašnjeg meča, ali je Reims u mnogo težem položaju obzirom da će najefikasniji strelac ekipe Ekitike propustiti duel protiv Monaco-a.

Monaco na ovom meču mora pobediti ukoliko želi da ostane konkurentan u borbi za osvajanje drugog mesta na tabeli, a obzirom da ove sezone igraju zaista sjajno pred svojim navijačima, verujemo da će prednost domaćeg terena na ovom meču biti presudna. Vreme je za efikasnu i ubedljivu pobedu Monaco-a.

Goals to be scored in both halves   /   1,83   22bet

16:00 Rangers – Motherwell, Scotland 1

Rangers vodi veliku borbu za titulu sa najvećim rivalom Celticom, i pred sutrašnji duel sa Motherwellom ima tri boda manje od prvoplasiranog Celtica. Rangers je na dvadeset sedam odigranih mečeva uspeo da ostvari učinak od devetnaest pobeda, šest remija i dva poraza, uz pedeset šest postignutih i dvadeset dva primljena gola.

Na svom stadionu su ove sezone zaista sjajni, jer su na četrnaest odigranih utakmica upisali jedanaest pobeda i tri remija, uz impersivnu gol razliku od trideset postignutih i samo sedam primljenih golova.

U prošlom kolu su kiksnuli odigravši  1:1 protiv Dundee Utd-a, ali treba pomenuti da je taj meč bio samo tri dana nakon velike pobede od 4:2 u Nemačkoj protiv Dortmunda, tako da je umor definitivno učinio svoje.

U goste im dolazi ekipa Motherwella koja se bori za ulazak u plej of, i u grupi je od nekoliko timova sa 34 osvojena boda. Međutim, Motherwell je u slaboj formi, jer su na poslednjih pet mečeva osvojili samo dva boda, što je zaista malo obzirom da žele da regularni deo šampionata završe mešu šest najboljih timova.

Rangers je definitivno veliki favorit i za očekivati je da će doći do pobede, ali nismo mišljenja da će to biti izuzetno ubedljivo. U četvrtak su imali težak revanš meč sa Dortmundom koji je završen 2:2, i Rangers je uspeo da se plasira u osminu finala Lige Evrope.

Imali su u tom meču veliku potrošnju, a kada se na to doda da će se Motherwell sutra grčevito braniti, opklada da će Rangers trijumfovati sa  najviše dva gola razilke ima veliku vrednost.

Motherwell +2.5 AH   /   1,50   22bet

16:45 G.A. Eagles – Ajax, Netherlands 1

Ekipa G.A. Eagles-a je veoma blizu opasne zone, obzirom da trenutno zauzima trinaestu poziciju na tabeli i ima samo četiri boda više od šesnaestoplasirane ekipe Sittard-a. Na domaćem terenu su na jedanaest odigranih utakmica zabeležili četiri pobede i sedam poraza, uz četrnaest postignutih i devetnaest primljenih golova, a zanimljivo je da su poraženi na poslednjih pet mečeva kod kuće.

Nisu u najsjajnijoj formi obzirom da su u proteklih pet kola u šampionatu osvojili samo dva boda, i ukoliko se nešto drastično ne promeni, predstoji im veoma teška borba za opstanak. Ajax je lider Holandskog šampionata, i uoči ovog meča ima prednost od pet bodova u odnosu na drguoplasirani PSV.

Ekipa iz Amsterdama je na jedanaest gostujućih mečeva zabeležila devet pobeda i dva remija, uz dvadeset četiri postignuta i samo dva primljena gola. Ajax je u odličnoj formi, obzirom da je ostvario svih pet pobeda na poslednjih pet mečeva u ligi.

Zaista neverovatno zvuči podatak da je Ajax ove sezone u Holandskom šampionatu primio samo pet golova, što dovoljno potvrđuje i njihove defanzivne kvalitete. Obzirom da imaju samo pet bodova prednosti u odnosu na PSV, pobeda na sutrašnjem meču je apsolutni imperativ, i očekujemo da će ekipa iz Amsterdama zbog prevelike razlike u kvalitetu bez većih problema doći do nova tri boda.

U prvom ovosezonskom duelu u Amsterdamu su G.A. Eagles-i uz mnogo sreće uspeli da osvoje jedan bod odigravši 0:0, tako će igrači Ajax-a imati dovoljno motiva da se revanširaju u sutrašnjem meču. Verujemo da će defanzivni kvaliteti gostujućeg tima ponovo biti veoma izraženi, i očekujemo da Ajax trijumfuje bez primljenog gola.

G.A. Eagles Under 0.5 goals   /   1,79   22bet

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE 22bet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNIM MAKSIMALNIM KOEFICIJENTOM 4.91 , ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI SKORO 5 PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Trenutno sportska kladionica 22bet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

 

 

 

Author Dusan