Fantasy Premier League – GW 32 Differentiali

Dusan
6 travnja, 2022
692 Views
FPL Differentials SK

Novo premijerligaško kolo startuje već u petak, pa je vremena za donošenje pravih odluka jako malo. Kako smo u delu sezone u kojem se rešava pitanje pobednika, svaka pogrešna odluka može odvesti sezonu u nepovrat.

Stoga smo vam selektirali trojicu igrača sa malim procentom zastupljenosti među timova, a za koje duboko verujemo da u narednom periodu mogu da donesu finu zalihu poena.

Na našem radaru se uoči ovog kola nalazi pouzdani centralni bek Newcastle-a, opasno levo krilo Leicester-a, te jedan od najtalentovanijih fudbalera Manchester United-a.

Harvey Barnes (6.6m) – 4% TSB

Leicester će u 32. kolu dočekati Crystal Palace, dok će u 33. odigrati dva meča – protiv Newcastle-a i Everton-a u gostima, a za ovu ekipu će i 36. i 37. kolo biti “duplo”, pa definitivno bar jedan igrač mora biti deo svakog FPL tima.

Igrač kojeg mi toplo preporučujemo jeste krilo Harvey Barnes (6.6m), koji je iz kola u kolo sve opasniji po gol protivnika i pitanje je meča kada će postići pogodak. On je na poslednje četiri utakmice imao najviše šuteva na gol od svih igrača “Lisica”, čak 13, od kojih su devet bili iz kaznenog prostora.

Nije postigao gol na poslednje tri utakmice, a mi se nadamo da već protiv londonskih “Orlova” može da prekine post.

Fabian Schar (4.3m) – 1.7% TSB

Ukoliko tragate za jeftinim defanzivcem sa sigurnim mestom startera, onda ne treba gledati dalje od pouzdanog štopera Newcastle-a Fabian Schar-a. Ovaj Švajcarac je startovao svaki od poslenjih 12 mečeva popularnih “Svraka”, a u prošlom kolu je postigao jedini pogodak za svoju ekipu iz slobodnog udarca u ubedljivom porazu od Tottenham-a.

Kuriozitet je da je u poslednja četiri kola Schar imao najviše udaraca ka golu rivala od svih svojih saigrača, što dodatno povećava njegov FPL value. Kada se na sve navedeno doda i činjenica da popularna “Njuka” naredna tri meča igra kod kuće – u 32. protiv Wolves-a, u “duplom” 33. protiv Leicester-a i Crystal Palace-a, dok u 34. prežaljenom Norwich-u, razloga je više nego dovoljno da se Schar uvrsti u tim.

Jadon Sancho (8.9m) – 2.9% TSB

Krilni fudbaler Manchester United-a bio je naš “differential pick” i u prošlom kolu. Iako nije upisao novi FPL return naša je topla preporuka da razmislite o njegovom dovođenju. Na poslednje četiri utakmice, Jadon Sancho je stvorio najviše šansi saigračima, čak 6, od kojih je jedna pretvorena u gol.

Osim toga, redovno preti protivničkim golmanima i u proseku se nađe u jednoj gol šansi po meču. Naredna dva rivala “Crvenih đavola” su Everton (A) i Norwich (H), dva tima sa jako diskutablinim odbranama ove sezone, pa eto idealne prilike da talentovani Englez obraduje menadžere koji se odluče da ga uvrste u tim.

Do početka kola spremićemo svim pratiocima i tekstove o najboljim opcijama za kapitene, kao i idealni tim 32. runde.

Do tada se možete još jednom podsetiti svih najvažnijih FPL pravila, te se upoznati sa svim prednostima i manama čipova Wild Card i Free Hit.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan