Tiket dana – subota 16.04.2022.

Dusan
16 travnja, 2022
549 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

U subotu startuje najinteresantniji, najkvalitetniji i najuzbudljiviji period NBA sezone – plej-of! Odmah na startu na programu su četiri meča, raspoređena tako da ljubitelji najbolje košarke na svetu mogu spojiti preko 10 sata gledanja.

Zbog NBA plej-of groznice koja drma jako, odlučili smo da tiket dana za subotu bude sastavljen od NBA tipova, a na njemu je jedan konačan ishod i dvojica igrača od kojih očekujemo efikasne partije na startu postsezone.

Evo naših predloga za tiket dana za subotu 16.04.2022. godine:

19:00 Dallas Mavericks – Utah Jazz

Duel četvrtoplasirane i petoplasirane ekipe Zapadne konferencije trebalo je da bude jedan od najinteresantnijih serija u prvoj rundi, ali po svemu sudeći u početnim okršajima neće biti previše drame. Iz Dallas Mavericksa su potvrdili da će najbolji igrač ekipe i jedan od najboljih pojedinca u čitavom regularnom delu ove sezone Luka Dončić definitivno propustiti prvi meč serije zbog povrede lista.

Ekipa iz Teksasa ove sezone ima negativan skor kada Slovenac nije u rosteru. Oni su poraženi u devet mečeva, dok su dobili osam, te je to dovoljan indikator koliko je slovenački superstar bitan za igru i rezultate Mavsa.

Sa druge strane, u taboru Utah Jazza nema ozbiljnijih izostanaka, te će trener Quin Snyder na raspolaganju imati najjači roster, pa su u takvoj konstalaciji snaga gosti favoriti u ovom duelu i daleko bliži pobedi i startnom vođstvu.

Utah Jazz To Win / 1.46

00:00 Philadelphia 76ers – Toronto Raptors

Philadelphia 76ersi u ovo doigravanje ulaze predvođeni najboljim strelcem NBA lige Joelom Embiidom, koji je jedan od glavnih kandidata za nagradu za najkorisnijeg igrača lige u tekućoj sezoni (MVP), ali će ovo priznanje najverovatnije drugi put zaredom pripasti Nikoli Jokiću.

Nema sumnje da će kamerunski centar isporučivati svoje na svakom meču protiv Toronto Raptorsa, koji u svojim redovima nemaju peticu takvih gabarita, ali od velikog značaja kako za ovu seriju, tako i za ćitav plej-ofu jesu partije Jamesa Hardena.

Popularni “Brada” od dolaska u redove Sixersa nije previše forsirao i njegove brojke nisu na nivou iz ranijih sezona, ali on odaje utisak da nije demonstrirao svoju najbolje partije, već da je deo sačuvao za plej-of.

Očekujemo da će Harden mnogo manje asistirati, a mnogo više biti poenterski orijentisan, te da će demantovati mnoge kritičare koji nisu štedeli kritike na njegov račun. Verujemo da najbolje od nekadašnjeg košarkaša Brooklyn Netsa tek dolazi.

James Harden 21.5 points over / 1.85

02:30 Golden State Warriors – Denver Nuggets

Golden State Warriorsi ulaze u ovu seriju kao veliki favoriti, naročito zbog informacije da će Steph Curry biti spreman za početak serije. Na taj način će “Ratnici” imati kompletnu bekovsku liniju, koju će još činiti Klay Thompson i ove sezone fenomenalni Jordan Poole, pa ekipa iz San Franciska zaista ima “tešku artiljeriju” u spoljnoj liniji.

Ali nadmoć u reketu bi trebalo da imaju Denver Nuggetsi predvođeni glavnim favoritom za MVP titulu Nikolom Jokićem. Fantastični Srbin igra sezonu za anale i mnogi su složni u stavu da je zaslužio da drugu sezonu zaredom ponese zvanje najkorisnijeg igrača lige.

Jokić bi trebalo da bude dominantna figura ispod samog obruča, jer Golden State Warriorsi nemaju centra takvih dimenzija i defanzivnih kvaliteta koji će limitirati lucidnog Srbina. Očekujemo da nadahunto zaigra već od prvog meča i verujemo da su velike šanse da odigra 30+ partiju.

Nikola Jokić 29.5 points over / 1.87

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE 22bet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA ON SE PLAĆA ODLIČNIM KOEFICIJENTOM 5.05, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE ČISTO ZARADITI 31 EURo UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Ukoliko nemate račun na 22bet kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „Sportske-kladionice“ portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan